90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 41 064
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • Берлин
Добрютруууу,сладурчета!
Днес маймуна дей, бИтонЪ съм последните дни, кантарът не мърда, но съм в най-тесните дънки и МОГА да дишам  hahaha

Инджи, желая ти много,ама много щастие!  Hug
Долче, медено-розов меден месец следва след този празник  Hug

Аги, Джулс е права, гушкам те.
Скрит текст:
За мен тази година беше много тежка и някак размисляща. Родителите ми бяха на гости 1 месец тук, с почивки в Прага и Карлови Вари - беше уникално. В деня, в който ги изпратих на летището, се обади девер ми,че свекърът е получил мозъчен кръвоизлив. Самолети, тичане, цяла седмица люшкане между живота и смъртта, но, слава Богу, той прескочи това и сега е добре - дори говори, ходи, обслужва се сам и тн. Прибрахме се в Берлин и айде пак - татко в болница със съмнения за белодробна емболия - самолети, болници. Всичко завърши добре и татко е добре. Малко се успокоихме и...поредният удар. Брат ми загубиха бебето си принудително в шестия месец поради увреждане на плода. Няма такава трагедия - да избираш дали да рискуваш да оставиш болно бебе с никакви шансове или...както и да е. Междувременно мина и операцията на сина ми, уж успешно, но по-късно с биопсия...Та....така де. Нещата се случват по най-лошия възможен начин понякога. Но аз винаги вярвам,че доброто идва най-накрая. Или както мама каза: "Е,поне всичко лошо да мине накуп, после ще е по-лесно. Романистът в мен пак се пробуди, извинете ме.

# 421
  • Русе
Дубрутруууу  Crazy

Папурче  Confused
 Hug Hug Hug

Инджи да си здрава, мноого щастлива, много любов и сбъднати мечти!!!  Heart Eyes Heart Eyes bouquet
Дано това, за което ти трепти сърчицето се сбъдне!  Hug
Съншайн къде ша одиш? Тук ша седиш, нал тряа та контролирам...  hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes
Ириниткеей Heart Eyes е, мноу си смесила... Joy
Вангобиии  Heart Eyes Heart Eyes , ко стаа с розето?  Joy

Имам и аз задачки, ама тъй ме мързиииии......  Whistling
Хайде, усмихнат ден, слънчев и успешен!!!  Heart Eyes Heart Eyes

# 422
  • София
PAPURCHE  Cry Hug

# 423
Привет и от мен!  bouquet
Ирка, мерси за кафето и закуската. Всяка сутрин се грижиш за нас.  Hug
Инджи, честит рожден ден! Желая ти най-вече здраве и сбъдване на всяка твоя мечта!
Папурче, ужасна година си имала, стискай зъби, малко остана от нея. Дано 2017 е изпълнена само с щастливи мигове.  Hug Hug Hug
Иринитка, голямо смесване.  Mr. Green Ний лакомийте смесване с пържоли, картофи, торти и т.н. Ти - три вида чипс.  hahaha hahaha hahaha
Днес и аз мамуна дей. Имам и едни кивита, твърди на камък, едва ли ще стигна до тях.
Have a nice day!  Hug

П.П. Мимчо, какъв ти е кукърчо? Навила съм се и аз да си взема. В края на годината ще пращам Мишлето на ясла и тръгвам на работа, та определено е ми трябва такъв помоник, че няма да смогна с домакинските задължения. Пък и едни ремонт чакам сега на кухнята да се поразшири, че нямам и къде да го сложа. И за хлебопекарна съм се навила.

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 11:57 от Цветелина Андровска

# 424
  • Бургас
Някой питаше за острилката за зеленчуци. Ей ви я, на и на добра цена.
Хайде на спагетите ог моркови и тикничкииииии

# 425
  • София
Здравейте хора!
Много спешно питане имам, някой знае ли как се премахва незасъхващо лепило от дреха? Метнах си якето върху един капан за мишки и ми иде да се гръмна.. Вече го пера в пералнята, но май е грешка...

Hug

# 426
  • Оптимист по принуда
Здравейте хора!
Много спешно питане имам, някой знае ли как се премахва незасъхващо лепило от дреха? Метнах си якето върху един капан за мишки и ми иде да се гръмна.. Вече го пера в пералнята, но май е грешка...

Hug
Във фризера да се втвърди и го изчопляш. Обезмаслител пробвай също.

Инджи, бъди здрава! bouquet

# 427
Папурче  Hug Hug Hug Тая 2016 май не е лека за никой ...мразя високосни години  #Crazy #Crazy
жгмъц-и не мога да помогна  Peace
Изядох си яйцата ...ама с едно съмнение ...дано не ме хване стомах, че ще се стресирам много ...купих си пробиотик  ...  ooooh! ooooh!

# 428
  • София
Благодаря Деми! Сега го суша, после ще го метна във фризера дано се получи.  Praynig
Ей такова е лепилото:
http://spestete.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BD-%D1%81-%D0%BD% … %D0%B2%D0%B5.html

# 429
Инджи, да си жива, здрава и много щастлива! bouquet newsm59 nbirthday party023
Давай адреса и ида на купон , май си близо край мен...

# 430
  • Русе
Жгмъци, пробвай и с ацетон или лакочистител....  Flutter
Хайде, кофи  Whistling

# 431
Джулка мерси за кафето  bouquet Имам нужда  Grinning

От сутринта карам на ябълки и ябълки, и ябълки  Mr. Green За обяд пакетче фъстъци и познайте какво още .... дааааа ябълки  Mr. Green

# 432
Привет банда!
Днес без да искам си направих въглехидратен ден.
З. ябълка
О. постни питки с лютеница
В. ММ донесе пастички от "Неделя"

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 19:19 от Šunšhine

# 433
  • Русе

От сутринта карам на ябълки и ябълки, и ябълки  Mr. Green За обяд пакетче фъстъци и познайте какво още .... дааааа ябълки  Mr. Green

Ако добавиш още "нещо" към ябълките, утре си се свършила...  Mr. Green
 hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes

Съншааййнн прекрасна си, и снимката е страхотна!!!  Heart Eyes Heart Eyes

# 434

Ако добавиш още "нещо" към ябълките, утре си се свършила...  Mr. Green
 hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes
М?  newsm78 Кво да добавя?

Съншайн изглеждаш чудесно  Hug На къде искаш да слабееш?

Общи условия

Активация на акаунт