Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 8 тема

• 115 652
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да, сравнявали сме ги с парфюми, купени от най-различни места. Читави са. Но ако толкова се съмняваш, купи си от мола.

Аз последно поръчвах мнооого отдавна шампоани на Kallos - изненадващо добро качество за смешната им цена.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 21:09 от Атти

# 31
  • Варна
Благодаря за новата тема bouquet Скоро не съм поръчвала нищо, обмислям покупка на парфюм Thinking

# 32
  • София
Видях, че обсъжате наличието на Bath and body works. И аз наскоро видях, че вече се предлага и си поръчах най-известния им спрей за тяло  - Dark Kiss. За мен е абсолютно същия като парфюма на Бритни - Midnight fantasy Grinning

# 33
Последно поръчах от енцо мостри на парфюми.
Благодаря за темата bouquet

# 34
  • Казанлък
Последно поръчах Davidoff Cool water от Enzo.

# 35
Всяка есен Bath and body works пускат серия с тиква, но за съжаление няма в enzo. Цените също не са им много примамливи, имайки предвид че BBW имат много добри промоции - купуваш 2 еднакви продукта и получаваш 1 безплатно или купуваш 3 и получаваш 2 безплатно. От това, което съм пробвала мога да препоръчам душ геловете, които са със страхотни аромати и балсамите за устни.

# 36
Аз също знам, че пускат такива промоции, често им разглеждам сайта. Но ако вземеш една свещ на редовната цена 22.50$, в Ензо 36-40 лева не са с голяма надценка. Ако тръгна да поръчвам с превозвач, със сигурност ще излязат повече. В една страница във ФБ ги продаваха за 70 лева  ooooh!
Дано започнат да зареждат повече продукти  Peace

Няколко пъти съм хвалила тук една марка за коса. от която съм много доволна - Aussie. Последно преди две седмици поръчах балсам за 10,40, вчера го гледам - 6,90, а не беше на промоция  #Crazy

# 37
Последно поръчах маска Голдвел, ш+б на Кевин Мьорфи, мъжки парфюм. Нямам забележки Heart Eyes

# 38
Но ако вземеш една свещ на редовната цена 22.50$, в Ензо 36-40 лева не са с голяма надценка. Ако тръгна да поръчвам с превозвач, със сигурност ще излязат повече.
Така е. По-скоро имах предвид, че са на редовни цени и спокойно могат да ги смъкнат, както правят с другите си продукти. Simple Smile

# 39
Всяка есен Bath and body works пускат серия с тиква, но за съжаление няма в enzo. Цените също не са им много примамливи, имайки предвид че BBW имат много добри промоции - купуваш 2 еднакви продукта и получаваш 1 безплатно или купуваш 3 и получаваш 2 безплатно. От това, което съм пробвала мога да препоръчам душ геловете, които са със страхотни аромати и балсамите за устни.

Според мен не са с чак толкова голяма надценка Peace

А сериите с тиква, поне тази есен са им малко особени.

# 40
  • Хасково
Моята последна поръчка беше и моята първа Grinning Поръчах си Wish на Chopard и Mythic Oil на Лорела за тяло и коса  Peace Peace

П.П. В страницата на Bath & Body Works Bulgaria цената на един лосион е 35-36 лв , а в Enzo 20 лева....  Peace
Даже си мисля дали не ги взимат направо от Enzo ха-ха  Mr. Green

# 41
BBW Bulgaria нямат нищо общо с BBW. До колкото знам марката не се внася официално в Европа. Дори в Англия няма официален магазин. Sad
Иначе ето тук за 22лв http://www.outletusa.bg/category/65/bath-body-works.html (не съм поръчвала от този магазин, но го знам от доста време Peace)

# 42
Аз пък не съм им фен на Bath and Body works. Доста химични са лосьоните. За тези пари може и нещо друго за тялото да си вземеш.

# 43
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! bouquet

Последно купих Bentley for Men Absolute за ММ и за мен СС кремове на Bourjois. Hug

# 44
Цените на BBW в Бг страниците из Фейсбук са покъртителни  Naughty Гелчетата за ръце достигат над 10 лв. при цена от 1,5-2 долара в САЩ. И да, не са официални представители. Според мен пазаруват на промоции много бройки (като например 6 антибактериални гела за 6 долара и продават всеки един за 10 лв.).

Общи условия

Активация на акаунт