Philips Lumea клуб – за копринено гладка кожа

• 113 868
  • 1 186
  •   1
Отговори
# 1 065
Мда, аз сега исках да си поръчам друг продукт от промоцията, и е изчерпан  #Cussing out
Побързай, да не се изчерпи и епилатора   Peace

# 1 066
  • Варна
Извинете, но аз попитах как стои въпроса с инсулиновата резистентност, не с диабета.
Ако обичате отговорете ми моля на въпроса.
Кожата ми изобщо не е такава, която изгаря лесно.Дори на плаж като ходя не почервенявам, а плавно потъмнявам, въпреки че кожата ми е светла.

А среща във Варна не бихте ли организирали?

mmilityy,
Извинете за причиненото неудобство - бихте ли повторили конкретния си въпрос (ако искате, пишете ни с повече детайли и лично съобщение) - и ще го отнесем до съответния специалист?

За събитие във Варна - ще го вземем предвид Simple Smile Особено за летните месеци  Sunglasses

Въпросът беше такъв, може ли уреда / конкретно модел 2009, защото към него съм се насочила/ да се ползва от човек като мен, който има инсулинова резистентност.Това е преддиабетно състояние на диабет от тип 2 / неинсулинозависим/.Приемам Сиофор / метформин/.Нямам проблеми с кожата, тя е светла, но не изгаря лесно на слънце, почти не почервенява.Не мисля, че е по-чувствителна и не очаквам да имам проблеми с изгаряне от уреда.Нито пък имам някакви други проблеми по отношение на кожата и косъмчетата вследствие на инс. резистентност.Светла кожа, тъмни косъмчета.

Много искам да ползвам уреда и планирам ако се уверя, че не е неподходящ за мен, да си го закупя сега около празниците.Затова и чакам с нетърпение отговора ви.

И един друг въпрос, който също ми остана назад - на единия крак имам синина от спукани капиляри.Малка като размер, да кажем колкото монета от 1лв..Ако мястото се покрие и се заобикаля, предполагам няма проблем да се ползва уреда на съответния крак?

# 1 067
  • София
Имаше една дама, според която въпросният модел става и за лицето, като разбира се тя дава пример със себе си и не поема отговорност, в случай че решите да последвате примера ѝ.

Това ще да съм аз  Mr. Green
Ползвала съм го вече 5-6 пъти на мустака. По други места на лицето не съм. Трудничко е да се намести върху кожата, така че да възпроизведе импулс, но други затруднения не съм имала и с малко повече усилия успявам да го светна.
Кожата ми е силно предразположена към образуване на пигментни петна и имам много лунички, които на морето се появяват дори върху устните. С уреда, въпреки че няма приставка за лице, нито се зачерви, нито боля, нито се появиха някакви други неприятни ефекти или нови пигментации. Светках се на трета степен, интим също правя на 3, а останалата част от тялото - на 5.
Последната си процедура на мустака направих през септември и оттогава не ми се е налагало. Черните косъмчета изчезнаха напълно и остана само съвсем светъл мъх, който се вижда само в увеличително огледало. Който дойде довечера на събитието, ще може да ми огледа мустаците  Laughing

Пак казвам, няма как да твърдя, че това е напълно безопасно и е ОК за всеки тип кожа, направих го изцяло на собствена отговорност Peace

# 1 068
Мда, аз сега исках да си поръчам друг продукт от промоцията, и е изчерпан  #Cussing out
Побързай, да не се изчерпи и епилатора   Peace

Леле,не съм допускала тази възможност!Дано не !Аз имам талончетата,чета редовно темата,днес ще ида и на презентацията в Лаванда

# 1 069
Полезно видео Simple Smile Има и клипче,има и отговори от д-р Павлова.Някои сме коментирали,други може би не Wink

http://bobismakeup.com/2015/08/20/answers-dr-pavlova/

# 1 070
  • София
Аз днес си го поръчах от промоцията съвместно с Шел и го чакам с нетърпение.  Blush Той си има и приставка за лице, така че се надявам на сполучлива покупка.  Grinning

# 1 071
Супер!Честито,аз също се реших да си го купя Simple Smile Имах известни колебания и въпроси,но вчера след организираното събитие на Филипс-нямам такива и си го поръчвам,това е Wink
 Благодаря на всички момичета,които вчера споделиха своя опит,на Филипс за прекрасното събитие,на екипа на Бг Мама и не на последно място на д-р Павлова за всички отговори(защото я засипах от въпроси)
Мерси,момичета изкарах си чудесно вчера и освен това събрах нужната за мен информация  bouquet

# 1 072
  • Варна
Разкажете за събитието, че ми е интересно! Hug

# 1 073
   Разкажете ни как протече събитието. Какво ви е впечатлението за фотоепилатор Philips Lumea? Кои модели фотоепилатори бяха изложени? Имаше ли най-новият фотоепилатор Philips Lumea SC2009 и какви са впечатленията от него и от другите по-стари модели?

Извинявайте. Обсипах ви с въпроси, но толкова се интересувам от този фотоепилатор, че искам всичко да знам за него и да нямам капка колебание да го купя следващата година, тъй като е много скъпоструваща инвестиция.

# 1 074
За мое голямо съжаление не можах да присъствам, но мога да ти кажа за Philips Lumea SC2009, че е просто страхотен. Не знам как иначе да го опиша. Никога не съм мислела, че ще се отърва от космите без болка. Досега ги махах с обикновен епилатор и, предполагам знаеш, колко боли!  Shocked
Процедурата с Philips Lumea SC2009 е дори приятна, в по-чувствителните зони се усеща леко парене, но е напълно поносимо. Освен всичко това процедурата се прави вкъщи, както и когато на теб ти е удобно!!!
Само за 2 процедури смея да твърдя, че косъмчетата видимо са намалели, да не кажа с едно 50%, колкото и невероятно да ми се е струвало преди!  Heart Eyes bouquet

Само едно ще кажа: Жените трябва да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ, на този, който го е измислил този фотоепилатор! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 075
За мое голямо съжаление не можах да присъствам, но мога да ти кажа за Philips Lumea SC2009, че е просто страхотен. Не знам как иначе да го опиша. Никога не съм мислела, че ще се отърва от космите без болка. Досега ги махах с обикновен епилатор и, предполагам знаеш, колко боли!  Shocked
Процедурата с Philips Lumea SC2009 е дори приятна, в по-чувствителните зони се усеща леко парене, но е напълно поносимо. Освен всичко това процедурата се прави вкъщи, както и когато на теб ти е удобно!!!
Само за 2 процедури смея да твърдя, че косъмчетата видимо са намалели, да не кажа с едно 50%, колкото и невероятно да ми се е струвало преди!  Heart Eyes bouquet

+ 1  Laughing

След първата процедура си мислех, че виждам резултат, но реших че е заради голямото ми желание да го видя.
След втората процедура мога смело да твърдя, че наистина има резултат и е повече от страхотен  Peace

# 1 076

Само едно ще кажа: Жените трябва да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ, на този, който го е измислил този фотоепилатор! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Точно този модел възнамерявам да купя - най-новият модел Philips Lumea SC2009.

Вчера се епилирах с обикновен епилатор и ми отне повече от 1 час. А така не свикнах с болката от епилирането. Като започна да се епилирам, като че ли за първи път правя тази процедура. Само като се сетя, че трябва да се епилирам, направо не ми се започва. С взимането на душ и ексфолирането на краката с гъба до епилирането и мазането с розова вода, пудра и после с крем и пълното дезинфекциране на епилатора, ми отнема цели два часа.

# 1 077
Побързай, да не се изчерпи и епилатора   Peace
Днес събрахме талоните Grinning Поръчах го и вече съм в очакване Flutter

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 08:36 от Г-жа Рамацоти

# 1 078
  • в 1001-та нощ
И аз се включвам с благодарност за страхотното събитие. За моя огромна изненада имаше и организирана томбола, от която имах невероятния късмет да се зарадвам на новия модел, който освен за тяло е и за лице и за интимната зона.

Имам друг модел, купуван 2014г. и до момента ползвам него, а преди това съм ходила в стуидия. Разказвала съм в доста теми, но ще рискувам да се повторя. Започнах с фотоепилацията през 2007г - в козметичен център. Област интим и мищници. Беше изключително болезнено, но ефективно. Направих 3-4 процедури, но не знаех, че е нужна периодична поддръжка и през 2009г. отново се върнах в изходно положение. Тогава, обаче, забременях и мероприятието се отложи за след кърменето. Посетих студио, апаратът беше доста по-съвременен, ефектът отново страхотен.  След 6м направих една поддръжка и така на всеки 6 месеца - само по една поддържаща процедура. До 2014г, когато в кампанията на Филипс и Шел събрах талони и взех уреда с 50% намаление. Притеснявах се какъв ефект ще има на подбедриците. Все пак се да се избръсна там ми се виждаше рисковано. Ами, ако няма ефект. Обаче ефектът беше поразителен. От тогава, до сега - няколко пъти в годината, ако видя нужда - повтарям поддържащо. Окосмяването не е като преди, но тук там нещо излиза.

Новият уред има различни приставки за различните зони, което е новост за мен. Отворих го, позачетох се, но ми е изморено сега. Предпочитам да му се насладя и разуча на свежо и спокойно. Да мога да сравня и разкажа Simple Smile И да го пробвам, разбира се Simple Smile

# 1 079
  • в 1001-та нощ
...
   Точно този модел възнамерявам да купя - най-новият модел Philips Lumea SC2009.

Вчера се епилирах с обикновен епилатор и ми отне повече от 1 час. А така не свикнах с болката от епилирането. Като започна да се епилирам, като че ли за първи път правя тази процедура. Само като се сетя, че трябва да се епилирам, направо не ми се започва. С взимането на душ и ексфолирането на краката с гъба до епилирането и мазането с розова вода, пудра и после с крем и пълното дезинфекциране на епилатора, ми отнема цели два часа.

Така е  Peace При класическата епилация, механичната - всеки път броя на косъмчетата е еднакъв. При фотото с всяка следваща процедура трайно се разреждат и дискомфортът прогресивно намалява.

Поздравления за избора!

Общи условия

Активация на акаунт