ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 7 [223]

• 46 989
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Привет и хубав ден на ятото!  Hug Hug Hug
И аз съм пернат вид  Laughing

Heart Eyes

.....

ама каква мисъл се опитваш да следиш при нас?  hahaha hahaha хич не се мъчи  Stop ние само събираме очи и припадаме  Crazy Crazy мисли нЕма много да срещнеш при нас. Naughty Joy

Ани  Hug
Значи няма да мислА, влизам и са люскам на земята  Joy

Поздравче тогава  Heart Eyes да си изпием кафето с турки рок и двамата сладури Сарп и Мерт  Grinning

# 421

Heart Eyes Heart Eyes

Ренкооо  Heart Eyes Heart Eyes Косе  Hug 

Crazy Crazy

# 422

Значи няма да мислА, влизам и са люскам на земята  Joy

Тьобе, тьобе  Whistling Whistling Whistling пък азе още спъ  Tired а тия ми ти хулиганки опасни бе  Heart Eyes Heart Eyes едната сън не спала да се намърда до льольо, другата да влезе и да се льосне при агънцето  Laughing Laughing Laughing утре ще съм първа пък ще видИте вие

Скрит текст:
Hug Hug Hug Добро утрооооооооооо  Hug Hug Hug
вай бе, джадъъъъъъъъъъъ  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo какви са тез сърца, какво е това чудо?  Joy Joy Joy

ми не помня бе .. ама щом не го помня, значи не е бил Убав  hahaha то не бешепотвърдено инфо, ами клюка.  Joy един бозав беше  Joy

ашк е това, ашк  Party  hahaha hahaha hahaha

пууу, бозав, добре че не съм го видяла  Laughing Laughing

Joy Joy метнала си му се пак на гърба  Joy Joy Joy ще го задушиш с тази ашк бе  Naughty Naughty
нЕма, той така обича   Blush   hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy

... и така, и така 

Хубав ден на ятото!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 423
  • Sofia, Bulgaria

добър ден на всички! Grinning Hug Hug

# 424
Гале  hahaha hahaha викаш и при батЮ и при агънцето се намърдали  hahaha hahaha утре по-раничко ставай  Naughty Naughty

това ми се изпречи в Т  Crazy Crazy

много готин бе  Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

Ренкооо  Heart Eyes Heart Eyes Косе  Hug  

Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 425
Мераба!  Hug
Може ли и язе да вляза "Вътре"?
И да питам за 4 еп. има ли го с бг суб?

Джиджи
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye ppp Hug

# 426
Мераба!  Hug

Джиджи
Скрит текст:

може, може  Hug Hug  влез  Laughing
няма го още преведен от нас  Laughing    ама тоз път не аз съм виновна  Crossing Arms Crossing Arms 

# 427
# 428
Мераба!  Hug

Джиджи
Скрит текст:
Добре дошла bouquet..да има го в контакта /изгледах го/,но групата е затворена,за да влезеш трябва да имаш профил и да пуснеш покана....епизода е страшно динамичен  за което мога да съдя,че това е един сериал,който винаги трябва да има висок рейтинг........лек ден!

# 429
може, може  Hug Hug  влез  Laughing
няма го още преведен от нас  Laughing    ама тоз път не аз съм виновна  Crossing Arms Crossing Arms  

Мерси!  Hug  bouquet Видях, че го има с рус суб, но мисля да го почакам с нашите.  Hug

..да има го в контакта /изгледах го/,но групата е затворена,за да влезеш трябва да имаш профил и да пуснеш покана...

Демек за тоя контакт ще требе разклонител?  newsm78  Wink Hug

# 430

hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy

# 431
може, може  Hug Hug  влез  Laughing
няма го още преведен от нас  Laughing    ама тоз път не аз съм виновна  Crossing Arms Crossing Arms  

Мерси!  Hug  bouquet Видях, че го има с рус суб, но мисля да го почакам с нашите.  Hug

..да има го в контакта /изгледах го/,но групата е затворена,за да влезеш трябва да имаш профил и да пуснеш покана...
...страхотна си.Simple Smile....знам ли ..ето ви го ..https://vk.com/club101119462

# 432
  • близо до брега на морето
 smile3505 newsm09 smile3505 newsm47 newsm53
мАЙ ще е по-добре ако в момента съм на позиция-сустум Joy Joy Joy Joy

# 433
  • Яко в Матрицата...

Мими Hug  Heart Eyes, дръж се, че на мен ми е трудно hahaha

# 434
  • София

Мими Hug  Heart Eyes, дръж се, че на мен ми е трудно hahaha

На мен не ми е трудно и ще се опитам да обясня  Mr. Green

Ела  Hug Heart Eyes ситуацията е следната - в тази тема има група от момичета, които се занимават с превода на Вътре. Преведените серии се обявяват в темата и на първа страница има линкове за он-лайн гледане и торенти за сваляне.

Линка, който си подала, е за превод от друга група, която се занимава с преводи на още няколко сериала. Не се толерира в тази тема, пък и не е етично, да се посочват тези преводи.

Уважаваме труда на всички, които превеждат сериали, защото е много времеемко и всеки "краде" от личното си време за това. Всеки е свободен да гледа каквото и където намери за добре. Никой не е виновен за получилата се ситуация и гледащите едва ли ги интересува кой е преводача. Надявам се разбираш сега реакциите на другите момичета  Peace

Само искам да направя още едно уточнение - групата за превод от тази тема се нарича Кудкудяк тийм и превеждаме както от руски, така и от турски, като накрая всичко минава редакция от турскоговорящите момиче.
В линка, който си подала, превода е само от руски. Ако си пуснеш началото на първи епизод, ще разбереш какво имам предвид  Peace

Ха, сега, привет, ято  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре дошли на новите хулиганки  Hug Heart Eyes Чок приятно да си припадкаме заедно  smile3544 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт