Противозачатъчни и липса на цикъл

• 4 763
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте дами,
Днес се регистрирах ,понеже знам,че имате опит в гинекологични проблеми и ви моля за съвет.
Пия противозачатъчни BELARA от 4 месеца. На тази опаковка от 14-я ден започна едно кафеникаво зацапване като мляко с какао ,даже мноого много светло. Изпих си хапчетата ,но вече 7-ми ден нямам цикъл. А това продължава да си тече. Капчици,не е обилно. Имам си ПМС. Не се пазим. Спомням си,че забравих едно хапче,но го изпих след 10ч, тъй като ги пия вечер. И нямаше проблеми. А забравих да спомена ,че цикъла ми идва веднага след спирането на хапчетата. Притеснявам се. Някой сблъсквал ли се е с такова нещо? Благодаря предварително! bouquet

# 1
  • София
отиваш на лекар. и да се е случвало на някой не знам какво ще ти помогне  Rolling Eyes

# 2
   Гинекологът може да ти помогне. Но обикновено се случват тези неща при приемането на противозачатъчни. Това може да трае до три месеца, докато организмът не свикне с хормоните.

# 3
Направи ли си тест? Имаш забавено хапче и е напълно въможно да си бременна.

Въпреки противозачатъчните те съветвам да се пазите и с прекъснат полов акт.

Пиши какво е станало  Peace

# 4
Здравейте,
Записах си час за гинеколог в петък. Вече 9ти ден няма нищо, освен кафеникаво зацапване , на тоалетната хартия. По гащите съвсем леко цапа. Докторката ми се притесни. И тя се съмнява за бременност. Тест си направих 1ден след последното хапче , беше отрицателен. Нямам идея за пръв път ми се случва. Искам бебе , но този месец пуша, пия и с тези хапчета ме притеснява да не е увредено.

# 5
Здравейте,
Записах си час за гинеколог в петък. Вече 9ти ден няма нищо, освен кафеникаво зацапване , на тоалетната хартия. По гащите съвсем леко цапа. Докторката ми се притесни. И тя се съмнява за бременност. Тест си направих 1ден след последното хапче , беше отрицателен. Нямам идея за пръв път ми се случва. Искам бебе , но този месец пуша, пия и с тези хапчета ме притеснява да не е увредено.

Пожелавам Ви да е всичко наред.  Hug Един съвет от мене: ако не трябва да лекувате някакво отклонение, което изисква хормонална терапия, въобще не приемайте подобна отрова.

Общи условия

Активация на акаунт