Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 8 тема

• 117 109
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Февруари месец Сефора официално ще предлага Urban Decay. По-добре изчакай. Цената едва ли ще е толкова висока Peace

Mery, страхотна новина мерси!

# 616
Не е по темата, но...
Скрит текст:
Аз намерих начина да пазарувам продуктите на MUR на реални цени и с нормална доставка, понеже в Ензо са доста по-скъпи. Пуснах поръчка от английския сайт Superdrug, там цените са като тези в официалния сайт на марката, предлагат безплатна доставка, а от Англия ще ми пратят поръчката чрез посредник и реално доставката ще ми излезе към 4-5 лева.
Четките на РТ са на много изгодна цена в IHerb. Peace

# 617
  • София
Възползвах се от намаленията и в двата сайта - продукти на ЛаРош Позе от енцо за кожата на сина ми, която не харесва студ. За мен пък от Парфимо детоксикиращия шампоан на Алтерна, който стана прилично скъп - около 48,50 лв., а редовната му цена 77 лв. в другите сайтове.

# 618
  • Пловдив
И аз се възползвах от Парфимо - много им се радвам като пуснат код и безплатна доставка. Simple Smile
Взех тестер на нощния крем на Кларинс и Five O`Clock Au Gingembre Serge Lutens.

# 619
  • Бургас
И аз,взех си крем и серум,доволна съм. Heart Eyes

# 620
  • Варна
И  аз си поръчах маска за коса от parfimo Heart Eyes дано по-често да правят такива кодове и безплатна доставка.

# 621
Кода не е ли постоянен, както предишния от миналата година? Много ми харесва, че и пускат безплатна доставка, дори и за по-малки суми.

# 622
  • при морето
енцо имат ли безплатна или код за намаление,някой поръчвал ли е скоро,може би за 14 февруари да пуснат?

# 623
  • от един красив град
енцо имат ли безплатна или код за намаление,някой поръчвал ли е скоро,може би за 14 февруари да пуснат?

Аз поръчвах, нищо нямат дори и подаръчетата махнаха. А пастата за зъби на мен лично ми харесваше доста. Ако не са мострите на парфюми, не бих поръчала нищо от там.

# 624
  • Бургас
Нищо нямат да и на мен пастата ми харесва.

# 625

Аз поръчвах, нищо нямат дори и подаръчетата махнаха. А пастата за зъби на мен лично ми харесваше доста. Ако не са мострите на парфюми, не бих поръчала нищо от там.
Интересно че в рекламите им все още пише-Подарък към всяка поръчка  ooooh!
Откакто махнаха дребните 5%  намаление,нищо не съм поръчвала.Но пък аз се интересувам само от козметика за коса която ми е по-изгодна от Арлен и Рибката защото често има -15,-20% намаление и безплатна доставка над 59-60лв(А Рибока има и магазин във Варна) Heart Eyes Отделно Арлен праща много мостри,а Рибката дава точки в клиентската карта които после обръщаме в пълноразмерни продукти подарък(вече взех 2 такива,сега скоро и 3ти).А пък Енцо...да продължават да си траят и да бездействат Laughing Mr. Green

# 626
Последно  Декемвери, началото поръчвах за  Коледа  за над 800лв. и аПсолютно нищо нямаше подарък , ни мостра, ни крем , ни тестер, ни парфюм нищо. Mr. Green

# 627
  • Бургас
Срамота. ooooh!

# 628
Ами докато има кой да поръчва, ще си държат условията такива  Peace
Аз лично поръчвам доста мостри от там, защото другаде няма. Големи покупки вече не правя при тях.

# 629
  • През девет планини в десета...
Здравейте, поръчах си два парфюма от Enzo на 15 януари. На 16 получих sms от Спиди да очаквам пратка с товарителница №........ на 17 януари. Днес /17 януари/ реших да проследя пратката до къде е стигнала от сайта на спиди. Стана ми странно самото трасе на стоката:
На 15 януари в 18:54ч - Получена информация за пратка
На 16 януари 15:37ч - Приемане от клиент Населено място гр. ВРАЦА
На 16 януари 21:18ч - Изпращане от офис Населено място гр. ВРАЦА
...и чакам пратката.
Подчертавам, че доставката е до Ямбол и нямам нищо общо с Враца. Та ми стана интересно, уж склада е в Чехия, пък какъв е този маршрут от Враца.... newsm78 Някой знае ли нещо по въпроса?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт