90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 754
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
 Party Party Party
  Първа,даже две шестички  Flutter

# 706
  • София
Банда, здравейте! Hug Hug Hug

И аз днес на няколко пъти се опитвам да ви пиша и не ми се получава.

Много прегръдки за всички!

Жули, отчитам хубав плодово-зеленчуков, но на вечеря с печените чушки си сипах и чаша винцИ. Имен ден имам все пак, реших да си го отбележа!

Поздрави за всички други празнуващи днес!

И хубава събота и неделя!

# 707
  • Русе
Петя, честит имен ден!  bouquet  Heart Eyes

# 708
.♥.Петя.♥. честит имен ден! Здраве, щастие, късмет и мнооооооооого любов!

# 709
  • Targovishte
Петя bouquet да ти е живо и здраво името  bouquet

Мамекс  Hug благдаря. Бях забравил за него. Ще се прави!

Салати не улових.. Ама отстрелях 10 нюню банана. Утре ще е маймунски ден.

# 710
  • Русе
Честит имен ден на Петя и на половинът на Адорейшън bouquet
Мамексче, Курдов дано се оправят мъничетата Hug
И аз към белтъчните се ориентирам май  Sunglasses
Отчитам салата бейби спанак с домати и спанак с извара и сметана на тиган  Mr. Green

# 711
Даа, видях че не се отваря ...махам я, утре ще пробвам пак, че от таблета изобщо няма да успея ...
Петяяя честит имен ден!!  bouquet

# 712
  • София
Благодаря много! Страхотни сте! Хубава вечер! Hug Hug Hug Hug

# 713
Петя честит имен ден bouquetЗдрава и щастлива бъди!
Вики много се радвам ,че си добре Heart Eyes
И аз отчитам салата домати,краставици,авокадо и тиквени семки.
Лека нощ ви пожелавам Hug

# 714
Петя, ЧИД, да си жива и здрава.
Адорейшън, да ти е жив и здрав мъжо.
Рали, браво за цигарите. И аз ги спрях преди 2-3г след 10г по 1 кутия на ден..качих 8кг.
Курдов, бързо да се оправя щерка ти. И ние бяхме болни всички, вкл.и бебо на 1г е, измъчи се, още е хремав. Изписаха му Ангин - хил (хомеопатично е за ангина и болки в гърлото.)
Жули, от ориза качва ли се? Нали казват, че японската и китайската кухня са диетични уж, а набиват яко ориз.
Жгмъци, разбирам те мн добре за нощните на рецепция, мн години бях така. И от това се качва, от нездрав сън и хапване посред нощ. Дано ви вземат 4ти човек, че иначе е ужас.

Днес закусих малко ябълка, за О и В промишлено количество пица и вафла даже. Ще се гръмна, утре няма да се качвам на кантара.

Утре зеле и пак зеле..

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 01:18 от Анонимен

# 715
  • Пловдив
Благодаря на всички за пожеланията! Simple Smile

Петя, макар и с малко закъснение - честит имен ден!  bouquet

Вики, радвам се, че всичко е наред!  Heart Eyes

До утре! Спокойна нощ на всички!

# 716
  • Русе
Жули, от ориза качва ли се? Нали казват, че японската и китайската кухня са диетични уж, а набиват яко ориз.
Качва се, да. Особено ако се набива постоянно.
Диетични, диетични, колко да са диетични.  Mr. Green С рибата, зеленчуците, пресните продукти, може би, но с ориза...едва ли...
В момента Китай се бори с рекордно затлъстяване и диабет тип 2, особено при децата. За съжаление.

Курдов, дано не е сериозно при малката!  Hug
Лека нощ и от мен  Hug  Hug

# 717
Благодаря за отговора.  Hug
А кое е по - малкото "зло" ориз или картофи във втория ден?
Мн обичам боб и леща, но ме подуват и мен и ми носят +, чудя се на кое да наблегна.

Нямам търпение за белтъчен, ще си правя и аз Шакшука, мн обичам, а и баба ще ми носи петел с кисело зелце. Simple Smile

Доста позагледах една царска туршия вчера в магазина, май не е позволено, защото са солени, нали? Вие хапвате ли си?

За сладкото, преди мн обичах сладко, ама много. Сега предпочитам соленко. За сладко рядко се сещам, чак се чудя днес защо го направих това.., но явно защото МЦ идва и така, ламята Спаска се показва.
Единственото, което не може да ме спре е сладко от смокини. Мога да изям цял буркан наведнъж. #Crazy

Лека вечер. bouquet

# 718
  • Калифорния, САЩ

# 719
Сиси, от бобовите най-хубави резултати имам със зелен боб, адзуки боб (зелен), червен боб, нахут и червена леща- степенувам по резултати като първите са фаворити. Peace Но аз имам минуси и от картофи, и от ориз (предпочитам пълнозърнест или го смесвам с бобови, добавям малко сол и зехтин). Оризът засища повече смесен с перлен ечемик, киноа, боб...Белият ориз вдига доста кръвната захар, затова е добре да му се добавя и бавен въглехидрат. При туршиите проблемът не е чак толкова солта (ако се консумират в ограничено количество, естествено), по-скоро съдържанието на захар. Peace
Аааа, Мамекс, искам аз сестричка за Долченцето, но хич не е моментът точно сега, нито финансово, нито от други гледни точки. Sad
Жули,
Скрит текст:
според мен не е чак толкова зле БГ зъболечението, пак покрива нещо. Peace Тук няма безплатен зъболекар #Cussing out , даже и най-обикновен профилактичен преглед #2gunfire , дори и за малките деца няма нищо поето от Каса. ooooh! Нищо....Чакам да си отидем до БГ, че малката да се възползва от зъболекарски услуги, тук не можем да си позволим този разход. Cry А ММ като диабетик има поет инсулин, игли и т.н.- да, но пък няма почти никакви привилегии по отношение на изследвания и цени на прегеди при специалисти. На теория трябва да се изследва доста често, а на практика не можем да си позволим подобен ежемесечен разход. ooooh! А, и всяка година трябва да потвърждава, че още е диабетик тип 1, да не би случайно да се е излекувал.... Crazy
Петя, честит имен ден и от мен! bouquet
Курдов, компресчето с извара върши работа. Peace Давай и мед с прополисови капки и пчелен прашец/млечице ако не е алергична. И ампулки вит. Ц действат добре.
Вики, радвам се, че всичко е минало добре! Hug
Ир,  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт