90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 41 085
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Деси, чух, че ме споменаваш и ида на отчет....тъкмо щях да ти пиша, че спокойно можеш да готвиш малко всяка вечер, за да не ти остава манджа....нали имаш  КУКЪР...!  Simple Smile В него всичко е лесно....! Аз приготвих свински ребра със соев сос и зелена салата, но аз ще ям карфиолче със сиренце като на Вангоби и твоето!

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 21:25 от mimi.7299

# 391
  • Русе
Деси, чух, че ме споменаваш и ида на отчет....тъкмо щях да ти пиша, че спокойно можеш да готвиш малко всяка вечер, за да не ти остава манджа....нали имаш  КУКЪР...!  Simple Smile
Къдей утчета?  Whistling

# 392
Деси, чух, че ме споменаваш и ида на отчет....тъкмо щях да ти пиша, че спокойно можеш да готвиш малко всяка вечер, за да не ти остава манджа....нали имаш  КУКЪР...!  Simple Smile
Къдей утчета?  Whistling
Джулс, дописах, чакам оценка!

# 393
  • Русе
Джулс, дописах, чакам оценка!
Ей за туй
свински ребра със соев сос и зелена салата
, имаш две шестички!  Mr. Green

# 394
  • Бургас
Тук съм newsm43 Не ходих на тропкане, че ме боли сухожилието на десния крак.
Скрит текст:
Преди известно време се наложи да тичкам с високи обувки и явно съм го разтегнала и сега се оажда от време на време
Няма да се Учитам Embarassed Не питайте, но ми е кеф....в почивка съм.
Скрит текст:
Това е първото ми прегрешение с джънк от може би година. Омахах 250 гр чипс[/size] Mr. Green

Мимчо, нищо не каза за купона снощи Party

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 21:51 от Irinita

# 395
  • Targovishte
Банда bouquet давам юрганите, че какъвто е студ, няма да се очудя ако завали сняг. Не дай Боже.

Лека нощ на всички bouquet Hug bouquet

# 396
Ириниткееее, то купонът не е за казване Embarassed Embarassed
Но като искаш - чернокоп пържен, паламуд по много интересен начин с боб и кисели краставички, чушки бюрек, картофена салата, обикновена салата, узо, бяло гръцко вино, шоколадови браунита със топка сладолед....и някой беше направил мляко с ориз Shocked
Аз разбира се не ядох от всичко, но доста поомазах hahaha
Добре си изкарахме, много обичам бившите си колеги, все ми липсват през годините тук, но те пък често си ме канят Simple Smile
Ето ги днешните манджи, едната снимка се поразмаза
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 22:22 от mimi.7299

# 397
Банда отчитам трето ходене до Варна с големия млечко за десетина дни,днес за разнообразие без премеждия с хондичката ми  Crazy,може би защото бях взела колата на ММ  Twisted Evil.Побърках го от изследвания това детенце,слава Болу всичко е в норма  Praynig,няма да досаждам с подробности .
   Днес режим никакъв,причерня ми по едно време от глад,бях забравила от нерви, и ядох сандвичи.Гадост-и мц чакам и съм гладна , и дебела  Crossing Arms.

# 398
  • Оптимист по принуда
Отчитам пресолени пил.гърди в йената  Sick и салата морков и цвекло. Ама съм добро прасе, солено, несолено - ям и не протестирам. Blush
Мамекс, радвам се за детето, че е в норма. Hug
На всички гуш  Hug

# 399
  • Русе
Банда отчитам трето ходене до Варна с големия млечко за десетина дни,днес за разнообразие без премеждия с хондичката ми  Crazy,може би защото бях взела колата на ММ  Twisted Evil.Побърках го от изследвания това детенце,слава Болу всичко е в норма  Praynig,няма да досаждам с подробности .
   Днес режим никакъв,причерня ми по едно време от глад,бях забравила от нерви, и ядох сандвичи.Гадост-и мц чакам и съм гладна , и дебела  Crossing Arms.
Е, хайде сега.... не си дебела! Радвам се, че всичко е наред с малчо!   Hug  Hug

Мимс  Heart Eyes , туй първото ко е? Карфиолчо ли?
Ириниткеейй, хайде сега, един чипс, ако е бил само със сол, даже разделно било...  Joy  Joy

Демитууу,  Heart Eyes  Heart Eyes

# 400
  • Оптимист по принуда
Ама как ми се яде чипс, само със сол. И има вкъщи, направоооо Close
ДжулкаHug

# 401
Късно се отчитам ама тая седмица не започва добре ...
Иначе си изкарах плодовия ама то нямах и време за ядене ...после изкарах и тренировката ...добре че имам опит и не се дадох ...но ми е тъпо ...много се замислих
Скрит текст:
днес сестра ми ми се обади да ми съобщи, че на нейния мъж баба му е починала ...много внезапно ...понеже дядо му беше болен и всички бяха притеснени за него, но ...като дойде не пита ...замислих се ако аз почина внезапно ...как ще го приемат близките ми ....ужас ...хвана ме депресията ...жената почина след проблем със стомаха ...преди няколко години моя дядо по същия начин  се събра кръв в стомаха му ..., но за щастие се справи ...и аз имам проблеми със стомаха и се притесних ....ох ...оплаках се ...дано да си остане само филмиране
Лека от мен ...в момента ми идва да зарежа всички диети и да си бъда дебеличка, но надявам се здрава ...

# 402
  • Русе
Аги,  Hug животът е кратък... Три дни-вчера, днес и утре. Вчера е вече минало.... не се връща, утре-е неизвестно, бъдеще. Затова най-важно е днес. Така трябва да се живее, че всеки ден да е празник и подарък. Недей да мислиш за утре, утре никой не го знае. Много съжалявам за загубата. За смъртта никога не си готов. Не мисли лоши неща. Всичко, което ще се случи се случва, независимо от нас. Затова няма смисъл от лоши мисли. Не помагат, напротив......Трудно е, знам...
 Hug   Hug

Хайде, лекинка от мен  Hug

# 403
  • Калифорния, САЩ
  Пешеходче, слагам моята закуска, ти поспи още малко, че много ти се насъбра!  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

И сутрешното кафе, с пожелания за прекрасен, по-топъл ден и много позитивни мисли и дела!  Hug Hug Hug

# 404

Ир,  Hug наистина искам много са спинкам, но не знам кога. Всяка събота до края на годината съм на работа. Надявам се дребния да свикне с училище и да се позасее малко, че много разсеян.
днес мисля да папкам зеле с пиле.
Дано днес имам по малко работа вие също.
Усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт