90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 806
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Аз пак късно на отчет ...царевичка със зеленчуци  Simple Smile Heart Eyes МноУ хубуУ  Flutter
Ми качила съм...Днес облякох един клин за тренировката дето предния път не ми стърчаха така сланините с него ....оффф  Tired
Не съм грозна,но съм съсипана психически ...старая се пък не става така както го искам ...,а не е като да се тъпча...не съм и здрава ... ooooh! мъка ...
Четох режим правен за едно момиче от залата, тя отслабна с него 18 кг. Правен е от една известна фитнес инструкторка ...балансиран е ...близък е до нашата диета само дето не се закусва плод и няма храната от ВГХ ден, но и тук има зареждащи дни на определено време ...плодовете са ограничени ...
Аз до 90 дневната излиза че съм си гладувала и сега калориите може би ми дойдоха в повече ....и хоп ...паласки  #Crazy аз го знаех ...надявах се да кача и тялото ми е се приспособи и да взема да свалям, но уви... важно е какво ще правя след диетата ...чудя се ...оффф, пак с моите глупости ...съжалявам ..
За утре ВГХ:
З: банан
О: ръжен хляб имам чудя се с какво + салата
В: сладичкоо + РЧШ
Майка ми имаше прясно мляко и татко я накара да прави крем карамел, но тя не е правила от доста време, щото все аз го правя ...нищо не е станал ...на шупли и рядък ...много я подигравахме Simple Smile забравила е да готви сладки неща ...  hahaha
Ох ...изписах се ...лекааа Simple Smile

# 556
  • София
Тази пица дали е реимна ?  newsm78
Скрит текст:
Mr. Green

# 557
  • Оптимист по принуда
Скрит текст:
Mr. Green
охх, ще пусна Софи Маринова да ти го изпей  Mr. Green Hug Joy

# 558
  • Русе
Скрит текст:
Mr. Green
Joy  Joy
Тя нещо не е в ред таз пица.... Mr. Green

Аги, ама си и упорита. Караш някакъв режим, от който  не си доволна, нито здравословно, нито психически, нито килограмово. Наистина за последно те питам, че сигурно станах досадна- защо си го причиняваш?? С добро.....

охх, ще пусна Софи Маринова да ти го изпей  Mr. Green Hug Joy
Joy  Joy  Joy

# 559
  • София
Уж не съм гладна пък съм изяла едно ЖLaughing

# 560
  • Русе
Уж не съм гладна пък съм изяла едно ЖLaughing
Обаче никой не забеляза... Всички си знаят реЖима...  Mr. Green
 Joy  Joy

# 561
  • Калифорния, САЩ
   Хей, Петя, ако знаеш как ми стана хубаво и едновременно с това малко тъжно,  като прочетох как се обръщаш към мен! Най-скъпите ми хора (мама и тате   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes) така ме наричат и най-добрата ми приятелка, която си отиде завинаги преди три години, така ме наричаше  Cry .
   Мамексче, бързо да се оправя дечко! Hug Heart Eyes Hug
   Аги, я ми прати ако може този режим, за който говориш, на лични, моля. Praynig Praynig Praynig

# 562

закуска

# 563
  • Калифорния, САЩ
  Пешеходче, уцели ме със закуската - една от любимите ми е. Наскоро намерих страхотни мангота, тежащи по 800-850  Crazy грама всяко, само за по долар. Познай колко се изядоха вкъщи - десетки. И толкова бяха вкусни-и-и-и!!!

Лек ден на всички ви, ние ще мием зъби и задници  Blush и ще се отправяме към леглото!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 564
Да се отчета за днес (втори ден) Ядох 2 ябълки сутринта , на обяд - около 12 часа ориз със зеленчуци и филийка черен хляб(пише че може) , а за вечеря пак ядох от ориза но половината от това което бях яла на обяд и мини салатка от краставица и айсберг. Simple Smile

Защо салатката е мини и е само на вечеря ?
защото си забравих салатата в къщи а бях на работа Grinning

# 565
Добро утро  Hug :* Много студено днес в Габрово направооо... #Crazy Снощи хапнах салата от зеле с варена царевичка. А за днес менюто ми е закуска-ябълка,обяд нз още, ноо вечерята си я планувам от няколко дни парче домашна тортичка от сладкарничката до нас.. #Crazy уникални торти,всичко е с домашни продукти.
**Sisi** трябва да питам баба за точната рецепта, но се прави плъка от зеле и ориз. Днес като се чуем и ще пиша точно. Хубав и усмихнат ден ви желая  Hug

# 566
  • Targovishte
ДОБРО УТРО , банда  bouquet

ИРКА, ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вятърът при нас е жесток, ако не беше раницата, Нейно величество щеше да изиграе Мери Попинс...

Отчитам очакван плюс от 600 грама, доволен съм защото очаквах повече. Единственото лошо е, че Кантарев показа 88.9, тоест почти 90, което не искам да виждам.

Менюто за днес: З - грозде, О - булгур на фурна и салата червено цвекло и морков, една люта чушка
Скрит текст:

Вечерята ще е лозови сърми с булгур, остатък от преди няколко дни, и салата червено зеле и моркови.

Снимах си кутията с обяда, защото бях обещал на МАЯ  Hug да снимам ребърцата. Не се получи хубава снимка, но ето все пак да видите, че наистина са големи ребрата. Имайте предвид, че това е почти само месо, а кокалчето в някои парчета даже го няма.
Скрит текст:

Пожелавам на всички много приятен ден!!!  bouquet bouquet Hug Hug bouquet bouquet

# 567
  • Бургас
Курдов Благодаря за семковия материал  bouquet. Мммм да това са големки ребра с много месце. Аз си взимам от Лидъл имат малко кокал и хруштялчета и са шарено месце, мазничко с месце  Twisted Evil. С тоя булгур ще се наядеш ли newsm78.
И на мен ми се хапва булгур от доста време, но ще си го напълня е чушчици с гъбки за разкош. Днес мисля да сготвя прясно зеле с пиле и домати, ако не ми мине котка път  Blush

Така до момента съм направила задължителния душ за "органите" с чиста топла водица, пих кафенце - Благодаря на Ир за хубавите сутришни кафенца  bouquet и хапнах една круша, нямам втора но не се чувствам гладна.
За обяд едно от горе изброените +салата зелена най вероятно.
Хубав ден на всички. Тук е слънчево, е леко хапе студа, но има надежда да се стопли до обяд.

# 568
  • София
добро утро!
Болничките да се оправяте! Hug Вики, как си? Стискам палци всичко да е минало благополучно!
Правя на домочадието пиле с ориз, аз съм на работа и на фризьор, ще се хапва салатка някаква , покрай училище това е най-приемливото което намирам!Официално минавам в режим почивка, дано като Иринита, да съм по стриктна с нея този път:)
хубав ден на всички!

# 569
  • Targovishte
МАЯ  Hug Булгурът е точно 295 грама, претеглен. Дори се чудя дали ще мога да го изям.  bouquet

А ребрата ги купих от СВА (дето имат ново име БУЛМАГ) и бяха на промоция 5 лв/кг. Промоцията е до края на седмицата. Нашите магазини ги държи Трънчев от Шумен. Така че си мисля че промоцията я има в неговите магазини в Търговище, Шумен и Варна. Може да се възползвате, ако желаете.

Скрит текст:

Видът им въобще не отговаря на картинката, изглеждат по скоро като бут

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 09:25 от КУРДОВ

Общи условия

Активация на акаунт