Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 8 тема

• 117 043
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Палитрите на Urban Decay цъкнах и аз да ги погледна. 135 лева за Naked 3  Shocked
Тези дни гледах в магазин на летището в Ирландия - по 80 лева бяха палитрите, а в Англия даже 73 лева, заради ниския курс на паунда. Т.е. почти двойни цени.
Не бях пазарувала от Енцо напоследък, но май съвсем се отказвам. Като изключим богатия асортимент от стоки, всичко друго им е неизгодно - и цените, и доставката  Tired

# 361
  • На брега на реката
Момичета,
Някоя от вас , купи ли си Good Girl? Интересува ме, как е като аромат и трайност. Иска ми се да го взема за подарък, но пък е скъпичък и за това търся мнение. В момента не е наличен в сайта, дали го има на друго място?

# 362
мейл от парфимо току-що:
до края на декември безплатна доставка над 59 лв.

# 363
мейл от парфимо току-що:

Още снощи се възползвах Party
Замислих с да поръчвам нещо, което следя и е отново налично. Останах приятно изненадана от 0лв. за доставка, подарък бонбони и 5% отстъпка с кода.

# 364
# 365
мейл от парфимо току-що:

Замислих с да поръчвам нещо, което следя и е отново налично. Останах приятно изненадана от 0лв. за доставка, подарък бонбони и 5% отстъпка с кода.

вярно, че пише от 7 дек. в мейла Laughing
+ лакомства за Никулден, който вече мина  Joy

# 366
  • София
при предната безплатна доставка се удържах, но сега не успях и си поръчах една пролетна прелест, чийто тестер е на добра цена - Versace Prour Femme Versace

# 367
мейл от парфимо току-що:

А може ли да споделиш кода?

# 368
мейл от парфимо току-що:

А може ли да споделиш кода?

ALL5 

Дано не решат да го махнат, както направиха Ензо наскоро. Като редовен клиент ми е приятно да се чувствам глезена, нищо че са само 5%. С безплатната доставка ми се събраха 11лв намаление и едни бонбони да се почерпя по случай страхотните нови придобивки  Party

# 369
Ауу, в Енцо махнаха от промоция Еуфорията, да не би пък да четат форума все пак?  Laughing

Ако е така, да взема да вмъкна, че е добре при поръчки над определена сума да има безплатна доставка. И други форумки са го споменавали. Не че 6 лева е кой знае колко, но някак си е стимулиращо да ги преодолееш. Освен това като гледам с последния код за намаление и безплатната доставка що народ сподели, че е пуснал отдавна лелеяни поръчки... Ами направете го де! Е сега за някакви 5% изтекоха поръчките към друг сайт. Пък аз вас повече ви харесвам  Grinning

# 370
Аз също подкрепям над определена сума да е безплатна доставката, но кой ли ме пита ...

Имате ли впечатления от тестера на тоалетната вода на Булгари - Омниа Кристалин?
Аз съм поръчвала доста тестери от Ензо, но този точно не съм, а сега една приятелка ме помоли да ѝ го поръчам и не искам да се разочарова.

# 371
Аз също подкрепям над определена сума да е безплатна доставката, но кой ли ме пита ...

Имате ли впечатления от тестера на тоалетната вода на Булгари - Омниа Кристалин?
Аз съм поръчвала доста тестери от Ензо, но този точно не съм, а сега една приятелка ме помоли да ѝ го поръчам и не искам да се разочарова.
Аз съм си поръчвала тестер на парфюмната вода на Омниа Кристалин. Нямам забележки, дори дойде опакован в бяла кутия, с надпис Simple Smile Предполагам, че и с тоалетната вода ще е така.

# 372
Еххх, ще изпусна бонбоните на Парфимо  Laughing Миналата седмица поръчах заради безплатната доставка над 29 лева, на Черния петък също, седмицата преди това.. Ама тази бавна доставка толкова ме дразни ooooh! Ензо забързаха нещата, Парфимо да вземат пример. Добре че обслужването и контактът с клиента им е отличен Grinning

# 373
Момичета, аз много искам Шанел 19 пудре, но в парфимо е 166лв, а в Прити шоп 177лв. Много малка разлика сякаш

# 374
Момичета, аз много искам Шанел 19 пудре, но в парфимо е 166лв, а в Прити шоп 177лв. Много малка разлика сякаш
Явно това могат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт