Любители на Котки - Тема 108

• 47 004
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Някой в темата използваше тези пликове, но не си спомням кой.

Аз пробвах. Идеята да се събере лесно цялата тоалетна в плика ме поблазни. Истината е, че тези, които купих аз (други може и да са различни) не ми допаднаха. Да, найлона е плътен, не съм имала проблем с Кара за него. По-скоро чистенето става по-трудно, защото според мен не е измислен като хората. Има вътре едни сгъвки на найлона, под които се напъхва от пълнежа на тоалетната. Ако има измислени такива найлони, които да покриват гладко цялата тоалетна, би било перфектно. Не, че обясних много добре, де, но надявам се ме разбрахте...  Thinking

# 661
Благодаря, момичета и Джак!
Ето историята му:

Impatiens, да софиянче е зад печката  Joy

Pvacheva, мисля за името Пепи Thinking

Адри́, ми сега какво да правим, това ми се лепна на сърцето  Hug

addicted, къде ни е Викито Heart Eyes Hug

Като успях в работата да го извадя от клетката и го разгледах нямаше такива неща като двамата ми дебелани. То е и много слабичко и мъничко още да са се развили толкова, но Янко си имаше от 2 месеца Wink

Дойдохме у нас. Янко му въщи, Мони го награби подуши му задника и почна да го лиже.
Горкото се уплаши и се скри някъде зад печката и шкафа на мивката и не се чува маукане.
Няма да го насилвам да размествам. Доста стрес му дойде днес пропатува от Варна до София. Вози се в такси и сега две големи котета.
Ох, Мики и Лео какви сте хубави!

# 662
  • Козлодуй
savinaci страхотни снимки Simple Smile Много са сладки и Мики и Лео Simple Smile Не мога да им се нагледам Simple Smile

# 663
  • Козлодуй

Pvacheva, мисля за името Пепи Thinking

Ааа значи ще си имам котешки адаш много съм щастлива Simple Smile

# 664
Много са сладки Мики и Лео. Heart Eyes
Новопристигналото софиянче и то, душичка.

# 665
Абе аз съм се замислила... когИ ще украсявате елхите? Ще ми се и на мен тази година да я направя още след средата на ноември. Но се чудя какъв по-хитър начин за закрепване на играчките да измисля.  Thinking Обичам ПиратЯ. Но постоянно намира начин вече да ги махне от елхата. Като си помисля как първата нова година даже не ги пипна. Но сега е нахитрЕл.  Wink

# 666
Мики и Лео ще лудуват май вече заедно  Laughing
Джери, и тримата ти красавци (а може би двамата красавци е една красавица) са великолепни.
На мен ми минават през главата "лоши" мисли да взема и нашата улична красавица в къщи, но все още се въздържам. Сега отидох да я нахраня и я намачкотих хубаво.
Нашата Ая не проявяви никакъв интерес миналата година към елхата. Но тази година може и тя да е "нахитряла" Laughing

# 667
  • София
Въобще и не помислям да слагам елха с разбойника Макси. Ще сме така  Sunglasses

# 668
 Joy Joy
Ние миналата година бяхме ужас.
Надявам се тази да е по-кротък.

# 669
От известно време ви чета, някои съвети ми бяха доста полезни.
Успокоявам се и колко са ми кротки котаците  Crazy

Бандит и Базил

Скрит текст:

# 670
Страхотни черни господа  Heart Eyes

# 671
Черни красавци. Heart Eyes

# 672
Я сега кажете Петя или Ани да е Wink По клоня към Петя Laughing

Kristal, а това е страхотно Hug

Добре сме, спи у мен. Намери се у дома си. Вече бие с лапа един от огромните ми котараци.
Скрит текст:
Аз няма да правя елха. Нито Коледа, нито Нова година.  Лош спомен от миналата година по това време.

# 673
Ух, разкошни котета последните страници  Heart Eyes

Аз имам травма от елхи  Mr. Green Като бяхме малки слагаха елхата на раклата над моето легло. Редовно някоя котка ми я захлюпваше на главата  Joy После пробвахме на другото бюро. Ама над брат ми над главата  Laughing После слагахме само клони във ваза - и те заминаваха. Имахме от старите стъклени играчки, много красиви... Една не оцеля. Като взех Бела се отказах от елха директно. По едно време слагах гирлянди с играчки и чаши със свещи по рафтовете, умираше от кеф да ги мята по земята със засилка, нощем, отказах се  Laughing Миналата година си викам, айде вече тя е на 6, сигурно е стара за такива работи, купихме изкуствена, украсихме я... Голям бой я би. Ама пак ще пробвам тази година де

# 674
 Joy
Миналата година Топи събори елхата върху ММ, голям смях беше, за нас де. Laughing
Но така неочаквано скочи, а хем го видях, че дебне една играчка, но си викам, че няма да посмее.

Общи условия

Активация на акаунт