90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 776
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Русе
Ооо, даа... Flutter
Преди час го четох по фейса....  Joy  Joy

# 587
  • Берлин
Ей ме пак, доволно обядвала. С водата работата как беше  newsm78 - половин час преди и след хранене ли не беше ок?

При нас се нормализира обстановката - хеликоптерите и полицията си офейкаха, тук-таме се чува някоя сирена, но това си е нормално. Така и не разбрах какво се случи и защо.

# 588
  • Русе
С водата работата как беше  newsm78 - половин час преди и след хранене ли не беше ок?
Както ти е кеф, мен ако питаш.....  Whistling

Хайде, кофи  Flutter  Heart Eyes

# 589
Мичета, днес ММ има РД, почерпете се.
Скрит текст:

Сутринта му направих страхотна изненада. Преди това му бях купила яке, по негово желание и избор, и сега въобще не очакваше. Бях направила клипче-поздрав с наши снимки по хронология на общия ни път и разни посланийца. Опаковах го и му го подарих сутринта при събуждането. Много се изкефи и разчувства. Много си го обичкам.

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 14:27 от Цветелина Андровска

# 590
  • София
Докато чета Елка Стоянова-благодаря Аги  Hug - си пия кафето с Жу  Hug
Папурче  Hug

# 591
  • София
Жули, взимам си и аз едно кафенце виртуално, докато пия вода и чета смешки с вас.   Grinning Hug

# 592
 tiptoe
не смея да се покажа  Rolling Eyes
Хапнах си обяда от картофки и доматки и с една колежка излязохме да се поразходим на слънце. И като видях какво прекрасно, едро грозде са докарали в магазина срещу нас, оххх, сърцето ми притупка любовно  Heart Eyes толкова го обичам пусто да опустее това грозде. Ииииии ... нали  Embarassed Embarassed

С гузна съвест си взимам от кафенцето  Hug

# 593
  • Русе
Цвети, да ти е жив и здрав!!! Все така да се обичкате и цените!!!!  Heart Eyes  Heart Eyes
Не виждам картинките, ама съм от таблета, та повредата може би е в моя телевизор.  Mr. Green
Петя, Миленски  Heart Eyes

Но ме, ти си в почивка... Споко, какво като си хапнала грозде, следобяд??? Отпусни душичката....  Flutter

# 594
  • Бургас
Цвети, да ти е жим и здрав Половинът! Все така да се обичате и изненадвате приятно.
И аз не виждам снимките Wink

# 595
  • Targovishte
ЦВЕТИ  bouquet bouquet bouquet Да ти е жив и здрав! Много приятно си го изненадала, нядявам се довечера изненадите ти да продължат  Embarassed Embarassed Само виртуално, от почерпката посягам към последната снимка.  bouquet bouquet bouquet

# 596
  • Оптимист по принуда
Не жИна, ми ламя съм аз.  Mr. Green
Вангоби, благодаря ти за рецептата, мнооого вкусно  Heart Eyes Hug
Скрит текст:

Цвети, да ти е жив и здрав и опора в живота! bouquet
Днес и моят батко е рожденик. Много си го обичам. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 14:44 от demmy.

# 597
Благодаря ви.  bouquet
Джул, повредата си е в моя телевизор, оправих я. За теб първата и третата снимка, ама в обратен ред.  Heart Eyes
Иринитка, за теб всичките.  hahaha  Hug

# 598
Цвети да е жив и здрав ТМ, все така да се обичате и подкрепяте Simple Smile
И а з четох Елка Стоянова Joy - благодаря Аги
И кайвенце пийвам  - Джулс Heart Eyes

# 599
Радвам се, че ви ободрих  Hug
Проблем ...пак ...в залата, в която тренирам се отлагат тренировките за днес и утре ... на обяд хапнах 4 филии ръжен хляб Вита ..с 1 домат и салата от печен пипер и малко задушени моркови, броколи и карфиол ...вечерята ще е лека, направо не знам какво да ям...тъкмо си бях решила да се взимам в ръце ...
Джули преломния момент на моята упоритост наближава ....мисля, че няма да преживея цифрата на кантара ...

Общи условия

Активация на акаунт