Искам да кажа ... (91)

• 72 648
  • 756
  •   2
Отговори
# 585
Добро утро  Mr. Green

Снощи празнувахме перлена сватба на нашите и откарахме до 2 в едно заведение. Много се забавлявахме, ужасно съм благодарна, че имам задружно семейство!

Ванини, да не те отчайвам, но гледайки 3 годишните близначки на мои близки.... Лудницата тепърва предстои. Страшен са тандем, постоянно са партия в правенето на бели и нещо им измислят мозъчетата. Но пък и постоянно им е забавно и не им доскучава, защото са двечки и си имат компания. Бързо да се оправя цистита, много е гадно  Hug

Кате, честито жилище!

Зузи и на мен ми харесват момичетата.

Тони, айде дано бързо да приключват ремонтните дейности и да се разполагате като хората. Аз си признавам, че след като правихме ремонт на апартамента докато живеем в него повече не бих си го причинила. Направо пяна ми избива на устата като видя прах и мазилка вече... Но понякога се налага.

Мари, ти ли питаше за кучето? Добре е, в момента е в нашето село при бабата на моя приятел. Яде, лае и върти опашка. Позагладил е косъма, ще стане куче от него. Още търсим вариант кой да се грижи за него в нашата къща, ако не намерим ще го пуснем за осиновяване.
Скрит текст:

И да кажа, че сънувах, че съм на гости на Даун. И има много хубава къща  Laughing Сигурно защото люто и завиждам, че при нея идва лято...

# 586
Алечка, голям красавес е песа. Идвай де..., Къщата ми не е кой знае каква, но дворът го бива Simple Smile.

# 587
  • София
Марипоса, преди си държах лаковете в една секция, но в новия апартамент няма да имам подходящо място. Не искам да ги слагам в кутии, харесва ми да са ми пред очите. Затова обмислям идеята за стелажи. Перфектно щяха да ми се подредят в нишата, където ще се разположи мъжът ми с бюрото. Другият вариант е да ми направят специални етажерки. Иначе не съхнат лаковете. Половината не са използвани дори. Никога не съм ползвала дори наполовина лак. Понякога хвърлям, че мъжът ми заплашва да ги изхвърли всичките.  Mr. Green

# 588
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че имам един почивен ден и отново го пропилях в чистене и готвене! Както казва ММ, сама си го правиш.
Той отиде да поработи на един обект, голямата снощи спа у леля си и не се е прибирала, малката излезе рано- рано да играе. И аз да не скучая реших да чистя основно кухнята. Изринах всички шкафове( то много шкафове, хора, цели 11, като 3 от тях са двойни!!!), чистих хладилника, изхвърлях и подреждах. Междувременно правих пилешка супа и мляко с ориз, пекох шишчета, баница и кекс! Довиждане съм!
Сега съм се опнала на дивана с лаптопа и не смятам да ставам поне до 5!

Ванини, Феминела урофорте пробвай, или нещо с червена боровинка.

Лакове имам десетина, купувам по намаленията от H&M 2 за евро  Laughing Ама си лакирам само ноктите на краката, така че винаги имам повече наличности от необходимото.

# 589
Луд умора няма Simple Smile. Аз чистих шкафовете преди два месеца и май пак им е време. Днес се задоволих с прахосмучене (робоота) и пране (аз и пералнята).

# 590
  • Mediterraneo
А, добре, че е пералнята! Трета се върти. Отделно почиствах чехли и сандали на децата, да ги прибирам най- после, че сутрин е хладно и не искам да ги пускам боси вече на училище. Вадих и суитшърти и жилетки да са на лесно. Нищо, че аз след тях излизам по сандали и потник  Mr. Green

# 591
Аз спешно трябва да си подредя гяардероба, но нали не сменям зимни и летни дрехи все не се наканвам.
Скубах бурени като побъркана, а и още има. Ако някой спомене за романтиката на имането на къща или ще повърна или ще му връча каквито там селскостопански сечива, чиито название допреди 8 години не знаех.

# 592
  • Mediterraneo
Няма ли начин да напръскаш с препарат? Ние на село ползвахме препарат, пръскаме, след 3-4 дни всичко е изсъхнало и само с греблото събирахме.

# 593
Няма ли начин да напръскаш с препарат? Ние на село ползвахме препарат, пръскаме, след 3-4 дни всичко е изсъхнало и само с греблото събирахме.

Няма как на повечето места - или има трева, или цветя  ooooh!. По плочките пръскам, но сега още вали, за това тях не ги мисля.

# 594
Алечка, благодаря ти bouquet
Сега започва ремонта Rolling Eyes много мръсно и захабено брррр Как живеят тия хора в подобна мръсотия, не знам Crazy

# 595
Алечка, прекрасен е! Ако има кокошки или други животни в близост внимавайте, правят доста бели хъските. Аз мислех да прибирам цветята днес но заваля и ги оставям навън за поне още 2 седмици.
Екатерина, на дъщеря ми апартамента го купихме след ползване от наематели, всичко лепнеше, голяма мизерия Sick

# 596
Живеят, живеят... Скоро ми се наложи да вляза в съседите,  да им помогна с лаптопа на детето... Не искам да си спомням какво ми видяха очите и ми усети носа...  Sick
Ая, мерси, отделен е...

# 597
Здравейте и от мен.
Ние днес финално се местим у нас и вече съм скапана. То не беше мъкнене..сега всичко е струпано на коридора, подреждах кухненски шкафове..присаждах цветя и имам още работа за една седмица. Не знам какво ми стана, но прибирайки чашите за вино в шкафа ги счупих..всичките. Искам да стигна до някаква минимална степен на подреденост и да седна, защото едва дишам.

# 598
  • Пловдив
Зарежи подреждането, седни на дивана, сипи си вино във водна чаша и си вдигни краката на табуретка/кашон.

# 599
  • Варна
Ахой, банда ... явно всички сме домакинствали яко.

Сколасах най-подир с всички гардероби и нашите, и
на децата. Толкова неща изфитках, направо се кефя.
Предстои чистка на обувки, умалели ще ги нося на
някой дом или социалните кухни, ще видя...
Покрай лаковете на Тонка, пак се размечтах, за моя
тоалетка с много, много светлина. Ей, такава примерно  Flutter:
https://www.viewsofia.com/upload/fck_editor/12%2071TxstX68WL__SL1500_.jpg

Зузи, много са свежи девойките  Peace
Алечка, голям красавец е кучето! Браво на теб момиче!

Общи условия

Активация на акаунт