VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 887
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 595
Ох направо не ми се гледа вече. Наистина Лара и Ирина и всички.... Просто нямам думи. Искам да отида и да ги зашлевя.

# 2 596
  • Испания
Ако бяха оставили още малко да погледаме къщата, представям си каква помия още щеше да се излее.

# 2 597
Лара искам да й хлопна един тиган в главата-какъв пример за младите може да е Глория,тя добре ли е? newsm09
Пази Боже дъщиря ми да надига чашката от обяд,да пуши като комин,да се разхожда с нож,най-вероятно се и друса и да не изброявам още безбройните й драматични,невротични изблици,и да е гримирана по този нелеп начин с варосано лице и мъртвешки тъмно червило. Naughty

# 2 598
Уффф, ако не Ирина, поне Лара трябваше да е... Толкова безхарактерно същество рядко се среща. Глория въпреки истериите си, вкарваше цвят в къщата.

# 2 599
И ФБ гърми.
Яко се плюе по Ирина и по предаването

# 2 600
Оф и тоя тъпак Кънчев, дело щяло да има...нали Миглена знаеше за мюслито
Май забравят какво излъчват вече  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 601
  • Испания

Пази Боже дъщиря ми да надига чашката от обяд

Недей така! Обиждаш. От сутринта.  Peace

# 2 602
  • София
Мечтая си Миглена и Урина да са номинирани и вотът да е отрицателен!  Joy Joy Joy

# 2 603
Някоя добра душа, ако може с 2 думи да каже какво стана, че Глория излезе

# 2 604
Коментар от ФБ за Глория: "Ти беше пример за мен, Глория! Взимам ножа и сядам да пия от обяд."
 Joy Joy Joy

# 2 605
  • Испания
Някоя добра душа, ако може с 2 думи да каже какво стана, че Глория излезе

Уж имала най-малка подкрепа от публиката.

# 2 606
Значи, много странно се чувствам. Хем се дразня, че хората масово не я харесват Ирина, но я изкараха, че е по-подкрепена от Глория /която наистина не знам дали също имат мотиви да я подкрепят всъщност/.
Хем, много се кефя, че Ирина остава, за да се осере още повече. Защото, както видяхме тази вечер, тя е с неограничени възможности в това отношение.
Много съм злобна била Mr. Green

# 2 607
Кой го гледал това предаване?Ами ние го гледаме.Питайте брадъра, а  защо публиката не знае нищо за Глория!Щото нищо не дават!
Ирина обижда наред всички, заедно със зрителите, а ние я спасяваме, гласувайки положително за нея... Joy Пълна пародия!

# 2 608
Значи, много странно се чувствам. Хем се дразня, че хората масово не я харесват Ирина, но я изкараха, че е по-подкрепена от Глория /която наистина не знам дали също имат мотиви да я подкрепят всъщност/.
Хем, много се кефя, че Ирина остава, за да се осере още повече. Защото, както видяхме тази вечер, тя е с неограничени възможности в това отношение.
Много съм злобна била Mr. Green

E, баба Лили как я спасиха на 2 елиминации, та за капак и й гарантираха финал  Rolling Eyes

Иначе и аз мисля, че Ирини вече става лабилна и ще е интересна

# 2 609
  • Варна/Лондон
Роро се напъна да се разреве, почти успя.
Прискимтя като наритан пекинез.

Общи условия

Активация на акаунт