90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 788
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Да се отчета за днес (втори ден) Ядох 2 ябълки сутринта , на обяд - около 12 часа ориз със зеленчуци и филийка черен хляб(пише че може) , а за вечеря пак ядох от ориза но половината от това което бях яла на обяд и мини салатка от краставица и айсберг. Simple Smile

Защо салатката е мини и е само на вечеря ?

# 541
  • Оптимист по принуда
Киселото мляко се превърна в поСни спагети с доматки и моркови. Heart Eyes
Отчетох са.
Тежко мий. Embarassed

Гуш.

# 542
  • Русе
И аз се отчитам за вечеря - карфиол със сирена на фурна.
Мими, ама ТМ има чудна идея, само дето не се знае дали няма да повлее и нас с нея  Joy
Курдов, оправи ли вестника Wink а как е "германчето" по-добре ли се чувства вече?
Ще убия някого с тези предизборни... няма да кажа такава думичка  #Cussing out

# 543
  • Бургас
Жгмъцунка, каква френска селска торта правиш? Не вярвам! Око да види, уста да вкуси hahaha
Мими, вярно е, децата питат дали не ми е мъчно без тях, а аз им отговарям, че нямам време да ми е мъчно. Всеки ден - по нещо hahaha
Ей, сега ще направя Телчо приятел в сурат-тефтера.
Пешииии, как сте? Наводнение има при вас?
Папурче, ти си напраУ жеУезобИтон hahaha
Вечерята ми беше печено пиУе и зелена салата с краставици.
Сега - чай от вишна и бъз...

# 544
И аз отчитам -топла крем супа -с варива и салата краставици с лук и маслини,доволна съм Grinning
Деми и Папурче развеселихте ме  Heart Eyes Heart Eyes
Мими какви са тези вафли с тахан newsm78-не съм виждала такива
Вангоби  Hug
Хубава вечер Hug

# 545
  • Targovishte
Мая  Hug те тез ребра са повече месо и мъничък кокал. Направо ребърчища. Ако не забравя ще ви ги снимам.
Вангоби  Hug браво за шефа. Аз днес като се прибрах да правя вестника унас и повече не отидох на работа. Готвих си, прибрах Нейно величество... И му казах на шефа че няма смисъл и утре да ходя ако не купи друг комп. Вечерта ми се обади че поръчал и утре щели да го доставят. И видиш ли ако мога сам да си го организирам - програми и т.н че не останали пари. Значи можело... А аз за това че компа ще изпуши говоря от Коледа. Ако беше дал 120 лева за юпиес сега нямаше да даде 800 лева за цял комп. Сега и юпиес поръчал отделно. Явно трябва да не си мълчим!

Деси  Hug оправих го и то бързо, защото повечето материали ги бях качил в дарик и си ги взех от там. Само коригираха и допълвах, а не да ги пиша наново. Повечето снимки пък бях пращал на БТА и си ги дръпнах от пощатата. В последния момент дойде и реклама готова за това че Майката на нацията ще ни посети в неделя и това ми дойде дюшеш.
Германеца вече го мъчи носталгия. Не се чувства комфортно. Но пък се чувства оценен - надника му е 40 евро. Той сам пресмята че за четири дни там взема повече от месечна заплата тук. Нали работеше в кабелния завод тук и за месец работа взе 270 лева чисто и ваучери за 60 лева.

Албена - през първите два дни можеш да хапваш до 72 грама САМО пълнозърнест хляб на обяд. И глупостите в Кауфланд, Лидъл и др. подобни не стават- пълни са с химия. Ако имаш възможност - прави си ги вкъщи.

Банда, разписаха се по нощите, а трябва да лягаме и да ставаме красиви, както казва Мими.
Давам завивките, подпъхнете си ги хубаво, че какъвто вятър духа....

Лека нощ на всички  bouquet Hug Hug bouquet

# 546
  • Русе
подпъхнете си ги хубаво, че какъвто вятър духа....
Хохохохохо  Joy  Joy
Ох, Курдов, опасен си, мноу ма разсмя.....

Благодаря на всички за утчетите.....  Heart Eyes  Heart Eyes

Демитууу, улекна ли ти?  hahaha

# 547
  • София
че Майката на нацията ще ни посети в неделя и това ми дойде дюшеш.

Един виц за Майката: Laughing
Скрит текст:
Завежда бат Бойко новия кандидат за президент в клиниката на д-р Енчев, да я разкрасят малко.
Нарежда, вдъхновен от френското кино:
- Искам краката да са като на Бриджит Бардо, талията като на Софи Марсо, шията като на Изабел Аджани....
Д-р Енчев се почесва и запитва:
- А лицето като на Жерар Депардийо ли да го оставим???

# 548
  • Оптимист по принуда

Демитууу, улекна ли ти?  hahaha
Ммм ба  Crossing Arms .И един чипс ма гледа и ми говории  Crazy Joy

# 549
  • София

Демитууу, улекна ли ти?  hahaha
Ммм ба  Crossing Arms .И един чипс ма гледа и ми говории  Crazy Joy

Не го слушай този боклук!  Peace  hahaha

# 550
  • Оптимист по принуда
Жгмъцка, мръсник е викаш. Ми хубаво, няма  Hug

# 551
  • Русе
Ммм ба  Crossing Arms .И един чипс ма гледа и ми говории  Crazy Joy
Ммм ба??  newsm78

А нидей, ша смесиш жистоко....  hahaha

# 552
Здравейте Simple Smile
За 2 сед. съм минус почти 4кг.
Днес белтъчен - яйца с праз за обяд и пържола със зелена салата за вечеря. На обяд салатата беше домати и чушки.

Ral, какви са тези чушки със зеле? За първи път чувам.

Всички други, ако имате желание, споделете колко сте свалили и за колко време. Simple Smile

За утре менюто ми ще е леща + салата моркови и цвекло.

Спокойна и топла вечер на всички.

# 553
  • Оптимист по принуда
От мойто село 'да бе, да'. Grinning bowuu Hug

# 554
  • София
Късен отчет: подлютена леща и салата.
Не пиша, защото цял ден се навивам утре да правя цял сладък ден, пък току виж някой ме разубеди. Simple Smile
Курдов, ти си герой. Браво! Много работа си свършил.....а детето ще свикне и там. Ако ли не винаги ще има къде да се прибере.

Общи условия

Активация на акаунт