VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 649
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 3 075
Може да пускате линкове към тези видеа.

# 3 076
  • Испания
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/vb.40557285 … ype=2&theater

В началото се чуват думите на Тенчева към Златарева, след като я дръпва към къщата: "Това се кадри, които не ни трябват". То "краварката", то "другите долнопробни", то "еб@ти долната работа"... Тя е мнооооооого горнопробна.  Outta Joint

Ето това е Тенчева, влогът ѝ е "за тези, които го пожелаха".  Joy

# 3 077
  • София
Аз подозирам, че толкова се е загубила в ролите си, че на моменти не знае коя е и кой спектакъл точно трябва да играе. Това, да живееш в непрекъсната поза, е като да живееш в постоянна лъжа- изморява доста. Ма нищо, тя нека си седи в стъклената топка с къща и камина, да си влогърства и да се наслаждава на простчките неща от живота. Само че другия път като дава интервюта, да не обяснява, че може да готви единствено с престилка YSL, щото това не е най-простото нещо на света.

# 3 078
Да видим сега дали Лили и компания ще бъдат без багаж и козметика или отново услужливо ще бъде забравено от ББ

ББ каза "за неопределено време", което може да е реално един час.  Simple Smile

# 3 079
На Лили явно и бяха взели багажа, защото й предложиха гащи в изповедалнята  Mr. Green

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/vb.40557285 … ype=2&theater

В началото се чуват думите на Тенчева към Златарева, след като я дръпва към къщата: "Това се кадри, които не ни трябват". То "краварката", то "другите долнопробни", то "еб@ти долната работа"... Тя е мнооооооого горнопробна.  Outta Joint

Ето това е Тенчева, влогът ѝ е "за тези, които го пожелаха".  Joy

Смешна работа, това дете за пример, Златарева наричаше боклук   Sick

# 3 080
Трябваше да проверявам коя е Златарева, иначе Ирина съм я научил по фамилия, то толкоз приказки за нея в темата как инак.  Laughing

ББ каза "за неопределено време", което може да е реално един час.  Simple Smile
Намаления до 75%, гледаш 5-10%.  Laughing

# 3 081
Във влога всичко е нагласено, Ирина е в ролята на бяла и добра, има дубли, монтаж и тн!Какъв човек е си проличава в къщата в ситуации, които я правят уязвима и тя не се контролира. Тогава й лъсва истинската природа и тя не е на добър човек.

# 3 082
Всеки човек не е добър и е такъв в същото време. Гледни точки.

Както вчера писах, в къщата тя има повече поддръжници отколкото врагове. Хората които живеят с нея 24 ч.

Ето един въпрос, помислете си отговор, ако искате напишете - една (или повече) добри страни/черти на Ирина?

# 3 083
Веднага ти казвам- Ирина е начетена жена, добра домакиня, може да готви, сигурно си гледа добре децата и мъжа. И дотам. Аз други не мога да изброя. Но има и много лоши качества. Много,

# 3 084

Както вчера писах, в къщата тя има повече поддръжници отколкото врагове. Хората които живеят с нея 24 ч.

Ето един въпрос, помислете си отговор, ако искате напишете - една (или повече) добри страни/черти на Ирина?

Има интересчии около нея, не приятели и поддръжници. Всеки си плете кошницата около нея, повярвай ми..

# 3 085

Тези хора живеят с нея "по работа". Там са за пари и имидж и следват някаква линия за да ги получат.
Повече от видно, че някои от тях дори ѝ лижат задните части за да се възползват от нея след края на формата, а други не смеят да се конфронтират с нея и се държат привидно добре, защото .... ами видяхме какво изля върху Жана.

# 3 086
Скрит текст:

Тези хора живеят с нея "по работа". Там са за пари и имидж и следват някаква линия за да ги получат.
Повече от видно, че някои от тях дори ѝ лижат задните части за да се възползват от нея след края на формата, а други не смеят да се конфронтират с нея и се държат привидно добре, защото
.... ами видяхме какво изля върху Жана.

Много грозно беше това  Naughty Един интелигентен човек не може да си позволи да лее пумия по този начин!

# 3 087
Умението да манипулира за користни цели също не одобрявам, но не отричам, че е талантлива в това, и то много. Самият й тембър в съвкупност с внушенията, които прокламира са нейната сила. Браво, жената знае в какво е добра и го използва.
За мен на въдица се хващат и всички зрители на Биг брадър, защото както влоговете, така и предаванията могат да бъдат нагласени.
А Ирина не мисля, че се смята за толкова интелигентна. Просто умее да възприема и да си учи добре уроците, предложени волю и неволю от житейското съществувание.
Относно Жана- ами тя също не отстъпва по словесни обиди, да не говорим, че една уважаваща себе си майка и жена не би излязла пред цяла България в потресаващ външен вид с чашката, цигарата, пипането под завивките и пр.

# 3 088
# 3 089
Умението да манипулира за користи цели също не одобрявам, но не отричам, че е талантлива в това, и то много. Самият й тембър в съвкупност с внушенията, които прокламира са нейната сила. Браво, жената знае в какво е добра и го използва.
За мен на въдица се хващат и всички зрители на Бих брадър, защото както влоговете, така и предаванията могат да бъдат нагласени.

Все си мисля, че ако си публична личност е много важно хората да те харесват. Нито във фейсбук, нито тук, виждам одобрение към нея, или ако има такова е незначително малко.

Общи условия

Активация на акаунт