VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 679
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 865
# 2 866
  • Испания
Наистина не са добре. От над 700 поста снощи /до към 0.00 ч./ под видеото за напускането на Глория, в момента са 25 мнения.  #Crazy Мнооооооого са зле!

Big Brother, c това "мило" видео за Иринkа , жената на баджанак ти Иван, наистина Явор няма нужда да лъже, че сте манипулатори. Ние видяхме, че е така. Накрая Ирина обиди зрителите на Nova заради гласуването. Тя напсува формата и вота на зрителите c :" ебати долната работа"! Ho на жената на баджанак ти Иван,всичко е позволено.

# 2 867
А, Роро къде  работи в момента?

# 2 868
И аз не слушам чалга.Едно време сръбско слушах, но днешната чалга не.Не ми е интересна, но пък не ми и пречи, не ходя там където звучи.То и рок не харесвам, и метъл не харесвам, а толкова много слушат тая откачена музика, да ги обиждам ли заради това?Всеки има право да харесва каквото си иска."Интелигенцията" се дразни точно на парите,които взимат, не за друго.Иначе ,ако можеха, и те биха пели чалга.

Ами то парчетата на Криско са си жива чалга...в модерен вариант. Както казах и назад, Риана, Бийбър и всякакви други подобни също имат чалга в музиката си. Хеле пък "Бон...бон"...и пр. модерни песни-еднодневки. Но какво да се прави, това харесват масите, това им се предлага. Всички времена имат своята чалга. По-лошото е, че хората пишат накоЙ в мн.число. И за това не им е виновна чалгата...
Къде съм писала някой?Знам как се пише някой и някои, просто понякога легнала, на тъмно, чукам грешна буква и ако бързам, не си проверявам мнението, преди да го пусна.

Не визирах теб. Говоря по принцип, вдъхновена от коментара ти. Simple Smile

# 2 869
  • Пловдив
Е, добре де, не страда Ирина истински, но от време на време симулира и тая емоция Wink

# 2 870
  • Испания

А под видеото пише между другото:

директно да нападне Жана с аргумента, че тя е нейното най-голямо разочарование в Къщата и буквално съсипа певицата с аргументите си.

Нито дума за обидите. За Нова ТВ поведението на Тенчева е нормално.

# 2 871
# 2 872
А, Роро къде  работи в момента?
https://www.facebook.com/roro.kavaldjiev
Тук са изредени заниманията му, с телевизия и игри се занимава.

# 2 873
  • Испания

http://www.interview.to/%D0%B1%D0%B3/%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0 … 0%BE%D1%80%D0%BE/

Интервюто е от миналата година. Пише: Box TV.

# 2 874
  • Ямбол
Чалгата, "й" за множ. число и онези пишещи Урини, Кърканджиева и прочее гнусотии са ми в една графа - простота облечена в невъзможност да се изразиш.

# 2 875
  • София

А под видеото пише между другото:

директно да нападне Жана с аргумента, че тя е нейното най-голямо разочарование в Къщата и буквално съсипа певицата с аргументите си.

Нито дума за обидите. За Нова ТВ поведението на Тенчева е нормално.

Много съм разочарована от последното изказване на Ирина за Жана.  Mr. Green

# 2 876
https://www.facebook.com/roro.kavaldjiev
Тук са изредени заниманията му, с телевизия и игри се занимава.
Благодаря.Питах защото се зачудих дали и той като Лара не се надява да яде хляба на Ирининия мъж.

# 2 877
Всички са навързани като свински черва...

# 2 878
Дословно въпросът на Глория беше:

"Смяташ ли, че крайната еманципация е повод за драстичния фанатизъм при феминистичните общества, зародени през последните години, и защо?"

Скрит текст:
пуснах си нова плей Mr. Green и го записах, няма начин иначе да го запомня  Laughing

Абсолютно безсмислен въпрос. Кои са тези феминистични общества, дето са се зародили през последните години? newsm78 Крайна еманципация? Еманципацията или я има, или я няма. То е като бременността - или си бременна или не си. Глория явно визира женската еманципация. И...ето: "Еманципацията е процесът, който феминизма, като политическа и социална идея, се стреми да интегрира в общественото съзнание." Което означава, че отговорът на въпроса й е - НЕ. Sunglasses

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 14:08 от DeltaAzimut

# 2 879
  • София
Всички са навързани като свински черва...

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт