90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 791
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Курдов Hug Hug

На обяд ядох картофи ...довечера обещавам да си претегля царевицата  smile3555 Иначе мога да стигна и 100-те  ooooh!
Ще си купя от снощния микс със мноого морковчета, броколи и карфиол .... Heart Eyes Дано не я оплескам  Praynig Praynig

# 511
  • Берлин
Аги, дръж се

Жгмъци...  Hug Не е много до 21 декември, нали  Embarassed

Хора, умирам за нещо сладко. Някой идиот е заредил хладилника в офиса с петифури и пудинги в кутийки. Сега се чудя дали да не изхвърля всичко или да изплющя всичко  hahaha  Twisted Evil

Другарката Джулс, може ли поне 1 лъжичка мед да сгъна, то се не трае  Embarassed

# 512

Хора, умирам за нещо сладко. Някой идиот е заредил хладилника в офиса с петифури и пудинги в кутийки. Сега се чудя дали да не изхвърля всичко или да изплющя всичко  hahaha  Twisted Evil

Другарката Джулс, може ли поне 1 лъжичка мед да сгъна, то се не трае  Embarassed
Днес какъв ден от режима ти се пада? Ако не си вгх тц  Naughty не може. Стегни се, не се давай на изкушението  Twisted Evil

Днес един колега има рожден ден и ме черпи цели два шоколадови бонбона, от онези трюфелите. Аммммм как ми говореха, но не  Naughty Naughty проявих воля и ги скрих в кутията за обяд, че да не се гледаме, защото ..... хм .... изкушението  Twisted Evil Twisted Evil

# 513
  • София
Папурче, според мен една чаена лъжичка мед може да си хапнеш. На 21.12 си идваш в БГ ли ? Точно за РД-то ми.  Hug

# 514
На мен вдруги ден ми предстои въглехидратен ден . Какво вечеряте ако не искате да ядете сладко?

# 515
  • Русе
Маслини можеше всеки ден без плодов, нали?

А кога може да се яде тахан?  Много отдавна не съм си купувала, защото си нямам вяра, че мога да спра след една-две лъжици  Embarassed

А заквасена сметана каква купувате? Растителна или животинска? Нея ще я ям в белтъчен ден.
Тахан, предполагам на вгх вечеря с мед върху филийка, или с лъжицата директно...  Grinning
Сметана, заквасена, животинска, в белтъчен, да.

bowuu
По принцип не можи, но ако това ще спаси положението дан ометеш петифурите  Mr. Green, по-добре си я хапни...  Flutter

На мен вдруги ден ми предстои въглехидратен ден . Какво вечеряте ако не искате да ядете сладко?
Защо вдругиден? Нали днес ти е втори ден? Значи утре си на въглехидрати. Ако не искаш да ядеш сладко, ядеш пак нещо постно солено-зеленчукова пица, паста със зеленчуци, хляб с нещо си, половината на обяда ти. Плюс черен шоколад, редче.

# 516
  • Берлин
Жгмъц, тогава ще мина да ме черпиш една торта. Да, живот и здраве да е - на 21ви кацам у София града...тралалалала...

Не ометох хладилника, не ядох мед. Измих си зъбите 2 пъти, пуших 2 пъти и за десерт 1 дъвка орбит. Да видитИ виЙ къвУ бИтоновУ издьелие съм  Joy

# 517
  • Оптимист по принуда
ай ся заради това, пИши го омазан и давай по същество и по ред от хладилника  Mr. Green hahaha

# 518
  • Берлин
ай ся заради това, пИши го омазан и давай по същество и по ред от хладилника  Mr. Green hahaha

Телепатично усещах,че си приятелче  Joy  Hug

# 519
  • Оптимист по принуда

Телепатично усещах,че си приятелче  Joy  Hug
телепатките се надушваме един вид  Joy Hug

# 520
  • Русе
Joy  Joy  Joy

# 521
Juliette14 грешка да . Утре ми е въглехидратния ден. А вместо шоколад тахан не може ли?

# 522
  • Русе
Juliette14 грешка да . Утре ми е въглехидратния ден. А вместо шоколад тахан не може ли?
Ми, не. Шоколада се яде-черен, и при сладка вечеря и при солена.
На първа страничка пишеше защо. А отделно, ако ядеш сладка вечеря, може да добавиш тахан към нея.  Flutter

# 523
  • София
Жгмъц, тогава ще мина да ме черпиш една торта. Да, живот и здраве да е - на 21ви кацам у София града...тралалалала...

Не ометох хладилника, не ядох мед. Измих си зъбите 2 пъти, пуших 2 пъти и за десерт 1 дъвка орбит. Да видитИ виЙ къвУ бИтоновУ издьелие съм  Joy

Нямаш грижи, каква френска селста торта правя...  bowuu

# 524
  • Берлин
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт