ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 7 [223]

• 47 259
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia, Bulgaria

Мъж мечта на всяка жена  Flutter Crazy Crazy Crazy Crazy

Иве,стига си му броила хапките бе  Crossing Arms ooooh! ooooh! ooooh!
 Виж какъв слабичък и строен хубавец е  Peace  Grinning

# 646

и за всеки мъж,
родил се гей.... нашир и длъж  Mr. Green Mr. Green

# 647
  • София

Crazy Crazy Heart Eyes

ВсякЪк си ще му ги приготвя, да идва  Laughing Laughing Laughing

Вивчо  Heart Eyes Hug

ей го дечкото с кучО

http://www.vbox7.com/play:m8435f1b73

К`во готино яке  Blush Blush Blush Blush Blush

Галче  Hug Heart Eyes точно този сладур имах предвид  Laughing Laughing Laughing Laughing Не мога да се откъсна от него Laughing

и за всеки мъж,
родил се гей.... нашир и длъж  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green

# 648
  • Sofia, Bulgaria

и за всеки мъж,

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 649
  • Яко в Матрицата...

и за всеки мъж,

Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ани, ти имаш много работа, нали? Laughing

# 650
тъййййй... сядам да гледам филмаа newsm47  ... ще ме прощава Сарпче, че съм го набутала в телефона, ма колежката нали е грешна такива екстри на нейния комп нема   Laughing Laughing Laughing
Не можем да се сдържим обаче да се изхилим на глас още в началото с дЕдо кебапчи и спечената физиономия на ашкъма  Joy Joy Joy

и за всеки мъж,

колкото и да има ей сега ще види зелените човечета и ще дойде  Laughing Laughing Laughing

# 651
тъййййй... сядам да гледам филмаа newsm47  ... ще ме прощава Сарпче, че съм го набутала в телефона, ма колежката нали е грешна такива екстри на нейния комп нема   Laughing Laughing Laughing
Не можем да се сдържим обаче да се изхилим на глас още в началото с дЕдо кебапчи и спечената физиономия на ашкъма  Joy Joy Joy

и за всеки мъж,

колкото и да има ей сега ще види зелените човечета и ще дойде  Laughing Laughing Laughing

всъщност идвах да сложа нещо, амааааааааааа  Naughty Naughty видях зелените иииииииии  smile3512 smile3512 smile3512

Галеее, ама и ти са като мен бе  Joy все заместваш нЕкой яяяяя  hahaha hahaha

на ти чичек   Crazy Crazy Crazy Crazy

Онези, дето мятат зИлените да НЕ пипат!  Naughty smile3513

# 652
Добър следобед............... Hug Hug Hug Hug Hug

Ренка........... Hug да ти е жив и здрав помъдряващия............ newsm59 и много да те слушка............ Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ДжадЪ............... ooooh!  че и у рими си го метнала-зеленото............. newsm09   Crossing Arms Crossing Arms

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 653
  • Яко в Матрицата...

Сладури точка ком Heart Eyes

Ани love001, ама виж като сложим човечетата и как работата ти някак си минавана мнооого заден план Laughing Joy Joy Joy

Бойче, мерси джанъм Heart Eyes Hug

# 654

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes еле Джиджооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 655
  • Яко в Матрицата...

Промото на английски... Laughing

# 656
Вай, вай, вай, вай  Grinning Grinning Grinning Откъде да започна  ooooh! Joy Joy

Ооо, Рени везничка за половинка?! Wink Grinning  Късметлийка!  Hug Hug Heart Eyes

Да е здрав и щастлив и всииичката му обич до края на света да е за теб!  Peace Hug Hug  Grinning

От мен за теб  Hug Hug

Лили,  Hug Heart Eyes благодаря ти за специалното Чачи за мен! мнооого мило ми стана!  Hug Hug Heart Eyes и за тренировъчната зала ми беше интересно да прочета...  Hug изясни ми се защо Чачи не тренира там...  Party Party Wink  

За теб Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Серенай не беше ли в същата университетска лаборатория на посещение преди време?

Grinning Grinning

Ани,  Hug Hug Heart Eyes с този чичек ми обра точките, събра ми очите, остави ме без думи  Joy Joy    Peace Crazy Crazy  Бравос!

Забавлявах се с локвата и бебока, Вив, Гале  Hug Hug Heart Eyes Laughing Laughing

Отивам да изгледам 4-я, че от купони немАх време, пък да навра Чачи У телефона не ми даде сърце, бе  Grinning Grinning Grinning  ЛЪжа  hahaha почнах, но не ми Ареса дребен...  Joy Joy  Ако и да е "гей на шир и длъж... "  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Иве,  Hug Hug Heart Eyes те мидите нямат калории, туй бухналкото козуначе не го е напра'ил от миди...  Party Party :На шир и длъж"  Joy Joy Joy ох беее!  но е много сладък  Crossing Arms  Party Party Party Heart Eyes

Crazy Crazy Party  да не му е уруки!  Hug Hug

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 16:35 от Анонимен

# 657
  • Яко в Матрицата...
Лу, благодаря! Hug Hug Hug Аз съм късметлийка, но не знам дали 1/2-ката се чувства късметлия с мен Mr. Green Joy

# 658
Лу, благодаря! Hug Hug Hug Аз съм късметлийка, но не знам дали 1/2-ката се чувства късметлия с мен Mr. Green Joy

Grinning Grinning Grinning  Аййй, пък и скромно, бе!  Crazy Peace ади ощИ един чичек по тоз случай  Hug Hug Heart Eyes

Crazy Heart Eyes

# 659

Лу, само не казвай, че Чачо не ходи да тренира там, заради Ушко  Mr. Green защото даже вече не е и смешна тази глупост, измислена от медиите ...

Общи условия

Активация на акаунт