90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 778
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро  Grinning
Вадете шапки, шалове и ръкавици, защото зимата чука на вратата  cold Цял + 1 градус показа термометъра  Shocked

Закусих ябълка, ще обядвам варени картофи с домати, а за вечеря може би ще бъде ориз със зеленчуци  chef

КУРДОВ тези +600 грама не са реални. Вечерял си месо, за което е нужно повече време да бъде обработено от тялото. Няма как днес да очакваш минус. Утре сутрин ще видиш, че ще бъдеш с минус  Peace

Всички други, ако имате желание, споделете колко сте свалили и за колко време. Simple Smile
През 2013 година, правих една врътка, почивка и още една врътка. Тогава само четях темата тук и се вдъхновявах от постиженията на момичетата и най-вече от nana77. Общо свалени 40 кг., от които нямам обратно качени, т.е. при мен няма йо-йо ефект. Най-важното е, че се научих да се храня разумно и балансирано със здравословна храна. Тотално изключих всякакви там бисквитки и вафлички, купени тестени неща и подобни боклучки. Единствено ако правя преход в планината си позволявам по една вафла, но това е по изключение. От тогава спазвам основните принципи на диетата, разделност в храненето и не прекаляване с количествата. Варирам между +- 3 или 4 килограма в теглото сега.

# 571
Добро утро Simple Smile И тук си е студеничко, на таблото на спирката вчера показваше 10 градуса, днес 5 ...дали е възможно ..но определено днес си беше по-хладно  Close
Джули ... то и ината ми е на психическа основа ...не обичам да не довършвам нещата, които съм започнала ... #2gunfire Всичко си има граници все пак, тия дни се бях отпуснала ...сега се взимам в ръце ..остават ми още 40 дни ... #Crazy #Crazy Знам, че всичко е с добро има и още нещо ...като спра не знам какво да ям ... Crossing Arms #2gunfire Не искам да се връщам към старото хранене, много се измъчвах тогава ... Stop Килограмово не съм доволна, но вкусово и разнообразно.. да ...аз затова се и отпускам ...
Ирка нямам го на компютъра ще попитам това момиче дали ще ми го изпрати и ще ти го дам Simple Smile Simple Smile
Менюто за днес е подготвено, банните изядени ...
Курдов много вкусно изглежда тоя булгур, чак ми се дояде  Blush

# 572
  • София
Добро утро!
Ир, Пешеходка, благодаря за кафето и закуската  Hug
Днес не тръгна денят ми добре. Заведох малката на градина и ми сервираха, че започват ремонт и затварят градината за неопределен срок и от 1.11 ще местят децата по други градини  #2gunfire #2gunfire #2gunfire . Довечера ще вадя картата и ще гледаме с ММ , коя ще е другата удобна градина, ще ходим да говорим с директорката и ако тя благоволи да я вземат при тях. Какъв ремонт ще правят в това студено време? Навън сутрин е 2-3 градуса и стига до 7 градуса. Най-лошото е , че детето за 3 месеца ще смени 3 градини  ooooh! , тъкмо свикне на едно място и хайде на друго, а да не ви говоря какво е отношението на другите възпитатели към децата, които временно са при тях  ooooh! .

За днес
З-ябълка
О-салата+хляб+лютеница или сладък обяд
В-сладка

Сиси, първа врътка -15,5 кг, през почивката -2,5кг и в момента карам втора врътка -2.5кг засега

Лек ден на всички  Hug

# 573
Докато стигна до вас - вече е за Добър ден Hug
Ир, Пешеходка благодаря ви момичета Heart Eyes Мнаго и аз много обичам, ама много скъпи са сега, дано да пуснат на прИмоция Grinning
Миленски е как ви го сервират сутринта , когато сте завели детенце - мами ако няма кой да го гледа newsm78, дано да намерите друга детска градина и да не се налага пак да се местите Heart Eyes
Вики надявам се ,ч е при теб всичко е ок и скоро ще пишеш Hug
Аз днес хапвам:З - ябълки- изядени;О - гевреци, сос броколи "Лаура", салата краставици със маслини;В - домашна торта - тук Изгарящата беше дала рецепта за "Сръбска торта" - разкошна е.;РЧШ
No me ames чудесен резултат Hug , а това ,че няма йо-йо ефект е най- хубавото.И аз откакто правих първата врътка все се движа долу горе в едни килограми - сега започнах тази врътка, защото ми е по- лесно така.Ще трябва същата дисциолина да я спазвам и в постоянен режим почивка вече.
Хайде хубав ден ви пожелавам, с много усмивки Heart Eyes

# 574
  • София
 Indji11, ние като намерим друга градина, тя ще бъде със статут временно пребиваваща там и след 3-4 месеца отново ще се налага да я местим в тази, в която е сега. Общо взето всички градини са си запълнили на максимум капацитета и всички деца, които ще се разпръснат по тях са им в повече и са нежелани  Sad .

