Снощи празнувахме перлена сватба на нашите и откарахме до 2 в едно заведение. Много се забавлявахме, ужасно съм благодарна, че имам задружно семейство!
Ванини, да не те отчайвам, но гледайки 3 годишните близначки на мои близки.... Лудницата тепърва предстои. Страшен са тандем, постоянно са партия в правенето на бели и нещо им измислят мозъчетата. Но пък и постоянно им е забавно и не им доскучава, защото са двечки и си имат компания. Бързо да се оправя цистита, много е гадно

Кате, честито жилище!
Зузи и на мен ми харесват момичетата.
Тони, айде дано бързо да приключват ремонтните дейности и да се разполагате като хората. Аз си признавам, че след като правихме ремонт на апартамента докато живеем в него повече не бих си го причинила. Направо пяна ми избива на устата като видя прах и мазилка вече... Но понякога се налага.
Мари, ти ли питаше за кучето? Добре е, в момента е в нашето село при бабата на моя приятел. Яде, лае и върти опашка. Позагладил е косъма, ще стане куче от него. Още търсим вариант кой да се грижи за него в нашата къща, ако не намерим ще го пуснем за осиновяване.
И да кажа, че сънувах, че съм на гости на Даун. И има много хубава къща