90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 743
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Juliette14 за сладкото май само аз съм шантава ? Да не видя сладко , шоколад или захар. От малка Simple Smile Майка ми и баща ми ми ядоха шоколадите защото иначе седяха и събираха прах Simple Smile
Shocked Shocked
Лелеее, де тоз късметттт  Mr. Green
 Hug

Демитууу, Вангобитуу, Мамеекс, Мимс  Heart Eyes  Heart Eyes де стеее?

Вава, и тя са затри... Rolling Eyes

# 676
Хаха е късмет късмет. Странна работа наистина много хора ми се чудят. Грам афинитет нямам към сладко. Ама всеки със пороците си - кой сладко , кой солено кой биричка с мезе. Ама както и да е да не дразня хората. Simple Smile

# 677
 Flutter тук съм...
Жулка,Вангоби благодаря че ни мислите  Hug.Чета ви, но ми беше втасало дето Млечко болен,днес вече е по-добре.Имаше пак едни температури,едно нещо  ooooh!,но от снощи миряса пу-пу,дано !И си го гледам аз,пък задължително трябва да съм здрава в момента,че ми предстои нещо,ще кажа когато ми трябват стиснати палчета  Rolling Eyes.Ям и кофти неща Crossing Arms,затова не се отчитам.
   Аз не разбрах-лели ще ставаме ли? Mr. Green
   Момичетата с празнуващи мъже-да ви обичат и носят на ръце!
   Вики се запиля-да не е минала операцията? Hug

# 678
  • Берлин
Но ме, ми как какви цени? Джърман стандарт  hahaha hahaha

Взех си едно кафенце и продължавам...Да се свършва с тази седмица, че  #Crazy

# 679
Кой пържолка с каберне... Joy Joy Joy

# 680
  • Берлин

Или кебапи със кюфте....

# 681
Значиии, днес за пети път влизам и се каня да пиша ...вече ще намразя петъците ...имам чувството, че някои хора цяла седмица спят и в петък се сещат, че трябва да работят и отварят работа на още 100 човека покрай тях .... #2gunfire #2gunfire
Та ...най-накрая ... Tired
Джули ти си нарежим, в който се яде по-мазничко, така ли?
Моите килограми наистина не са много, но аз бях на много по-малко кг април месец ...след като почнах тия хормони и всичко отиде по дяволите .... #Crazy #2gunfire
Що се отнася до картофите и ориза в някои режими те се смятат за част от зареждащата храна ...но наистина с изключение на картофите и от време на време ориза с нещо ...рядко ми се дояждат, защото и без това не се наяждам добре с тях ...
Аз се чудя дали да продължавам по правилата на почивката или да сменя закуската с нещо друго, пак протеиново ...
Честно казано искам да се оттърся от това, че съм на диета ...искам да ям правилно, тялото ми да се чувства добре и да не мисля постоянно, че съм на диета ...Но за мен 90ДД си свърши работата до известна степен ...ще ям по-нормални, а не оскъдни количества протеини, няма да гладувам дано има по-добри резултати от ВГХ ...Знам, че организма има нужда от всичко затова от време на време ще си позволявам и сладко, може би и някоя филиика хляб ако много ми се дояде ...

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 21:30 от sladkoto_agi

# 682
аууу, Курдов,Джули олигавих клавиатурата, ръбам си ябълки ,вие сърца нямате ли hahaha
Много добре изглеждат ястията ви - да ви е салдко Hug
Пийнах и кафенце и чайче  Simple Smile

# 683
Аги ако имаш инсулинова резистентност може би ще бъде по-добре да минеш на режима, който спазва Джули. Там въглехидратите не са преобладаващи, както е тук, а дори и се държат в минимални количества, като енергията за тялото се набавя от мазнините.  Peace

# 684
  • Пловдив
Жулиетке, мила моя, дай рецептата за тази "ужасно" изглеждаща пица!  Blush

Мамекс, бързо да оздравява детето!  Hug Стискам палци отсега, да не пропусна момента! Peace

Долче,
Скрит текст:
Мъжът ми се казва Петко. Simple Smile

# 685
А на, и аз съм в тази  група....сладко не обичам  Mr. Green
Джулс, по проверки съм, петъчно.... Simple Smile

# 686
Адорейшън, честит имен ден на ТМ, да ти е жив и здрав и много да те слуша и глези.

# 687
  • Русе
Джули ти си нарежим, в който се яде по-мазничко, така ли?
Мда....  Flutter
Скрит текст:
Ето тук можеш да прочетеш повече. Този режим по принцип се прилага при хора с диабет тип 2, инсулинова резистентност, други хормонални проблеми, поликистозни яйчници, автоимунни заболявания и други...Аз слава богу няма нито едно от изброените (поне не ми е известно), целта ми е да свалям килца, но това е бавен процес, особено ако тялото има да лекува здравословни проблеми, още по-бавен. Hug  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=944216;topicrefid=19

Инджи Heart Eyes  Heart Eyes , сориии  Blush

Адорейшън  Heart Eyes Heart Eyes , ще ти дам само за блата, а отгоре си сложи каквото сърце иска...  Whistling
Скрит текст:
4 яйца се разделят на белтъци и жълтъци. Белтъците се разбиват на сняг, а жълтъците се разбиват с 125 г крема сирене. Двете смеси се смесват внимателно. Бъркоча се излива в тава, с хартия за печене и се пече около 15-20 минути в предварително загрята фурна. После отгоре си слагаш каквото желаеш и запичаш на 200 г за 15-20 минути.

Но ме изненадваш ме приятно...  Flutter  Hug Hug
Джулс, по проверки съм, петъчно.... Simple Smile
Heart Eyes Heart Eyes

# 688

rotfImao  Ей седя си в офиса и се смея. Изкушения да иска човек ама аз и онзи ден и снощи следам гаджето как си пийва и хапва    smile3514  но няма да се дам!

# 689
Джули аз известен период от време, някъде около 6-7 месеца, бях на твоя режим. Много неща изчетох и доста се интересувах, така че поназнайвам какво що  Wink
Скрит текст:
но установих, че не е за мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт