ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 7 [223]

• 47 007
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Rolling Eyes Rolling Eyes   един ще ви метна чичеци без да си просите и вие спите  Shocked  айде нЕма пипате  Naughty Naughty  прибирам си ги  Crossing Arms Crossing Arms

и нов ще си дам  Crossing Arms Crossing Arms Crazy Crazy Crazy Crazy
с панталона  Blush Blush Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Тц,  Naughty днес всички чичеци, особено безпризорните и с панталон, пък хеле, са за мен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви на всички! love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 Да ви се връща стократно! Да са честити имениците! bouquet Hug Hug

Синан, благодаря за фрага с превода!  Hug Heart Eyes

Гале,  Hug къдън вар между Джелял и Юсуф, бре, същото каквото и ти каза, е и според мен, че преди тази със запалката... да не е бил на сухо дедко ви, ама онази е станала на 40 и я е разкарал, като в онзи виц- един 60 год се жени за 20 годишна и му викат, Сега добре, ама какво ще правиш след 20 год? Е какво, ще я разкарам, за какво ми е 40 годишна...  hahaha hahaha

ПП Оф, тоз последния панталон мноУ хубав, аман... ама аз да бързам да пиша да не го отнесеш надалеко не сварих да припадна, бе

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 14:09 от Анонимен

# 376

Гале къдън вар между Джелял и Юсуф, бре, същото каквото и ти каза, е и според мен, че преди тази със запалката... да не е бил на сухо дедко ви, ама онази е станала на 40 и я е разкарал, като в онзи виц- един 60 год се жени за 20 годишна и му викат, Сега добре, ама какво ще правиш след 20 год? Е какво, ще я разкарам, за какво ми е 40 годишна...  hahaha hahaha

аз го знам - 40 годишните кой ги....  Mr. Green Mr. Green Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 377

Гале къдън вар между Джелял и Юсуф, бре, същото каквото и ти каза, е и според мен, че преди тази със запалката... да не е бил на сухо дедко ви, ама онази е станала на 40 и я е разкарал, като в онзи виц- един 60 год се жени за 20 годишна и му викат, Сега добре, ама какво ще правиш след 20 год? Е какво, ще я разкарам, за какво ми е 40 годишна...  hahaha hahaha

аз го знам - 40 годишните кой ги....  Mr. Green Mr. Green Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha Ох, бе, да не е някой, дето да ми ходи с обувките по леглото...  hahaha hahaha hahaha  и за 40 год имам хубав виц, ама е дълъг и на руски, ще ви го напиша събота, неделя, много е готинн  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 378
Вени, мъжете изобщо не е важно да са хубавци, даже е по-добре да не са hahaha hahaha Но жената трябва да е нещо по-така Laughing

И аз искам екшън, аман от ашк Crossing Arms Joy Joy Joy

Да бе, права си за мъжете  Peace Шегувам се просто  Peace
И за другото си права  Peace Аман от ашк  ooooh! ooooh! ooooh!  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Тоя 'убавец ни стига Joy Joy

Абсолютно  Crazy Crazy Crazy Crazy Party Party Laughing Laughing Laughing

ЛУ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Hug Hug
Още дълги години от здраве, щастие и късмет да не се отървеш!

# 379
# 380
# 381
  • София
Лу  Hug Heart Eyes Честит рожден ден  bdbaloni bdbaloni bdbaloni Бъди винаги такава веселячка и всезнайка  ura ura ura

Поздравче от едно барабанистче 

Добър ден, ято  Hug Hug Hug

# 382
  • Яко в Матрицата...

Не на ИГ, ами на профила ще си наредя фотката, ако тоз генч е до мене  Laughing Laughing

Лайкнах та, Гале Laughing Wink

# 383
# 384

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 18:24 от Venetat

# 385
# 386

Ох, бе, с Мелека кВо се обясняват Laughing Laughing И сюнет ли ще има newsm78 или годеж hahaha hahaha hahaha

Много яки снимки Party Party Party. Сарпчи с нов костюм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иве Hug Hug Hug

Лу happy bd hbday happy bd

От здраве, щастие, любов и усмивки отърване да нямаш newsm51 newsm51 newsm51

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 [smili[/size]e=smile3544.gif]

# 387
  • близо до брега на морето
Скрит текст:

Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Вай бе,напрау ми иде да му изтрия Рейбана с кърпичките дет са у калъфО И пак да му ги сложа и да си го глееееедам-ма требе сложа и моя,че ще ме заслепи това слънце бе Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 388
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Вай бе,напрау ми иде да му изтрия Рейбана с кърпичките дет са у калъфО И пак да му ги сложа и да си го глееееедам-ма требе сложа и моя,че ще ме заслепи това слънце бе Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Мими, ще умра от смях с теб love001

Ани Heart Eyes, да знаеш, че гледам озета Wink

# 389
  • Sofia, Bulgaria

Айде бе от вас все не мога да се вредя Crossing Arms
 Ма аз си имам вълшебна лампа   newsm47 newsm47

Лу  Hug Hug съжалявам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт