90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 41 079
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и аз се присъединявам към вас. Преди година правих диетата за целия цикъл смъкнах 10кг. Бях много доволна нооо спрях с диетката и отново съм качила някой друго килце.. Embarassed От 7.10 отново съм в режим,та минах една 4-ка и днес съм отново на белтъчини. Надявам се взаимно да се подкрепяме  Hug Менюто ми за днес: закуска- 2ябълки,обед- пил.със салата от домати и за вечеря най-вероятно отново ще е такова. Желая ви прекрасен и усмихнат ден :*

# 406
Добро утро, банда! Hug Hug Hug

От днес минавам в  режим почивка Embarassed
Но недейте да ме гоните от темичката, защото толкова много свикнах с вас, че няма да ми мине деня без да ви прочета и да драсна някой ред Hug Hug Hug

# 407
  • Русе
Съншайн, никой никого не гони, да не мислиш че аз съм на режима сега Hug но тук ми е уютно и приятно.
Ир, Пешеходче  Hug Hug Hug
Аги
Скрит текст:
не мисли такива неща. И аз бях така в неделя. Изпратихме съпругата на мой колега, беше ми зъболекарка преди и на всички в такъв момент ни е много тежко и ни минава какво ли не през главата.
Джулс го е казала много добре   Hug
Хубав ден момичета и Курдов, тук засега е мръчкаво и мъгливо. Като си говоря с малкото ми момче, имам чувството че тук е типичното английско време, а нашето си е отишло при него  Laughing

# 408
Добро утро, банда Hug
Да почерпя - днес помъдрявам с още една годинка Grinning[/url]
photos upload [/img]

# 409
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА, ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Hug Hug Hug

ИНДЖИ  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си много здрава, да имаш много поводи за усмивка, много семейно щастие и много сбъднати мечти!!!  bouquet bouquet bouquet

ral170  bouquet Добре дошла! УСПЕХ!  bouquet

СЪНШАЙН  Hug Hug Никъде не те пускаме, тука ще си стоиш !!!  bouquet

АГИ  Hug Hug много тежък момент, наистина. Имаш моята положителна енергия, която ти изпращам!  Hug Hug Hug

ДЕСИ  Hug Hug И мен много ме потиска това мрачно време  ooooh!

Така! ОТЧИТАМ  #Cussing out #Cussing out плюс 600 грама след въглехидратите  #Cussing out #Cussing out Ич не ми аресва, но каквото такова  #Cussing out Най-лошото е че пак съм 88+.
Явно влизам в застоя на втория месец  newsm78 Дотук свалените кила след почти 45 дни режим са около 5,5 - 6. Никаква видима разлика в тялото  newsm78 Дано успея още поне още 4 да сваля  Praynig Praynig Praynig

Днес ПЛОДОВЕ - имам грозде и круши - започнах с първото, да видим по нататък как ще се подредят.

Пожелавам на всички приятен ден, напук на времето  bouquet Hug bouquet

# 410
  • Велико Търново
Привет...
Четох, четох и забравих какво щях да пиша.
Инджи, честит рожден ден, всичко най-хубаво ти пожелавам!  bouquet
ral170 , добре дошла  Hug

Менюто днес:
з - портокал
о - ризото с гъби и маслини + салата краставици + ФПХ
в - същото без хляба

# 411
Толкова сте мили! Hug Hug Hug

Инджи, честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, верни приятели и много сбъднати мечти! bouquet Hug bouquet

# 412
  • Бургас
Добро утро  bouquet
Хрупкам си ябълките и ви чета.
Пораженията след снощния чипс са + 600 гр. Джулкей, не беше само със сол - единия със сметана и копър, другия с паприка и третия със сметана и лук.Като ще е гарга - да е рошава:hahaha:
Днес
З - ябълки
О - нещо от бистрото + задължителната салата от зеУе. Лелееее, сега се сетих, че щях да си взимам буркана с нахут, да сложа към зелето и забравих сутринта. Ей, голям съм заплес, ама така е, като нямам деца вкъщи да ме държат на полусъединител, съм се разпуснала съвсем.
В - поканена съм на вечеря, но ще се постарая да не се уливам
.

Инджи, Честит рожден ден! Желая ти прекрасни дни занапред и да срещаш прекрасни хора! Бъди здрава и щастлива! Благодаря за почерпката! newsm59 dance

ral170 Добре дошла и успех! bouquet
Съншайн, никакво мърдане от тук Naughty Hug Успех по време на почивката. През първатапочивка, аз не можах да се справя, но тази върви доста добре, пу-пу, така че ще помагам с каквото мога!
Ирка, Пешеходче, отдавна не съм ви  Hug Hug Hug
Аги, Hug
Скрит текст:
Всеки път, когато по една или друга причина съм на гробищата, се замислям колко временно е всичко, че по-голямата част от това към което се стремим е суета, и че трябва да се виждаме с хората, докато са сред нас....но после, залисана в едежневните задачи, си казвам ще се обадя утре, и ...пак утре....и ...пак утре....

# 413
  • Пловдив
Инджи, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и късмет!
Скрит текст:
Дано не бъркам  Blush, но мисля, че се надяваше на добри новини от чужбина - нека скоро да проплаче малко човече, което да ви направи още по-щастливи!

Долче, честита годишнина! Обичайте се силно и бъдете еталон за малкото Долченце! Един ден ще се радвате на прекрасното семейство, което тя е изградила благодарение на вашите любов, уважение и разбирателство, които са ѝ послужили за пример!  Hug

Съншайн, и аз май към почивка съм се запътила... Ще си стоим тук, спокойно!  Laughing Денят ми не е пълен без вас!  Heart Eyes

# 414
Добро утро  Tired
Дне съм малко по-добре, но вчера много ми се събра наистина ...
Джули ...така е, много си права, аз го знам, като съм в кондиция по-лесно ги приемам нещата, вчера много ми се събра  #2gunfire #Crazy
Благодаря на всички за хубавите думи ...знаех си, че ще ги чуя от вас затова и споделих ... Hug Hug Heart Eyes
АЗ жената дори не я познавам, не ми е толкова близка, но се притесних заради сестра ми ...тя е силен човек, но беше много притеснена ... ooooh! ooooh! Живота е много странно нещо ...като се случи най-лошото тогава осъзнаваш много неща ... smile3518
Днес не се теглих, въпреки че вчера ми беше плодовия ..не исках съвсем да се вкисвам и заради килограми ...
За днес закусих банани, за обяд приготвих яйца, но ..не знам дали ще ги изям или ще си купя пилешка пържола ...За вечеря ще си направя броколи със извара, сирене и кашкавал ... това съм решила с доматче за салата ...Аа, щях да забравя за обяд си взех и един патладжан ...пържен ...не е много, но е мазничък и се чудя дали да го ям ...има само олио и сол, нищо друго  newsm78
Инджи ...още една везничка (дано не си така чувствителна като мен) Честит рожден ден!!!  smile3525 smile3525

# 415
Добро утро и от мен. Малко на зигонал ви чета, защото съм от телефона, но се опитвам на ви следя.
Инджи, честит рожден ден. Да си жива и здрава. Да реализираш всичките си мечти.
Курдов 6 кг  ич не са малко.
Успех на всички.

# 416
  • София
Инджи, честит рожден ден!  bouquet  Да си жива и здрава, усмихната, щастлива, и да се сбъдват мечтите ти! Hug

Аги, на всички понякога ни минават такива мисли, надявам се, че вече си изплувала и гледаш напред! Hug

Отчетче от мен - днес минус 200 за поредна четворка. Доволна съм (тъй като вчера омазах яко плодовия - бяхме на гости и нямаше как...  Embarassed), макар че ако не беше това омазване, щеше да е още по-добър резултата. Но - каквото такова. Продължавам! Днес - белтъчен. Heart Eyes

Хубав ден на всички! Hug

# 417
  • София
Добро утро!
Инджи, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам! Весел празник!  Hug bouquet Hug
Аги, кураж! Hug
Ир,Пешеходка  Hug
ral170, много минуси  Hug
Съншайн и аз се замислям дали да не минавам в почивка. Поне на мен режим-почивка добре ми действаше.

И така...днес се мерих и след всичките + и - като теглих чертата не съм си променила теглото от 29.09 до момента. Една 0. Мрън-мрън-мрън. Засега продължавам с диетата. Затрупана съм с работа и ми е по-лесно в режим да бъда. Евентуално другата седмица ще мисля какво да правя.

За днес:
З-банан
О-зелена салата+краставици+3 варени яйца+ФПХ
В-зелена салата+яйца с чушки,домати,лук

Вчера купих на мама смарт телефон за подарък Simple Smile . Тя досега не е имала и нямах търпение да чакам коледноновогодишните празници за този подарък и го взехме с ММ доста по-рано. Сега ще трябва да отделим една събота и неделя, за да я научим да работи с телефона, да си сваля приложения, да си снима, праща снимки и т.н.  Grinning .

Лек ден на всички!  Hug

# 418
Курдов,Скрай,Съншайн,Иринита,Петя,Миленски,Аги,Адорейшън много ви благодаря Hug, страхотни сте Heart Eyes
Адорейшън  Hug,
Скрит текст:
да аз чакам добри новини от чужбина - много ще бъда щастлива ако се появи малко човеченце, но това , което чакам най- вече е да могат да легализират статута си в USA, за да могат да си идват, че вече не издържам.А ако се случат и двете неща едновременно - по- щастлив човек от мен няма да има Heart Eyes
Аги  Hug - аз не познавам везна, която да не е чувствителна!
Днес няма да пиша меню - взела съм решение, че може би ще прегреша
Хубав ден, до после Hug

# 419
Наминавам и аз тук  Hug

Indji11   newsm59 party023 bigdance2 Пожелавам ти всичко най-най-хубаво и от най-хубавото по много  Hug

Šunšhine режим-почивка е част от 90ДД, така че никакво мърдане от тук  Naughty И всяка сутрин на отчет пред строя  bowuu Шегувам се (за отчета пред строя  WinkHug bouquet Hug

.♥.Петя.♥. браво за минуса  Peace

sladkoto_agi едно голямо гуш от мен  Hug Hug Hug

КУРДОВ от вчера мисля за твоето премеждие с онзи шофьор на маршрутката. Тази линия, която се обслужва от този превозвач, във всички случаи е част от областната или общинска транспортна схема. Защо не вземеш да напишеш една много хубава жалба до общината и да обясниш как този кретен  #Cussing out те е изнудил да си платиш допълнително 10 лв. Те са задължени да обслужват линията с автобуси, но хитреците - наглеци пускат микробуси, за да пестят. На твое място щях така хубави да ги насоля, че и писмено извинение щях да искам. Ама ха  #Cussing out #Cussing out

На всички пожелавам много хубав и усмихнат ден.

Аз днес съм плодово-зеленчуково-салатено неовкусен ден  Joy

Общи условия

Активация на акаунт