Искам да кажа ... (91)

• 72 752
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • Mediterraneo
И моята коса пада ужасно, чак се плаша. Тук прочетох Флорче за маска с мая за хляб и веднага започнах, тъкмо днес си правих за втори път. Надявам се да има ефект наистина. И витамини ще си взема. Никакви шампоани, балсами и маски не помогнаха до момента. явно си трябва действие отвътре.

# 181
Анакапс на Дюкре съм взимала аз при такива случаи, много добро действие имаше  Peace

# 182
Моята коса изпада, така че отдавна се отказах да пия каквото и да било.

Пила съм на Мерц дражетата, ползвах шампоан на Юсерин.
Продуктите на Алпецин много ги рекламират в Германия, сега гледам и тук са навлезли.

# 183
  • В Космоса
Мариат, да ти е жив и здрав рожденникът! bouquet

Лина, късмет! Hug

За какво са спорили в пинизите толкова?

# 184
  • До морето
Аз от пубертета имам проблеми с косата. Пробваля съм всичко - най- зобре действа коприва, тривитаминол и ампули на Керастас.

Честит да е рожденика на Марият! Колко е голям младежа?

Жаки, това и онова и което и да е - дано да стане  Laughing

Аз днес,  в тон с темата, голям сън ударих следобяд . Дребосъчка заспа и аз уж почнах да чета Целуни момичетата и на третия абзац заспах. Събудих се в 5 без 10, за малко да отървем баткото от градината hahaha

Сега пека пипер във фурната и съм умирисала цялата къща. Наникъде не съм с вечерята, а малкият яде хляб със шарена сол. Сиромашка работа  hahaha

# 185
  • някъде ... тук ...
Малко олио/мас нямаше ли, че да му е блажно на детето   Laughing
И моите са си филийчовци, де Simple Smile

Мъжът ми реши, че ще готви крилца с пепси и изхвърча до магазина. Как не го домързя, че и студено. А има грах с телешко от вчера  Crazy

# 186
  • Варна
Честит да е и здрав рожденикът Маре! bouquet
Стиснати палци за Жаки и от мен.

Изписали сте света.
За коса пия Калмацинк, мажа тривитаминолната маска.
Обмислям да си купя конски шампоан, ама все не стигам
до вет. аптеката. От как я подкастрих преди 10дена, като
че ли ми пада по-малко?!

# 187
  • Някъде там
Добър вечер.Нямате изчитане.
Жив и здрав и много щастлив да е,Мария. Heart Eyes
Не съм изчела всичко, но да кажа че на мен ми помогнаха тези
Скрит текст:
,на трета ампула вече нямаше и помен от косопад а косата беше много по жива и лъскава.
Тия тийнове са голяма работа..някой казал че щом ходят с различни  дрехи значи и с различни прически трябва да са.Цяла вечер се навива на моливи едната а другата се изправя. #Cussing out
Скрит текст:
Бях на преглед аз днес.Положението е добре, но все още не е преминало и възпалението и продължавам антибиотика и пазенето на легло,което никак не ми се понрави но нямам избор.
Сами сме с девойките, и сме на салата и принцеси.

# 188
Марият, честито ти пораснало момче! Да сте живи и здрави цялото семейство.

Давиз, страхотни са ти момичетата.

В градината ми казаха, че малкият принц благоволил да хапне малко крем супа. Веднага направих една, но моята не я и опита. Не иска да близне нищо готвено.

# 189
  • Sofia
Да кажа, да е честит рожденикът на МарияТ!
Цял ден нещо правя и на мегдан-нищо  hahaha.
Давиз, прекрасни девойки  Hug.
Тони, евалла,  Hug,жеУезна си! Аз щях да орева света....А другата част от фамилията-мъж и майка, къде се помещават?
Много ям тия дни, язък ми за хвалбата,че изпосталях  Whistling.
Като си наумя,че косата ми ме дразни...нищо не може да ме разубеди.Сега е изправена и пак й намирам кусур  Crossing Arms.

# 190
Честит рожденик Марият, да е много здрав и лесно да му се случват нещата  Wink

Малко не успявам да следя действието напоследък, но каквото такова, ще хващам на откъси  Mr. Green

# 191
Давиз, прекрасни са ти куклите  Heart Eyes

# 192
  • До морето
Наистина, чудни девойки   Heart Eyes

# 193
  • София
Като си наумя,че косата ми ме дразни...нищо не може да ме разубеди.Сега е изправена и пак й намирам кусур  Crossing Arms.
Gena, признай си, че отскочи до Япония и там не свършиха работата добре  Grinning. И моята ме дразни и не я търпя.
Мария, да ти е живо, здраво и много щастливо момчето.
Жаки, стискам ти палци.
Тонка, успех.
Давиз, от къде ги купуваш тези ампули? Разкошни са ти девойките.

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 22:30 от buni

# 194
  • Sofia
Gena, признай си, че отскочи до Япония и там не свършиха работата добре  Grinning.
hahaha даже японците не можаха да я преборят  Mr. Green
Цял ден се въздържам да поръчам обувки от Фешън дейс, с 30 % намаление и накрая не устисках  и забърсах 2 за мен, едни за детето Embarassed. Трябва да ми се ограничи, а най-добре забрани достъпа до сайта  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт