VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 362
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София

Разочарована съм от нея, защото години наред даваше вид, че не й дреме, а се оказва, че плаща ДОМ дори в повече, отколкото е нужно.А това е слаба, прекалено слаба психика.
Няма нищо общо с данък обществено мнение.Просто отказа да изпълни бленуваната мечта на Роро и сие.

# 1 411
  • София
За мен, най-силния характер в къщата има Миглена.

# 1 412
  • Viena
Точно

# 1 413
Ако всички в пионерския лагер имаха мисия  да играят животни, и Миглена откажеше, можеше да се нарече слабост, но при положение, че няколко души имат право да въртят колело и да залагат лични облаги срещу това друг да се прави на маймуна....

# 1 414
Тая Ирина ми е взела акъла, та вместо Миглена бях написала Ирина. Joy

# 1 415
  • somewhere near the sea
На мястото на Миглена ако съм:
1. Някакъв Роро да се видел с ...кучетата си? И затова да се правя на куче? Откъдя накъдя,бе?
2. Ирина и компания щяла да си развали мнението за мен? Че къде повече?
3. лиляна може да отказва, защо аз да не мога?
4. Някоя си Глория, която не пуска чашката нямало да се обади на гаджето си. Въх ooooh!
5. Ути щял да спре да ме уважава? И аз мога да спра Crossing Arms
Вече не ми дреме за тия хора!!

# 1 416
  • София

Разочарована съм от нея, защото години наред даваше вид, че не й дреме, а се оказва, че плаща ДОМ дори в повече, отколкото е нужно.А това е слаба, прекалено слаба психика.
Няма нищо общо с данък обществено мнение.Просто отказа да изпълни бленуваната мечта на Роро и сие.
Тайне, грешно си цитирала! Такова нещо не съм казвала!!!  Mr. Green

# 1 417
Ако всички в пионерския лагер имаха мисия  да играят животни, и Миглена откажеше, можеше да се нарече слабост, но при положение, че няколко души имат право да въртят колело и да залагат лични облаги срещу това друг да се прави на маймуна....
Да! Освен това :
Ако Ути се съгласи да  готви според точно определено и одобрено от Емануела меню,
Ако  Торнев безропотно се навие да му сложат ноктопластика и ежедневно да прави масаж на Роро, облечен в якето му,
Ако  Лили се навие да стане лична прислужница на Миглена и да спи на земята до леглото й...,
Ако Глория приеме мисия да е облечена като  ранната Сашка Васева /може и късната/ и гримирана като нея
Ако Деса склони да не пие /алкохол/ поне два дена...
Тогава  ще съм склонна да се съглася, че Миглена е постъпила  "безхарактерно" и "като мишка". Ама точно тези, дето едва ли биха реагирали по друг от Мигленения начин, се разврещяха най-много, защото това не беше игра просто, беше  унижение и много им се скофти, че не им се получи.

# 1 418
Да! Освен това :
Ако Ути се съгласи да  готви според точно определено и одобрено от Емануела меню,
Ако  Торнев безропотно се навие да му сложат ноктопластика и ежедневно да прави масаж на Роро, облечен в якето му,
Ако  Лили се навие да стане лична прислужница на Миглена и да спи на земята до леглото й...,
Ако Глория приеме мисия да е облечена като  ранната Сашка Васева /може и късната/ и гримирана като нея
Ако Деса склони да не пие /алкохол/ поне два дена...
Тогава  ще съм склонна да се съглася, че Миглена е постъпила  "безхарактерно" и "като мишка". Ама точно тези, дето едва ли биха реагирали по друг от Мигленения начин, се разврещяха най-много, защото това не беше игра просто, беше  унижение и много им се скофти, че не им се получи.

Страхотни идеи даваш  hahaha hahaha hahaha
+ Лара да пее всеки ден песни от репертоара на Емануела  Joy Joy Joy Joy

# 1 419
Забелязахте ли, когато Меги говореше с Торнев, тя каза че вече не и е забавно в къщата. Откакто  всички почнаха да се оплакват от смеха и.

# 1 420
А Жана да спре да пее и най-вече да "свири" Apologize, моля. Simple Smile

А Миглена в началото се жертва да доизпълни мисията на Жана, мисля, че беше готова за всякакви мисии, обаче спря да се вживява, защото всички я хейтят, може би.

# 1 421
А Жана да спре да 'пее' и най-вече да "свири" Apologize, моля. Simple Smile

А Миглена в началото се жертва да доизпълни мисията на Жана, мисля, че беше готова за всякакви мисии, обаче спря да се вживява, защото всички я хейтят, може би.

Joy Joy Joy

# 1 422
Е, не - това ще е наказание за Емануела...пък иза всички останали  Laughing Лара си е артист и едва ли ще й пука какво  ще пее или играе. По-скоро, ще е интересно ако мисията й е  често да бърка  името на Ирина с Вихра, ама без утробата да го знае Sunglasses

# 1 423
  • София
Е, не - това ще е наказание за Емануела...пък иза всички останали  Laughing Лара си е артист и едва ли ще й пука какво  ще пее или играе. По-скоро, ще е интересно ако мисията й е  често да бърка  името на Ирина с Вихра, ама без утробата да го знае Sunglasses

Бихте ли ми посочили някоя роля или нещо артистично извън ББ на Лара? Щото аз не съм наясно. Води се на щат в театър със сигурност, но какво е играла ми е интересно.

# 1 424
Точно защото не плаща ДОМ си позволи да откаже мисията.
Напротив.
Уплаши се, че ще изглежда смешна/жалка/отвратителна/нелицеприятна/гротескна ......Така постъпва човек, който прекалено силно зависи от чуждата оценка....т.е.,слаб, страхлив.

Общи условия

Активация на акаунт