Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 28

• 112 793
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Taniii,във фейсбук има няколко групи за биохимичния подход.
Специално за б12 не знам дали си чела в dir.bg една потребителка dorka 13/тук е svinia 007,/, " аутизмът " на нейния син се оказал недостиг на б12.
Иначе ако си решила да пробваш, пускай тест коса, ОАТ и генетични 23енд ми.

Би ли пуснала лик за да го прочета? Интересно ми е какво разказва майката.

# 661
Някой водил ли си е детето в тази клиника за холистична медицина? Мнения?

# 662
Здравейте! На сина ми предстои вземане на кръв за изследвания. Като беше на 2г. сме го водили,но за профилактични в България,където му вземаха кръв от пръста...Сега не искам и да си помислям какво ще е...Аутистично хиперактивно дете,за съжаление не мога и да му кажа че ще му купя нещо после, понеже няма да ме разбере. Сигурно е писано  нещо по въпроса,който ме вълнува,но просто не помня да съм чела в предните теми. Благодаря,ако някой реши да сподели...

# 663
  • София
Цените са им убийствени, иначе нямам лично мнение.

# 664
Цените са им убийствени, иначе нямам лично мнение.
Това го знам...
Аз записах за началото на юни...

# 665
Пепи, какви очаквания имаш, моля те, сподели...

# 666
  • Варна
Здравейте! На сина ми предстои вземане на кръв за изследвания. Като беше на 2г. сме го водили,но за профилактични в България,където му вземаха кръв от пръста...Сега не искам и да си помислям какво ще е...Аутистично хиперактивно дете,за съжаление не мога и да му кажа че ще му купя нещо после, понеже няма да ме разбере. Сигурно е писано  нещо по въпроса,който ме вълнува,но просто не помня да съм чела в предните теми. Благодаря,ако някой реши да сподели...
Насила стават нещата - ако е от пръст - лесно, но за венозно - малко по-трудно. Това е, държат го 2-ма поне като животно, неприятно, но трябва да стане.  Sad
Като са малки - може да ги разсееш с нещо - любима храна , играчка, но като пораснат - бягат като дявол от тамян.  Peace

# 667
Една интересна книжка

http://dox.abv.bg/files/listtree

# 668
Честно да ти кажа не мога да кажа какви точно очаквания имам. Очаквам "нещо" да се подобри, каквото и да е, е добре дошло. Имам две приятелки, които си водят децата там - и двете виждат напредък някакъв. Но ми се искаше да чуя и други мнения. Това, което знам е, че и да не помогне тая медицина, поне не вреди. В случая имам спонсор, който ще ни поеме разходите и затова съм склонна да опитаме.
Много сме препатили през годините, затова и нямам никакви спец. очаквания. Но ако не опитам и това, после ще ме измъчва въпроса дали не съм сбъркала  Tired.

# 669
Честно да ти кажа не мога да кажа какви точно очаквания имам. Очаквам "нещо" да се подобри, каквото и да е, е добре дошло. Имам две приятелки, които си водят децата там - и двете виждат напредък някакъв. Но ми се искаше да чуя и други мнения. Това, което знам е, че и да не помогне тая медицина, поне не вреди. В случая имам спонсор, който ще ни поеме разходите и затова съм склонна да опитаме.
Много сме препатили през годините, затова и нямам никакви спец. очаквания. Но ако не опитам и това, после ще ме измъчва въпроса дали не съм сбъркала  Tired.

Аз съм от Габрово, досега никой от моите познати не е водил децата си там... Казват че е ужасно скъпо, та затова не съм се интересувала.
Когато минете прегледа там,моля те пиши ми ,за да ми кажеш как е минало.
Аз пък междувременно ще разпитам

# 670
Разбира се, че ще пиша като имам лични впечатления. Предупредиха ме, че изследванията траят около 5 часа, така че да се настроим. Може би още при първото посещение ще ни включат и барокамера /ще се прецени/, в която има място за двама, т.е. и аз да вляза. Ето това са изследванията, които ни предстоят  Peace. В парите са включени и лекарствата - хомеопатични.

# 671
Вероятно в такава ситуация и аз щях да опитам. Никъде не виждам на сайта  публикувани цени но епитета "убийствени" ми дава представа...

# 672
Само на Спа не съм ровила, дори търсих с ключова дума цена по сайта но нищо не намерих... На ценоразпис на изследвания ми излиза че страницата не се поддържа но в мини размер на прозорче чета 300-480 в зависимост дали са пълни или не.

# 673
Съжалявам, че си изтрих поста.... но докато публикувам и се усетих, че не това са цените, които нас ни интересуват  Confused

# 674
  • София
Вероятно в такава ситуация и аз щях да опитам. Никъде не виждам на сайта  публикувани цени но епитета "убийствени" ми дава представа...
300-400 за първоначален преглед.
На някои взимат 300 на други 400, не знам от какво зависи.
5часа преглед за големи деца може и да е възможен.
Иначе биорезонанс и изследване на жива капка кръв правят и в София.

Общи условия

Активация на акаунт