VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 483
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 155
Цитат
Златотърсачките, драги Ути не носят винаги фигурални чорапи ...  добре е да го знаеш вече на тези години.

Joy
И Торнев не знае

# 1 156
  • Варна

Еротично радио е супер идея Grinning Ето го участието на Гло - https://www.mixcloud.com/discover/gloria-petkova/

Vagina Crew Laughing

# 1 157
Направи ли ви впечатление Торнев колко любезно обясни на Миглена, че трябва да си изпълни задачата. "Мигленче, все има един, заради когото да го направиш". Той за обувките на Емануела направи панаир, а сега беше самата любезност. Thinking

# 1 158
Миглена е титан! Групата на придворните лакеи, и триутробната, срещу нея да тичат не могат да я стигнат.
Роро издъни мисията, той сам се усети, но на всички е по-удобно да обвиняват Миглена. Абсолютно съм сигурна че Ирина, Лара плюс още някои разбират отказа на Миглена, (разбира се има и заблудени овчици)  самите те в подобна ситуация биха реагирали така. Миглена е толкова удобно зло, за да блеснат те, борците за правдата, разобличители на лицемерието...бла, бла, бла..че изобщо не осъзнават как се закопават.
На Жана и трябва помощ, от някой който я обича и държи на нея, не от хора които само я използват. Пожелавам и чистосърдечно да срещне такъв човек/хора.

И малко светлина относно кой е Митето, от толкова популярния днес инстаграм на Гло  Laughing
https://www.instagram.com/p/BI5XT5CDXQK/?taken-by=gloriapetkova&hl=bg
https://www.instagram.com/p/BJDF-5ijgpZ/?taken-by=gloriapetkova&hl=bg
https://www.instagram.com/p/BI9XH9WjNHs/?taken-by=gloriapetkova&hl=bg

Ок си е момчето, характера му не го знам  Laughing

# 1 159
.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 22:22 от пахистахис

# 1 160
Глория трябваше да мисли колко обича гаджето си преди да влезе.

# 1 161
  • София
А от къде дойде това,че Ирина щяла да е водеща на ново предаване.Някой някъде казвал ли е нещо или това са спекулации. Rolling Eyes

# 1 162
  • София
Емануела е скорпион  - 8 ноември
Мерсии.Колкото бях против Емануела от началото, толкова повече започнах да я харесвам, заради непринуденото и държание до тук.Занапред може да има изненади, но засега ми харесва.
Прави ми впечатление, че Емануела и в "Къртицата" се държеше поподобен начин (не ми се вярва два пъти да играе същата роля и да ѝ се получи еднакво и то в такъв интервал от време), явно си е непринудена и естествена, затова по-скоро бях с положителна нагласа за нея с влизането ѝ в шоуто, най-вече на фона на останалите участиници (с изключение на Миглена, която харесвам).

# 1 163

БАУУУ..., както каза Миглена, ма каква беше тази трагикомедия. Ревящата и благородна майчица Лара- Бенджи много те обичам, ама за къщата....Лилето- двете щерки "малолетни", ама и тя за къщата. ГадГлория и тя мамо, мамо- за къщата. Ей какви достойни и самоотвержени българки бе!!! Всичко в името на ближния, с моралната подкрепа на ИринИ ЕООД. Еее...сега, имаше и малко гафове- може ли да не станеш куче в името на къщата(народа) - ...'бах ти соцреализма, да те обявят за враг на любовта- бедния Ромео- Митко и Жулиета Булгарети, мъкаааааааа. Бедни ми Шекспир-е, от де да знаеш, че решението е просто- разхлабително. Joy Joy Joy

# 1 164
Някой може ли да ми даде линк към фейсбук страницата на предаването? Praynig Искам да погледна и там всенародната любов към ИринИ.  Laughing Laughing

# 1 165
Ирина едва ли щеше да откаже подобна мисия. Напротив, щеше да е доволна, че има шанс да се жертва за общото благо. И съответно щеше да изиграе прекрасно ролята на страдалец, който прави всичко в името на съквартирантите. Които пък, от своя страна, вероятно щяха великодушно да се опитат да я убедят, че няма смисъл, че няма да умрат от глад, че няма проблем, ако откаже мисията.

# 1 166
Добре де хубаво нагласяте Ирина с Живков ама тя пак стои като леля му до него. Не го знам на колко години е той , но много ми е чудно що така се получава с тази жена. Уж хубава, бяла и добра, миловидна на пръв поглед, обаче кат стрина Пена. И до Иван така стои. И без да говори и да се движи и пак като тетка ми е.

Винаги е  изглеждала типичната досадна лелка.Няма свежарско ,младежко излъчване,а все пак не е на 50,за да е такава старолика повлекана.Досадна,монотонна,абе Стрина Ирина! Супер безлична и злобна жена! Дано изхвърчи от къщата! newsm11 newsm11 newsm11

# 1 167
Признах го Брадъро. Манипулатор от класа.  Twisted Evil

# 1 168
Докопах миналогодишния VIP, за кво ли ми беше  ooooh! /Лу̀на братче, Лу̀на  #Crazy Crazy Crazy/

Овен - Деян Топалски, Моника Валериева, Луна
Телец - Иво Танев
Рак - Преслава, Ернестина Шинова
Стрелец - Кичка, Светлана Василева, Джино Бианкалана
Риби -  Катрин Вачева, Катя от Ритон
Близнаци - Джорджано
Лъв - Гъмов, Кристина Димитрова
Козирог - Здравко от Ритон
Везни - Люси Иларионов

Някой може ли да ми даде линк към фейсбук страницата на предаването? Praynig Искам да погледна и там всенародната любов към ИринИ.  Laughing Laughing
daizy_g, линк има в заглавния пост

# 1 169
Само вижте коментара на mani_grudeva
https://www.instagram.com/p/BKGpbgWDSgH/?taken-by=gloriapetkova&hl=bg Rolling Eyes
Ех, изолацията, изолацията  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт