VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 197
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 665
Добро впечатление ми направи сдържаността на Емануела. За нея очаквах да е по-първична. Запази спокойствие и след кашкавалената тирада на Триутробната. Аз не бих могла. След проповедите на последната сигурно щях да крещя, да крещя...

# 1 666
  • в резерват
В едно от старите предавания на Слави, Емануела цъфна с бяла рокля и доста добре се включи в един скеч, в който предложи на Слави да се ожени за нея. Почти го нави.  Grinning

# 1 667
Не знам дали е имало по-малоумна мисия от снощната Rolling Eyes Разхищаването на храна е ужасно, не знам как така никой не се сети да бойкотира. Акъла на всички 5 пари не прави  ooooh!
За евентуалното дело - аз не съм чула Лили да има договор с Миглена за нещо, което значи, че втората е в правото си да коментира каквото счете за нужно. Сега, ако брадъра си беше позволил подобно коментиране на дантели  0 друга работа, но случаят не е такъв.

# 1 668
Защо да не пее тя? Според мен е направила студиен запис на песента предварително и после на снимките само си отваря устата. Обикновено така се прави, когато е нещо във филм и не е на живо. Тоест нейния глас си е.

Тук също пее на английски и то на живо.

https://www.youtube.com/watch?v=JGpr4zz4tjY
Give it to me right с чалга извивки, муцка.  hahaha

# 1 669
Не съм гледала снощното предаване, само откъси, но Лили абсурд да съди Миглена, освен ако не си мисли, че и това е по договор.

# 1 670
Какво дело? Стига глупости! Смешно е.

# 1 671
  • в резерват
Ахахахаха, Явор във визитката си каза , че търсил в жените интелект и бла-бла. А всъщност се оказа, че размерът на дупето на девойките му е определящ.

# 1 672
Каква разлика в отношението към Майк и Христо.
От чия страна?
На съквартирантите.

Специално отношение към Майк, стандартно към Христо.

За Майк готвят и се чудят, как да му направят престоя незабравим,
Христо е оставен да мие чинии и спи на дивана в хола.

# 1 673
  • София
Какво дело? Стига глупости! Смешно е.
Aаа, хич не е смешно   Wink Въпрос на чест е да докажеш в съда какви точно гащи носиш Joy

# 1 674
Каква разлика в отношението към Майк и Христо.
От чия страна?
На съквартирантите.

Специално отношение към Майк, стандартно към Христо.

За Майк готвят и се чудят, как да му направят престоя незабравим,
Христо е оставен да мие чинии и спи на дивана в хола.

Той вече е един от тях. Заплаха може би.
ББ нали възложи на Глория, Ирина, Деси, Надя да се грижат за него.

# 1 675
 Joy
Като стой па гледай ще заведе дело, но трябва да представи и кюлотите в съда, като доказателство. hahaha

# 1 676
  • София
На който му е мъчно за Ути в събота, може да се разходи до Комо  Wink
https://www.facebook.com/events/1735959800002480/

# 1 677
 Този Христо не ми харесва - скучен е и скован. А и визуално не мога да разбера какво го изкарват красив. Прилича ми на гладно пиле с крива човка.

# 1 678
Между другото тази година май е един Брадъра, предишни сезони се редуваха няколко, даже имаше и жена.
Гласът на ББ не е ББ.

# 1 679
На мен Христо ми хареса. Притесних се да не е с онази дълга, къдрава коса, но така ми хареса. Та него са го дали точно два пъти в кадър, как го преценихте, че е скован. Пускат го при някакви непознати, които са настръхнали помежду си (точно след отказа на Миглена), жужат като оси и интригантстват. Какво се очаква от него да направи в тази ситуация? То добре, че не си е събрал още багажа и да се изнесе с двеста от тези откачалки. afwitch

Общи условия

Активация на акаунт