# 575
  • Русе
Дубрутрууу  Crazy
Миленски, ох, много кофти това с градината! Тиквеници, сега ли се сетили да правят ремонт??  #Cussing out
Милото дете, предполагам какво ти е....  Hug Hug

Инджи  Heart Eyes отне ли ти мноу време таз торта да я прайш?  Flutter
Но ме, браво за резултата и, че най-важното си го задържала....  Flutter  Hug
Ир, пешеходче  Heart Eyes Heart Eyes

У Руси един вятър....  ooooh!
Хайде, усмихнат ден,  Heart Eyes Heart Eyes

# 576
  • Берлин
Малко озъбен поздрав тази сутрин. Нещо се случва/или се е случило. Затвориха движението по Кудам /аз днес с колата/. Паркирах и се метнах на метрото,за да стигна до офиса. Излизам - полиция навсякъде, не пускат хора да влизат в метрото, само излизащите. Полиция и хеликоптери полицейски. Колежката пък живее в района и ми звънна,че не ги пускат да излизат от сградите. В нета няма нищо по темата....

Днес: бананче, обяд и вечеря ще е спанак с ориз + съответната салатка.

Хайде,лек ден и до после  Hug

# 577
  • Бургас
Ха, здрастииии!
Курдов, друже, тез ребра напраУ бронтозавърски Mr. Green
Моето цикламено менюнце е:
З - ябълки
О - салата от краставици + карфиол със сметана и сирене
В - постно зеЩе и фпх

Вчера ми беше доста топло и днес съм само с едно плетено поло  късо ръкавче и сакенце....няма да ви казвам какъв студ ме гони. cold Уж снощи гледах прогнозата за времето, но съм запомнила само, че ще бъде около 22 градуса, но то било за петък. Така е ,гъзарията топли.
Инджи, да рецепцата, моля, че Чаволинка ще се прибира утре. Hug
Миленски, и аз полудавям, при такива експресни задач. Дано намерите градина наблизичко.

Ирка, Пешеходче
Heart Eyes
Аlbena, Добре дошла и успех! bouquet

Стойте на топло и на завет Laughing Hug Heart Eyes

# 578
  • София
Привет и от мен днес! Hug

Не искам да ви казвам какво ми показа кантара днес след вчерашна не само нережимна, но и късна вечеря... Живея с надеждата утре нещата да изглеждат по-розови. Нямаше начин да не взема участие във вчерашното ядене, но ще направя сериозен опит такива ситуации да са само по изключение!  Peace

Вече си изядох ябълките за закуска. На обяд ще е най-вероятно хляб с лютеница и салата, а за вечеря ми се е доял сладолед. (Уф, снощи поне десерт не ядох, но иначе прегреших с не една, а цели две чаши червено вино, смесване на белтъчини - и сирене, и месо, а и малко картофи печени на всичкото отгоре!... Спаса е "голем дзвер" понякога...  Mr. Green)

Ирче, много ти отива това обръщение на теб!  Hug Надявам се да не ти става тъжно (заради спомените, които ти навява), защото еко е така, ще го сменя веднага! Hug

Миленски, явно чак сега са намерили финансиране във вашата детска градина. Дано бързо мине тоя ремонт и после да им е много по-хубаво на децата! Неудобство голямо са тия временни градини.  Hug

Папурче, сега ти погледнах профила и видях, че си в Берлин. Моля се да не е нещо сериозно! Praynig

Моля, дайте рецептата за тая сръбска торта! Hug

Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 579
  • Русе
Ко??  Rolling Eyes
 Grinning

Ох, Папурче, настръхнах като те четох... Дано няма нещо....  ooooh!

# 580
Иринита, Джулс рецептата:
Скрит текст:
За блата -  5 жълтъка се разбиват с 5 с.л.захара и 5 белтъка с 5 с.л.захар.Разбиват се отделно и после се смесват.Добават се към общата смес 6 с.л смлени орехи и 1 с.л. брашно.Изпича се на 180 градуса.
Крем - 125 мл.мляко и 125 гр.млечен шоколад се сваряват.Прибавят се 250 гр. смлени орехи.След като се махне от огъня се оставя да изстине.Добавят се после 6 разбити жълтъка с 5 с.л захар и 150 гр.краве масло.
2- ри крем - 6 -те белтъка се разбиват с 12 с.л. захар и се маже върху стегнатия шоколадов крем.
Но аз за втори крем си разбих маскарпоне с пудра захар, защото белтъците ползвах за да направя скалички.И стана разкошна.
Джулс не отнема много време.
Папурче моля се да няма нищо Hug

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 11:58 от Indji11

# 581
  • Бургас
Ко??  Rolling Eyes
 Grinning

Ми ко  newsm78 пропуснала към няколко букви зеУИЩе hahaha

Инджи, Animal Pig Animal Pig ще се прави. Само, че трябва да измисля с какво да  меня орехит, защото Чаволине не е много по ядките. За блата са ОК, но за крема са доста. Може би натрожени бисквити орио newsm78 Дайте идеи. Или пък ще направя нормален крем, сгъстен с брашно.
Чек ся да питам, аз, като Марчето-подробната. След като изстине блата разрязваш ли го или е само "подложка" за двата крема.
Ако го разрязваш, сиропираш ли го с нещо?

# 582
Здравейте Simple Smile Да дам отчет - трети ден (въглех.) за закуска успях да изям смао една ябълка ,че не мога да изям 2 . На обяд ще ям пълнозърнести спагети със доматен сос и малко гъбки и салата от айсберг и краставица.
Иначе да се похваля - премерих се тази сутрин и съм - 2кг  newsm44  Много странно ми се вижда , но явно съм задържала бая вода преди диетата. За вечеря май ще е сладолед че не ми се готви Simple Smile

# 583
Ко??  Rolling Eyes
 Grinning

Ми ко  newsm78 пропуснала към няколко букви зеУИЩе hahaha

Инджи, Animal Pig Animal Pig ще се прави. Само, че трябва да измисля с какво да  меня орехит, защото Чаволине не е много по ядките. За блата са ОК, но за крема са доста. Може би натрожени бисквити орио newsm78 Дайте идеи. Или пък ще направя нормален крем, сгъстен с брашно.
Чек ся да питам, аз, като Марчето-подробната. След като изстине блата разрязваш ли го или е само "подложка" за двата крема.
Ако го разрязваш, сиропираш ли го с нещо?
Не не го разрязваш и не го сиропираш с нищо - "подложка".След като Чаволинка не харесва ядки , според мен можеш да направиш млечен крем с нишесте и да го смешиш с масления - мисля ,ч е трябва да се получи.

# 584
  • Русе
Иринита, Джулс рецептата:
Скрит текст:
За блата -  5 жълтъка се разбиват с 5 с.л.захара и 5 белтъка с 5 с.л.захар.Разбиват се отделно и после се смесват.Добават се към общата смес 6 с.л смлени орехи и 1 с.л. брашно.Изпича се на 180 градуса.
Крем - 125 мл.мляко и 125 гр.млечен шоколад се сваряват.Прибавят се 250 гр. смлени орехи.След като се махне от огъня се оставя да изстине.Добавят се после 6 разбити жълтъка с 5 с.л захар и 150 гр.краве масло.
2- ри крем - 6 -те белтъка се разбиват с 12 с.л. захар и се маже върху стегнатия шоколадов крем.
Но аз за втори крем си разбих маскарпоне с пудра захар, защото белтъците ползвах за да направя скалички.И стана разкошна.
Джулс не отнема много време.
Тенки!  Heart Eyes Heart Eyes
Не отнема ли?? Много сложна ми се видя, ноооооо, ще я пробвам....

Ириниткеей  Heart Eyes Ааа зеуенцее....  Crazy
ми то орехите са смлени, едва ли ще се усещат..... Ноо, става и с млечен крем, мисля... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт