На мен два поредни дни ми става бучка на лявата гърда на едно и също място. Много трудно я махнах днес, като ме пусна температурата станах и по малките часове се цедих. Успях да я махна след 30 мин цедене с помпа и на ръка. Сега усещам уплътнение там, но бучката я няма.
На Коки му хърка нослето
утре ще пръскам Стеримар, дано се размине. Иначе беше голяма мъка с храненето - кърма от шише отказва категорично, сигурно успях да му пробутам към 100 гр с кашата на две хранения. Приспах го лесно и необичайно рано, съответно 2 часа по-късно се събуди и баща му трудно го приспа. Сега за втори път тази нощ го люшкам на шезлонга и го залъгвам с вода. Сигурно е изпил 200 мл нощес, но като не е пил кърма по-добре да навакса с течности. Утре сутрин май вместо каша ще му давам цица.
той си знае най-добре.
До супата не стигнахме. Не го мъча, че нали е и болен. Запасих се пак с готови пюрета, каши, бисквити и винаги гледам да имам план Б. Дано посвикне с времето. 

Тарикат!
Първия ден десертът беше свършил и ми дадоха основното на 2ра група като компенсация. Беше една картофена манджа. Ами сложих и малко сол и кисело и аз обядвах с нея. Беше вкусна. Готвят и с адаптирано мляко, разнообразно. Абе като цяло е ок. Само Борис да прояде...