"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Добре, де, хайде някой по-светнат да ми обясни как така разбраха, че не му е син само по изследванията на майката и детето?

# 466
По кръвните групи  Peace

# 467
Добре, де, хайде някой по-светнат да ми обясни как така разбраха, че не му е син само по изследванията на майката и детето?
Не може при двама родители с кръвна група 0 ,детето да е група А+ .

# 468
  • Sofia
Така, но откъде знаят кръвната група на Владов?

# 469
На мен по-скоро ми е странно Владов как до сега не е знаел кръвната група на детето  Rolling Eyes

# 470
  • София
Детето може и да е осиновено. Родителите не са длъжни да информират колегите си за това.
Разсъждавам си извън сценария.

# 471
  • ту тук, ту там
На мен по-скоро ми е странно Владов как до сега не е знаел кръвната група на детето  Rolling Eyes
Аз си научих кръвната група на 29 години, майка ми и баща ми и до ден днешен не я знаят, не съм сигурна, че знаят и собствената си дори! Така че не ми е странно това на мен.  Peace

# 472
Да,интересно защо имашеи на Владов кръвна група

# 473
  • ту тук, ту там
За да проверят за съвместимост и да кръводари може би?!  newsm78

# 474
  • Sofia
И аз предполагам, че го провериха за донор, нали още в началото пиша младият Генадиев дали са осигурили кръв.
Кръвната група на децата си знам, заради допълнителните изследвания, които платих при раждането им. Иначе половината ми познати не знаят групите на децата си, вие всички ли знаете?  Rolling Eyes Мислех, че масово не се изследват деца за кръвни групи.

# 475
  • There I was on a July morning
За да проверят за съвместимост и да кръводари може би?!  newsm78
Едва ли. Преди да се влее донорска кръв се правят изследвания, които отнемат повече време. Това е поредната измишльотина, която беше лансирана, за да подготви почвата за изповедта на професор Генадиев. Rolling Eyes

NBM, аз знам само на първото ми дете, защото и правиха изследвания при раждането, на второто - не.

# 476
Дори на личната карта в училище се пише кръвната група на детето. Не мога да повярвам, че толкова хора не си я знаят. За мен е странно.

# 477
Тези сценаристи  имат ритъм на  тъпотията -1 психо серия , 1 интересна и по-логична , 1 горе-долу и пак  1 тъпа .
Да очакваме  поне следващите две да са горе-долу  Praynig
Стилянова  започва  да  загрява , арогантното поведение  на вече  самоуверената  Виолетка  ще я отпуши .
За интонацията на Генадиев  - отврат , рецитира като ученичка , ако така изразява  дълбоки и тежки чувства ....

# 478
Аз моята кръвна група я знам, защото се е наложило кръвопреливане...та тогава майка ми я е разбрала, на брат ми не я знаят...
ММ също до преди няколко години не си я знаеше...даряваше кръв, та му я бяха казали...
На личната карта в училище я пишеш, ако си правил изследване и я знаеш...никой не те кара да си я проверяваш, за да я напишеш...
Не виждам нищо чудно, ако не ти е потрябвало...остава само от любопитство да пуснеш изследвания, за да знаеш.

# 479
И аз предполагам, че го провериха за донор, нали още в началото пиша младият Генадиев дали са осигурили кръв.
Кръвната група на децата си знам, заради допълнителните изследвания, които платих при раждането им. Иначе половината ми познати не знаят групите на децата си, вие всички ли знаете?  Rolling Eyes Мислех, че масово не се изследват деца за кръвни групи.

Изследват се задължително ако майката е отрицателен резус фактор, а бащата положителен. Поради тази причина знам на двете си деца кръвната група.

Общи условия

Активация на акаунт