"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 144
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
Жени е Медиумът от София - говори с мъртви.

Сериалът дълбае под Марианската падина. Официално /Виолета и Пецо ще хипнотизира ooooh!/

# 181
  • София
Екскурзиантката се прибра. И заварва мила картинка  Sick

# 182
  • Варна
Сериалът има потенциал за Еми. Само не знам дали ще е в категория "драма", "комедия" или "фентъзи" Whistling

# 183
Тъкмо виках на ММ дали му се е случвало да отиде на гости и да заспи на дивана...
Еми не ми се е случвало и дори ми е смешно...като ми се приспи ще стана да се прибирам...
В случая за сериала, трябваше да ги види Жени...ама все пак е странно...

# 184
  • София

Това в утрешният епизод ли? Не видях промото.

# 185

Това в утрешният епизод ли? Не видях промото.
Иван и Кръстева заспали на дивана, показаха го в края на епизода...

# 186
  • София
То пък едно промо... Следващият епизод пак пълна боза...
За какво изобщо ги вкарват тези "драматични" случаи като нито един протагонист не го развиват до толкова, че да трогне публиката.... Щом са само за пълнеж, могат и най-обикновени случаи да вкарват в безумния си сценарий. #2gunfire

# 187
Какъв епизод, какво чудо.  Laughing

Ама какво като ги видя Жени? Биха ли я изкарали пак ревнуваща? Твърде много ще й (ми) дойде.

# 188
  • София
Харесвам сериала, дала съм му шанс защото е български. Обаче всичко си има граници, това което видях в последната серия е невероятна глупост  Sick #Crazy #Crazy
Дано си влезе в нормално русло, като всички сапунки от този сорт, без фантасмагории и влизане в други жанрове, ни в клин, ни в ръкав.
Че иначе зле, щото има и по големи психарии от Туйн Пикс Laughing

# 189
Нищо не разбрах от този епизод  Shocked Laughing

# 190
  • Разпиляна във въображението
Ама какво като ги видя Жени? Биха ли я изкарали пак ревнуваща? Твърде много ще й (ми) дойде.

Не мисля, че ще изревнува. Вече е наясно какво са крили толкова време. Може да отгатне и защо е злоупотребявала с алкохола Кръстева. Те са съучастници в престъпление.

# 191
Тоя Ангел направо ми изкара акъла Grinning

# 192
Сериалът има потенциал за Еми. Само не знам дали ще е в категория "драма", "комедия" или "фентъзи" Whistling

Сериалът има потенциал за наградата "Емиииии толкова можем"! Simple Smile

# 193
  • София

хаха,ако в България имаше "малинки" да ги е обрал всичките. Simple Smile

# 194
  • There I was on a July morning

Joy  Joy  Joy
Много се изложиха с този епизод Shocked. И нищо съществено не се случи, само фантасмагории. Надявам се следващите серии да бъдат по-смислени.

Общи условия

Активация на акаунт