90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 818
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Targovishte
Банда  bouquet Завивам ви с едно дебело халище, че е по студено от вчера

Лека нощ на всички  bouquet Hug Hug bouquet

# 466
  • Калифорния, САЩ
    Indji, ЧРД, мила! От все стрце ти пожелавам много здраве и любов; много късмет и щастие; много сбъднати мечти и покорени върхове; много парички, пътешествия и забавления; много приятели, светлина и топлина! Запази позитивността си и сърдечността си, бъди все така мила и сърдечна! И дано всичко с „американците” се нареди бързо и в тяхна полза, макар че тук много затегнаха нещата напоследък.  newsm59 Tada newsm59
     Вангоби, бързо да се оправяш! Hug Hug Hug

# 467
Добро утро!
Я съм готова за излитане ето така
url=https://postimg.org/image/m4nra0pjl/][/url]
Слагам закуска за гладни

менюто днес :ябълки, боб и салата

# 468
  • София
Добро утро,
ИрHug bouquet
ПешиJoy вярно е за гумени ботуши, цяла нощ не спр а да вали.
Маяbouquet
Какво става с Гени и Стаси, някой знае ли нещо за тях newsm78
Тинки, а ти как се чувстваш? Hug
По- добре съм днес, а вие се пазете, че е кошмарен грипа ooooh!
За днес обмислям грозде, обяда ще е ориз със зеленчуци и айзберг салата, а вечерята ще е месо със салата. Юю
Прекрасен да е денят ви Hug Hug

# 469
Добро утро  bouquet Hug
Взимам гумените ботуши и излизам с кучето. Валяло неваляло разходката е най-важна  Grinning

Приготви и кутийка за обяд. Сирене, салата зеле с моркови и три домата.

Хубав, дъждовен ден  Hug

# 470
Добро утро! Аз снощи малко попрекалих  Grinning Хапнах пилешко и спанак с топено  сирене... Embarassed но днес ще съм стриктна Simple Smile за закуска-круша,обяд-баба ми е направила чушки със зеле и салата краставици,за вечеря или същото или на бързо едни печени картофи ще си барна със зелева салата.Въпреки лошото време Ви пожелавам хубав и усмихнат ден  Hug

# 471
  • София
добро утрооооо:)
ама много ми е хубаво с вас и много ми липсвахте Hug Гуш на всички!
Имало тук празници -Долче-любов да има, да се сдобрявате бързо Heart Eyes Инджи-честита да си и да почерпиш скоро за хубави новини!
Има и тягостни моменти, Джули затова е другарка, да въдвори ум и разум  Hug Пращам позитивна енергия на всеки, който има нужда Hug
Аз с режима го закъсах #Cussing out не съм готвила изобщо тези дни, през деня не мога да наваксам с документация и задължения, вечер малкото е гладно -спасявах ситуацията с купена риба на скара, че да не е съвсем ощетено милото.Днес за сефте сутринта съм си вкъщи, сега ще направя една супичка, да има да й затопля като се приберем довечера, да си затопли душичката Heart Eyes
някой да ми набие канчето, че да мина поне на режимна почивка Heart Eyes Thinking
Хубав ден и да ви е топличко на душичките Heart Eyes

# 472
  Добро утро слънчеви  newsm51.
   Много грозно време,сигурно няма да мръдна от нас днес.Скъпата ми количка на майстор,да я направят пак красива,че кестените пред блока и разказаха играта  Crossing Arms.
   Инджи честито на патерица мила  ura ,много позитивен човек ми изглеждаш,дано желаното от теб стане реалност и си видиш децата по-скоро  Hug Hug Hug..
   Ничия карай напред както го чувстваш,а за детенце не се кахъри-нали нахранено си го лягала,всеки има такива моменти  Heart Eyes
Скрит текст:
.Аз за такива случаи имам във фризера готови малки блатове за пица-нахвърлям нещо отгоре според наличностите в хладилника и за 5-10 минути в парти грила вечерята е готова  chef.
   Вангоби бързо оздравяване   Hug.
   Долче честита годишнина мила  luvbed,много любов и компания на малкото Долченце желая  Heart Eyes.
Другото го забравих  newsm78,ще ме извините  ,:hug: на всички.
Ние се гледаме с малкия вкъщи-от събота е болен,от снощи и с температура  Weary
Скрит текст:
направо се побърквам като ми се разболее той-по цяла нощ ставам да го слушам да не ми направи някой спазъм пак и  да не се върне пак към астмата.Включила съм пак кортикото и цялата тежка артилерия и се надявам на нормално протичащо боледуване  Praynig.

# 473
  • София
Добро утро и от мен! Hug

Момичета, благодаря за отговора!  Hug Ще си хапна обяд режимен, а на вечеря омазване, но ще внимавам поне калориите да не са милиони...  Embarassed Кантарев днес ми идваше да го изхвърля. Сякаш знае за довечера и реши предварително да ме шашка с плюсове... А снощи бях и на тренировка (обикновено имам минуси след спорт), та не знам какво му беше станало... И аз май ще се надявам на пълната луна да оправи положението.  Praynig

Ирче, мерси за прекрасното кафенце! Hug

Курдов, ти къде си? Тук, в София, вали, но не е толкова студено времето. То май е по-студено, когато е сухо и ясно.  Confused

vangobi, бързо оздравяване! Hug

Мамекс, и твоето детенце да оздравява бързо! Hug Разбирам те напълно за тревогите. Дано отшумят бързо!

Хубав ден на всички! Hug

# 474
  • Targovishte
Добро утро банда  bouquet Тази сутрин наистина обух гумени ботуши, обиколих и две села да снимам наводнени дворове и мази  ooooh! Сега ходих да се преобуя че да не съм мокър цял ден.
ПЕТЯ - аз съм в Търговище

ИРКА, ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Hug

ral170  Hug  bouquet белтъчините не се смесват - или пиле, или сирена и млечни, или яйца, или риба и морски дзверове  Hug

Така. Отчитам ГОЛЯМА КРЪГЛА НУЛА след плодовете  #Cussing out Обвиняем до доказването на противното е бразилския орех  #2gunfire

Днес: З - грозде, О - запечено на тиган сирене 135 грама, половин порция остатък от манджата с целина и салата червено цвекло и моркови; В - свински ребра на скара и салата същата. Този път ще се наям и няма да меря грамове на ребрата  Embarassed Embarassed Embarassed Ама така е, от колко дни все за ребра говорите, пък аз съм си момченце  Embarassed

ВАНГОБИ   Hug силно се надявам днес да си по-добре  newsm17 newsm17

СТАСИИИИИИИИИИИИ, ГЕЕЕЕНННННИИИИИИИИИИИИИИИИИ  Hug Hug ОБАДЕТЕ СЕ !!!!  bouquet

ТИНКИ и на всички не споменати  Hug Hug Hug Hug

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  bouquet Hug Hug bouquet

# 475
Добро утро милички Heart Eyes
Мими,Деси,Вангоби,Мамекс,Мая,Ир,Ничия благодаря ви много за чудесните пожелания, чудесни сте Heart Eyes Heart Eyes
Мамекс бързо да се оправи детенце Hug,Вангоби и ти бързо да го изгониш този вирус Hug Ничия  Hugведнага започвай режим почивка, щото другарката ще се включи hahaha
Курдов и в Добричко е тежко положението - снощи на ММ му се обаждаха да ходи да евакуират хора от село Батова, и в други села има наводнения.Това е ужасно.
Аз за снощи няма да отчитам какво съм яла и пила Mr. Green
Днес:
З - ябълки:О - пълнени картофки с гъбкис праз, салата моркови, цвекло и целина;В - крем супа, и аз искам да си стопля душата със топла супичка.
Рали добре дошла и успех.Но както Кудров е писал белтъчинитве на едно ядене не се смесват, а днес за обяд какво е режимното ти за ден варива?
Пеши снощи не дойде на купона Grinning
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!До после Hug

# 476
То май доста ми се е спинкало сутинта   Grinning Чушките ми ще бъдат с ориз и зеле Grinning  Тя и бабче е на диетата и се редуваме  единия ден аз готвя на другия е тя.

# 477
  • София
Добър ден!
Ир, Пешеходка   Hug
Мамекс, дано бързо да се оправи детенце и без усложнения да мине.  Hug . При нас малката е с хрема от септември ту се усилва, ту намалява и непрекъснато се чудя накъде ще избие.
Днес
З-банан
О-боб +салата+ФПХ+люто чушле
В-леща+салата

За настроение едно любимо изпълнение

Лек ден!  Hug

# 478
  • Targovishte
ral170  bouquet
Хапнах пилешко и спанак с топено  сирене...

ЕТО затова става дума - пилешко и топено сирене НЕ МОЖЕ! Hug

# 479
  • Оптимист по принуда
Добро утро и от мен  Hug
Няма ли да има циганско лято в Б-я, какви са тези наводнения? Ужас... Praynig
Ирка, благодаря за кафенцето.
Пешеходче, ботушките са супер  Heart Eyes
Любим семеен спорт - скачане в локви  hahaha
Вангобче, да ти минава бързо  Hug
No,  Hug
Ral, да ти е жива и здрава бабата, щом режим пази, евала  Hug
Ничия, хубава идея ти е дала Мамекс. Аз правя лесна рецепта за дечица обери-хладилник:
Скрит текст:
приготвяш форма за мъфини, намасляваш леко. Взимаш 2-3 филийки хляб и ги разточваш с точилката да станат тънички, махаш кората. Режеш парче и покриваш дъното на формичката, после и стените. Пълниш с каквото имаш - сирене, кашкавал, царевичка. Ако искаш изрязваш и капаче и слагаш отгоре. Печеш 5-6 минутки и готово. Много се впечатляват децата.
Горе-долу това е идеята
Мамексче, стискам палци да няма усложнения и да оздравява бързо детенцето  Hug
Инджи,  Hug

Вчера менюто ми беше - царевичка задушена с айсберг и ориз с гъби на фурна. Вечерята 2 банана и няколко зрънца грозде.
Днес планувам з-ябълка, о- кейл, бейби моркови и риба тон, в- кисело мляко.

Хубав ден  bouquet
П.п. Някой няма ли да ходи на изложбата на Брайън Адамс в София? Препоръчвам ви горещо.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 10:35 от demmy.

Общи условия

Активация на акаунт