90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 41 061
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Джулс, то УбуУ тва, ама ся между пАржолите ли да го редя или върху тях?  Joy
Joy Joy
Под пАржолити.....  hahaha

# 451
И аз с питане отново. Утре ми се пада ден варива. Но се получава така, че вечерята наложително ще бъде белтъчна. т.е. ще има омазване. Ако бяхте на мое място какъв обяд щяхте да предвидите за утре - варива някакви или целия ден белтъчен (как ще са по-малки последиците)?
Последиците ще са нережимен ден  Mr. Green
Аз бих направила обяд варива, а вечеря белтъчен. По правилата на почивката е напълно допустимо  bouquet

# 452
Петя, на обяд варива, вечеря омазана и продължаваш по план Simple Smile

# 453
  • Русе
Инджиnewsm51 да си жива, здрава, много обичана и щастлива!
Аги, аз съм поръчвала, пиши на лични, ако искаш Wink
Явно съм пропуснала Съншайн на снимка  Sad
Отчитам пържолка и зеУе за вечеря.

# 454
  • Targovishte
Ехо банда bouquet
Захеях се с домашните и закъснях с отчета ooooh!
Вечерях в 18.15 чепка огромна грозде и 90 грама бразилски орех. Супер вкусотия. През деня ядох четири круши и още много грозде. Сигурно прекалих с количеството newsm78

И при нас вали като из ведро.  Дано не стане проблем и да де наложи да ходя на работа Praynig улиците обаче вече са реки и се наложи да ходя да прибирам МЖ с колата. Движението е максимум 20 км в час.

Сега влизам да се напаря в банята. После пак ще надникна.

# 455
Отчет, доядох карфиола от снощи, но пиинах и една чашка червено вино, много си вървеше със соленкото! Simple Smile
Сега чета английска книга, романтична....Simple Smile
За утре готвя свинско с прасно зеле, ни сухо свинско обичам, ни прясно зеле, чакам киселото ! Simple Smile

# 456
  • Русе
За утре готвя свинско с прасно зеле, ни сухо свинско обичам, ни прясно зеле, чакам киселото ! Simple Smile
Мчи готви с мазно свинско, мммм, вкусотийка....  Crazy
Бравус на утчелите се! Шестичкиии  Whistling

# 457
Отчет и аз ...много моркови, броколи, карфиол и печен пипер + извара и малко моцарела Simple Smile Много вкуснооо  Heart Eyes Heart Eyes
Отприщила съм се ...не се тегля ...не следя толкова прецизно грамове...гледам да не е много, но ...е повече от това на което бях свикнала ...хубаво ми е, чувствам се добре ...какво да правя ...ще кача и после ще ми е тъпо ... Tired

# 458
  • София
Ха, добра вечер Hug
Инджи, честит рожден ден! Желая всичко мечтано да се случи, здраве, много усмивки и здраво малко плачещо човече! Весел празник smile3525 smile3525 smile3525
АгиHug
Мими, много вкусен карфиолеца нали? Малко подува коремчето, но е вкусно Grinning
Джулка, замених розето със Зинат, та и вчера купона почти пропуснах, а днес просто не отидохме, тази сутрин за първи път се успах, а от там цялата къща ooooh!. Явно илачите и температурата ме успиват #Crazy. То, за тва аз планове не трябва да правя....ама кот такОа.
За отчета два дни почти нищо не съм яла, тази вечер малко картофено пюре Sad
Допивам си чая и лягам, спокойна нощ на всички!

# 459
  • Русе
Джулка, замених розето със Зинат, та и вчера купона почти пропуснах, а днес просто не отидохме, тази сутрин за първи път се успах, а от там цялата къща ooooh!. Явно илачите и температурата ме успиват #Crazy. То, за тва аз планове не трябва да правя....ама кот такОа.
За отчета два дни почти нищо не съм яла, тази вечер малко картофено пюре Sad
Допивам си чая и лягам, спокойна нощ на всички!
Еййй, кофти работа.... Аз викам си се скъсала от купоннн, ти антибиотик....  Hug  Hug
Хайде, бързичко да се оправяш.... И мен щеше да ме тръшне миналата седмица, ама ударни дози вит С и сега ШеССС...  Whistling

Аги,  Hug

# 460
  • Бургас
Привет  Hug от повече от 20 дни не съм ви чела....прочетох страница назад и виждам, че атмосферата е същата, готино настроение и добри хора, които помагат на който поиска помощ Hug

При мен нещата са в почивка. Кг. +1 минах в есенно зимен период, но и мускулната маса съм вдигнала май Thinking мисля не са мазнинки  Thinking

Отдавна не съм правила плодов от две седмици, за порицание съм, но обещавам на 16-ти да съм с плодуващите на пълнолуние  Peace.

Разбирам, че Инджи има РД, много здраве, обич и сбъднати мечти ти желая bouquet

# 461
  • София
Еййй, кофти работа.... Аз викам си се скъсала от купоннн, ти антибиотик....  Hug  Hug
Хайде, бързичко да се оправяш.... И мен щеше да ме тръшне миналата седмица, ама ударни дози вит С и сега ШеССС...  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 462
Мчи готви с мазно свинско, мммм, вкусотийка....  Crazy
Бравус на утчелите се! Шестичкиии  Whistling
Еми с мазно, но никой няма да ми го яде...моите двама французи имат цедки на гърлата, ще им засяда Joy
Вангобче, оздравявай, и аз пих антибиотик, гаден е вируса Heart Eyes

# 463
  • Русе
Еми с мазно, но никой няма да ми го яде...моите двама французи имат цедки на гърлата, ще им засяда Joy
Ейййй, нищо не разбират....  Flutter
Майче,  Heart Eyes

# 464
Аууу, и на мен ми се яде мазни ребърца със зеленце. Ама и моя ша доде да е французин. Ни мазно, ни зеле - само като го помирише и му става лошо.
Днес вЕрно маймуна дей - 8 банана, сурови ядки и ананас. Шестица до другарката ще имам - това е ясно. Да видим утре кантарев дали ще покаже 6, или пак гадната седмица ша извади. Rage

Общи условия

Активация на акаунт