Юлски бебета 2016 - тема 2

• 41 160
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Ние сме само на кърма и имаме едно или две нощни хранения,които не мисля да спирам докато сам не се откаже от тях. Аз ще захранвам при навършени 6 месеца със зеленчуково пюре за начало.

# 616
Ние също още се храним нощем. Напоследък се буди много често, спи при нас и само и подавам гърда и аз. Цока малко и заспива, обикновено аз заспивам преди нея  Grinning
Трябва и аз да почна да я слагам в кошарата, но не ми се иска, мисля си, че няма да се наспивам така, ама знае ли човек, може пък да не се събужда толкова често.
За килограмите аз все така съм си зациклила и си ми остават 7-8 килца за сваляне. Ще му мисля като спра да кърмя.
Аз смятам да захранвам януари като навърши 6 месеца. Ще започна или с тиква или картоф. Не съм решила още, имам ги и двете домашни.
Вчера изядох почти цял компот от сливи и явно ни помогнаха за проблема с акането. Сутринта се одрискахме целите, бях купила клизмичка за всеки случай, добре че не се наложи да я ползвам  Laughing
Вчера украсихме елхата вкъщи, едно коледно ми стана,бяхме и на пазар с мъжа ми и бебка за коледни украшения,идеше ми да изкупя целия магазин  Grinning. Обичам тези празници,вие украсихте ли вече?
За бебка имам накупени две роклички и вуйчо й и вуйна й и подариха едно сладко костюмче, моята първа Коледа  Heart Eyes
Зъбчетата и нас много ни тормозят, нервна е, ръцете са и все в устата, венците са й надути, тя и за това се събужда вечер толкова често. Мажа я с гел Бочко, но ефект няма май.
Изписах си писането  Grinning  Peace

# 617
Аз още не съм украсила. Винаги съм имала коледното настроение и очаквах празниците с радост, но сега някак ми се струва като много работа да украся. За момиченцата има страхотни празнични рокли и костюмчета, но за съжаление за момченцата няма нищо интересно незнам с какво ще го накипря за празниците.

# 618
Ние обикновено украсяваме след Никулден. Тази година чакам празниците с още по-голямо нетърпение Heart Eyes

# 619
Мами,на коя марка сте доволни от термометрите?

# 620
През нощта си спи - яде към 21.00 и заспива и се събужда чак към 7.00 обаче през деня.....  ooooh! някой път няма два часа и е гладен, изобщо не можем да стигнем режим 5 хранения и на 4 часа, абсурд, вярно като чета май най-малко ядем - от една седмица е на 150 преди това 120 ама и тях не изяжда всичките.
Аз пробвах са тиква, после картоф - не ми сеполучи и доки рече пробвай каша, нямало дете, което да не яде каша - та лапаме оризова, взех и една бананова за разнообразие, в оризовата веднъж мушнах и малко тиква, че то отврат изглежда. Но не яде като нормален човек, а сърба  Mr. Green - само така ги приема иначе всичко се плюе, което влезе в устата
ВипКрис - взех и аз от тези бисквитки безглутеновите - в срок са, ама на кутията пише леко да разтръскаш и се разтварят - да бе да, егати борбата докато се разтворят - те твърди като камък - така ли е и при теб
За зъбите мажа с Бочко, давам едни английски прахчета Тийта и давам чай от копър - уж да успокоява и така трите заедно като че ли облекчават засега положението

# 621
Какви са тези бисквитки и кога мога да ги давам?  newsm78

# 622
На Плазмон - голяма оранжева кутия - безглутенови, за над 4м, добавят се в млякото по две примерно, аз в последното вечерното ги слагам

# 623
Според мен не е редно това с бисквитите преди да е захранено бебето. Но всеки си преценява.  Peace

Днес се събудихме да ядем направо в 4:30 след вечерното в 19:00 и пак си заспа. Напредък.  Simple Smile Пропусна едно ядене.
Мен ме мъчат менструални болки и не мога да заспя.

# 624
На Плазмон - голяма оранжева кутия - безглутенови, за над 4м, добавят се в млякото по две примерно, аз в последното вечерното ги слагам

Да попитам бисквитите ги даваш без да си въвела освен тиквата нищо друго ли_
Защото ние сме на 5 месеца дала съм само тиква /и все ми се струва ,че вечер е гладен и се събужда около 5 .30........ако дам мляко заспива.
Не помня киселото мляко от кога може да се дава .мислех за него като вариант като по засищащо вечер.

# 625
И при нас нещо малкият човек огладнява все повече и мисля да взема от тези безглутенови бисквити да добавям във вечерното мляко. Само да знаете че ги има в гранулиран вариант, смлени на прах, вероятно ще се разтварят много по- лесно. Ще поръчвам още днес. Че както преди се будеше към 7-8, сега в 5-6... Sad

# 626
По- едрите бебета може би имат по големи нужди  ...ТЕЖИМ 8.700....това са кг за 10 месеца възраст на която трябва попара да ядат.
Днес сме на консултация и ще питам педи.
Deni на адаптирано мляко ли сте

# 627
И ние ядем един,два пъти вечер,незнам като захраня дали ще се промени,но понякога суква по -малко и заспива ,понякога и презчденя пропуска ядене
Да се похваля вече акаме 😃 увеличиха ни дозата на Лактулозата
Чакам си раницата с нетърпение,дано да ни е удобна ,че при нас вече има сняг и ще е по-лесно гушнат при мама

# 628
http://zabebo.bg/products/granulirani-parvi-biskviti-340-gr-plasmon
МОЖЕ БИ ТАКИВА ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМ С ОРИЗАВА БРАШНО

# 629

Deni на адаптирано мляко ли сте

Да, на АМ сме (Аптамил АР).
Взех да се чудя също нормално ли е да сме с него до 1г например...? На кутията така пише, че е подходящо за новородени и бебета до 1г, но на другите млека има номер 1 (до 6м) после номер 2 за по -големите, номер 3...и т.н... т.е. чудя се нормално ли е едно и също мляко да е еднакво засищащо както за новородено , така и за бебе на 6 месеца...? Мислех да го сменям, но особено от както започна да се върти , да си вдига краката и да го мъча да стои повече по корем започна все повече да връща, определено има рефлукс, та се притеснявам да не стане по-страшно ако го сменя.

Бебо е на 5м и половина, и тежи около 7700 по мои изчисления, след 2 дни сме на преглед , тогава ще знам със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт