90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 786
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Подведохте ме и правих и аз шак-шука  hahaha хареса се, ще се готви пак.

Кой черпи с торта? Запазете ми парче за вдругиден  Tired

# 526
  • София
Тортата чак на 21.12.  Mr. Green

# 527
  • Targovishte
Банда  bouquet Айде отчет

Вечерях навреме. Въпреки че се зарекох, не успях много да ям. Още след първото парче ребра се нахраних, второто изядох ей тъй на за адет и на инат. И не прегреших въпреки саботажите - тъщата донесе гореща ухаеща содена питка. И две огромни парчета бисквитена торта, които не знам как злоядата иначе принцеса омете след паница пилешка супа и парче питка. Така де - спаси ме, но къде го сложи newsm78. Знам че утре ще имам плюс, но поне се отядох на месо.
Сега имам изпечени ребра сигурно за следващите два-три белтъчни дни.

Сигурно ще сънувам хрупкавата коричка на питката  Embarassed

Сега ще се отдам на ченгелчета, камшичета и цифрите до четири. Първо ще пишем, после ще смятаме. Ако остане време ще започнем да учим и едно стихче  ooooh! А иначе ми се иска да полегна - като едно добро прасе да ми слегне храната.

# 528
Жгмъцон и аз ще дода за френска селска.... Praynig
Днес към 16 какво ме прихвана сгънах няколко вафли с тахан и четири бисквити с бананов чипс...за вафлите тършувах в шкафчето на началничката, като се върна си признах Simple Smile
Абе къде е Иринита, изпрати Чаволина и го удари на живот hahaha
Курдов, да не се въодушеви за ребрата от моята снимка във фейса....видях, че си ги харесал Simple Smile
Курдооов ти ченгели, а мен питаш ли ме с инглиша за перуанските тъкачи #2gunfire

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 19:36 от mimi.7299

# 529
  • Targovishte
Мими  Hug  да. Ама и тука момичетата не спряха да говорят за ребра. А видя ли че и приятелство ти пратих bouquet
А тези тъкачи какво ги правиш?

# 530
Мими  Hug  да. Ама и тука момичетата не спряха да говорят за ребра. А видя ли че и приятелство ти пратих bouquet
А тези тъкачи какво ги правиш?
Ми как какво видеоурок, оригинално предаване научно популярно, гледам и после имам да отговарям на логически въпроси от рода на основната идея в текста е....и изброени три варианта, които се различават минимално...ако не си схванал, разбрал текста правилно не можеш да отговориш....има и един куп подвеждаши въпроси по текста също за домашно Simple Smile
Виждам, че си ми пратил friend reguest...т.е. покана за приятелство ще го потвърдя!

# 531
  • Русе
Аллооууу , отличниците само Мимс и Курдов ша са май....  Whistling
Пардоннн, и No me-то....
Оредяха редиците нящу?  Naughty

# 532
Аллооууу , отличниците само Мимс и Курдов ша са май....  Whistling
Пардоннн, и No me-то....
Оредяха редиците нящу?  Naughty
Джул ти май не си прочела добре какво ядох аь в 16 Mr. Green

# 533
  • София
Мими, нямаш грижи!  Hug
Ти нали уж не ползваше фейса ?  Wink

# 534
Мими, нямаш грижи!  Hug
Ти нали уж не ползваше фейса ?  Wink
Ами като присъединих мъжа ми в Групата за разделното хранене и като приятелите му започнаха да харесват манджите му Joy не издържа и обедини фейса, каза, че иначе ще помислят, че се е чалнал,.... сега той е с неговите приятели, но сложи и моя снимка и аз също пиша от него Simple Smile Тя Десито първа стана приятелка с ММ, т.е. аз я присъединих Simple Smile

# 535
  • Русе
Джул ти май не си прочела добре какво ядох аь в 16 Mr. Green
Иххххх, ма верно бе....Олелееее, Фафлиии,  некви бананови гадостиии  ooooh! , че и в шкаф си ровила, чужддд  Shocked .....  Малиии....

Щом не скри, една двойка... Иначе щяха да са две...  Joy  Joy

# 536
  • София
Ехо, как сте!
Аз съм вече шест точки, даже имах сили с шефа да се скарам днес, много съм била говорила, ми кАт ме пита ще говоря, аз пък взех, че се ядосах станах и си тръгнах, а той ме подгони Joy по- кратичко да съм обяснявала видиш ли newsm78, ми немога Shocked първо съм ЖЕНА, второ и за тВа съм учила да говоря Naughty
Благодаря на всички за подкрепата, обичкам ви нЪл си знаете!  bouquet
КурдовHugкак човече да премахнем твоя велик коцуз, толкова ми се ще да ти олекне и ти го желая, да знаеш Hug bouquet
ДжулкаHeart Eyes ко яде кажи, няма само ние да ти се отчитаме!
Аз днес менюто по план, а месото за вечеря беше пиЛе на грил със салата доматиииии.
Тъй, това за сега, утре повече bouquet

# 537
  • Русе
Ехо, как сте!
Аз съм вече шест точки, даже имах сили с шефа да се скарам днес, много съм била говорила, ми кАт ме пита ще говоря, аз пък взех, че се ядосах станах и си тръгнах, а той ме подгони Joy по- кратичко да съм обяснявала видиш ли newsm78, ми немога Shocked първо съм ЖЕНА, второ и за тВа съм учила да говоря Naughty
Благодаря на всички за подкрепата, обичкам ви нЪл си знаете!  bouquet
КурдовHugкак човече да премахнем твоя велик коцуз, толкова ми се ще да ти олекне и ти го желая, да знаеш Hug bouquet
ДжулкаHeart Eyes ко яде кажи, няма само ние да ти се отчитаме!
Аз днес менюто по план, а месото за вечеря беше пиЛе на грил със салата доматиииии.
Тъй, това за сега, утре повече bouquet
Ми ко, мноу неща. Гъби с масло, салата зеуе, пиуе, домашен суджук, чаша ред... Whistling
 Heart Eyes  Heart Eyes
Браво, хареса ми туй за шефа...  Twisted Evil

# 538
  • Бургас
Джулка и аз съм за двойка, може и две  Embarassed. На мой си си режим съм от време на време( в режим почивка съм) , но важното е, че се чувствам добре в кожата си.

Днес пак силова тренировка, е нямаше как да не пия протеин преди това, иначе сутринта железна топъл душ за "органите", кафе и две ябълки. На обяд смесено - мусака със зелена салата с авокадо, рукула и чия. Вечеря пържени картофи останали от щерката около 150гр. и салата зеле с моркови и ЧЧВ

Утре пак няма да се кача на кантара Naughty

Въййй Курдув как ще хапнеш насила две ребърца  newsm78,аз поне три ще омахам като стой, та гледай!!!

Хайде лека вечер, че утре сме първа смяна  hahaha

# 539
Да се отчета за днес (втори ден) Ядох 2 ябълки сутринта , на обяд - около 12 часа ориз със зеленчуци и филийка черен хляб(пише че може) , а за вечеря пак ядох от ориза но половината от това което бях яла на обяд и мини салатка от краставица и айсберг. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт