90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 41 062
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Joy  Joy
Ми, кво.. Не знам.....  Twisted Evil

# 436
аааа  hahaha чакай да загрея
това ли
Grinning Mr. Green Grinning Mr. Green

# 437
  • София
Съншайн, много си слънчева! Hug Пу-пу-пу!

No me ames, фъстъците май се отнасят към бобовите и варивата по тая диета (аз хич не съм специалист, но нещо такова ми се върти, да се изкажат по-знаещите!)

Аз хапнах сьомга с каперси и домати за обяд. За довечера съм си поръчала малко телешко варено без картофи, дано се получи.  Wink

# 438
Благодаря момичета, имам още на къде да смъквам, воля нямам Embarassed
Сега съм 74 ... поне до 70 да закръгля.

# 439
No me ames, фъстъците май се отнасят към бобовите и варивата по тая диета (аз хич не съм специалист, но нещо такова ми се върти, да се изкажат по-знаещите!)
По принцип да, фъстъците по-скоро клонят към бобовите растения, по-близки са до боба, грахта, нахута.
Здравословните ползи от фъстъците са доста:
Цитат
Богати са на витамините от група "В", особено на В1, В3 и В9.
    Сурови са отличен източник на минералите желязо, фосфор и магнезии, както съдържат също калций и цинк.
    Фъстъците имат нисък гликемичен индекс (14) и много нисък коефициент на гликемично зареждане (1), което значи, че въглехидратите им се смилат до глюкоза много бавно, както и че е нужно да се консумира голямо количество от тях, за да се покачи нивото на инсулина. Това е добра новина за всички любители на НВД.
    Съдържат ресвератрол. Това е естествен растителен антибиотик, произвеждан от някои растения, за да се защитят от вредни гъбички и бактерии.

И преди, когато целях отслабване и сега приемам фъстъци в ден плодов. За себе си не го считам за грешка  Hug

Съншайн въобще не ти личат тези 74 кг. Дали заради подходящата дреха, дали защото може би си висока  Hug така от снимката не мога да преценя колко си висока, но изглеждаш чудесно  bouquet

# 440
  • Targovishte
СЪНШАЙН  Hug Hug Като слънчев лъч си в този мрачен ден. П Р Е К Р А С Н А !!!!  bouquet bouquet

ДЖУЛ  Hug Hug ако ти липсва нЕкоя от чашите с кафето, да знаЙш, че аз краднах  hahaha Благодаря!

ПЕТЯ, НО МЕ АМЕС  Hug Hug да, фъстъците по принцип са бобово растение (Мими, поправи ме ако трябва) . Каквото и да е, трябва да се ядат сурови в плодов ден. А именно във фъстъците има някаква гъба или друго отровно нещо, заради което не е препоръчително да се ядат сурови. Направих едно изказване ум да ти зайде, но се надявам да сте ме разбрали. По-добре взимайте други сурови ядки. Така ме подсетихте и мен , че днес мога да си купя един микс, тук имат името "Фитнес" и вътре има всякакви сурови ядки, че и малко стафиди.  Hug Hug

# 441
  • Бургас
Съншайн, светлинка си ни ти! Heart Eyes
Да докладвам, че на обяд хапнах традиционната зеУева салата и свински джолан по ловджийски + две, три пукани люти чушлена....мммм, хей, живот, здравей, здравееееееей Crazy
Довечера ще трябва да е нещо по-лекичко.
Курдов, напълно ясен си! Wink

# 442
Тинки,No me ames,Джулс,Папурче,Деми,Цвети, БЛАГОДАРЯ ВИ bouquet
Пеши - благодаря, и заповядай - Лозарска 2А Heart Eyes
Събота и неделя бях отворила сладкарски цех в къщи, но съм доволна, защото колегите много харесаха домашно пригответните вкусотийки Heart Eyes
Мерси за кафенцето Джулс - добре ми дойде Heart Eyes
Хайде до после, което може да стане утре, защото довечера ще е купон Simple Smile
И да допълня - Съншайн[/b ] изглеждаш прекрасно bouquet

# 443
  • София
 Šunšhine, много добре изглеждаш!  bouquet

Juliette, взимам едно кафе ако има останало  Wink

# 444
Съншайн много си хубава  bouquet bouquet Hug

влизам с въпрос

Скрит текст:
някой поръчвал ли е от сайта АлиЕкспрес и ако да може ли да ми обясни как да поръчам  Praynig Praynig

статия, която ми хареса
http://www.eva.bg/article/30124-Momchetata-predpochitat-edra-plyachka?page=2

# 445
Курдов, браво, научил си си урока....във фъстъците най често има афлатоксини, това са канцерогенни вещества произвеждани от гъбичките от род Аспергилус, едни от най канцерогенните познати на земята. Санкциите в Европа за стоки, съдържащи афлатоксини са драстични, цялата стока подлежи на унищожаване Shocked Shocked
 newsm59Инджи, желяа ти здраве, душевно спокойствие, приятни емоции и по често гушкане на далечните любими същества! Пожелавам ти да получиш незабравими подаръци! bouquet bouquet bouquet Tada

# 446
  • Берлин
Аз днес съм много горда - за 1 път успях да изпия 2 л вода, а до лягане има още ...ехееее. Малко ми стана кофти от бананите /прекалено сладки ми дойдоха/, но ще ги добутам.

Съншайн, много си сън и много шайн  Hug

На всички благодаря за гушките и аз ви гушкам.  Heart Eyes

И аз с въпрос - онзи зелен фасул, наречен френски, без бобчетата - може ли да се брои за неутрален?

# 447
  • Русе
И аз с въпрос - онзи зелен фасул, наречен френски, без бобчетата - може ли да се брои за неутрален?
Можи, можи.... да се брои, да се яде, абе всичко кот се сетиш...  Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

Йессс.....  Mr. Green

# 448
  • Берлин
Можи, можи.... да се брои, да се яде, абе всичко кот се сетиш...  Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

Йессс.....  Mr. Green

Джулс, то УбуУ тва, ама ся между пАржолите ли да го редя или върху тях?  Joy

# 449
  • София
И аз с питане отново. Утре ми се пада ден варива. Но се получава така, че вечерята наложително ще бъде белтъчна. т.е. ще има омазване. Ако бяхте на мое място какъв обяд щяхте да предвидите за утре - варива някакви или целия ден белтъчен (как ще са по-малки последиците)?

Общи условия

Активация на акаунт