ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 7 [223]

• 47 001
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • Яко в Матрицата...
Ми аз това го видях - телефона на 16 и нещо на Мелек, ама ей така информативно и защото цифрите са големи, връзка не съм направила hahaha На Сарп гледах какво пише, а не колко е часът. Ама Галето правилно го е казала - с кодова дума вътре ще е четен от много.

Лили Heart Eyes Heart Eyes, никой не е виноват, нашите консуматори Heart Eyes са търпеливи Joy Joy Joy

# 496
Ми аз това го видях - телефона на 16 и нещо на Мелек, ама ей така информативно и защото цифрите са големи, връзка не съм направила hahaha На Сарп гледах какво пише, а не колко е часът. Ама Галето правилно го е казала - с кодова дума вътре ще е четен от много.

дааа, #icerde прави чудеса  Joy Joy да си пишат бе  Party нЕма лоша рИклама  hahaha тъкмо и Клунито ще спести нЕкоя лира  Joy Joy

# 497
  • Яко в Матрицата...

дааа, #icerde прави чудеса  Joy Joy да си пишат бе  Party нЕма лоша рИклама  hahaha тъкмо и Клунито ще спести нЕкоя лира  Joy Joy

Клунито трябва да пести, нали още два сериала ще пуска, филм ще снима... къде ще му излезе сметката hahaha hahaha hahaha

# 498

какво сме заснели, какво... в 5-ти епизод сърцата ви ще излязат от ритъм  Joy

# 499

Whistling Whistling  така ли стана?  hahaha hahaha

какво сме заснели, какво... в 5-ти епизод сърцата ви ще излязат от ритъм  Joy

както в 3и ли  Joy Joy Joy
и Хакан големи хвалби хвърли  Whistling ади чакам
  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539

# 500
Благодаря за фрагмана и превода!  bouquet bouquet bouquet

.......

Това за статията си е чиста реклама, като нищо да си е платил БТЕ - Клунито  Joy
И за КД в началото имаше подобни статии - още повече, че действието се развиваше 70-те години на миналия век и трябваше да се избягва техническия прогрес...ама после мирясаха  Grinning
Какво искат те - за 6 работни дни снимат един игрален филм  Peace
Скрит текст:
  hahaha

# 501

Джадъъъ, чакай, чакай  Whistling Whistling Joy Joy

Галкаааааааааа  Hug Hug сИга видях новата тема, която си пуснала  Crazy въртележката с батЮвите сериали много, ама много, ама чок ме изкефи  Crazy Crazy Crazy Crazy Много е ефектно.  Crazy Crazy
на ти чичек за идеята и изпълнението  Crazy Crazy Crazy

Благодаря за фрагмана и превода!  bouquet bouquet bouquet

.......

Това за статията си е чиста реклама, като нищо да си е платил БТЕ - Клунито  Joy
И за КД в началото имаше подобни статии - още повече, че действието се развиваше 70-те години на миналия век и трябваше да се избягва техническия прогрес...ама после мирясаха  Grinning
Какво искат те - за 6 работни дни снимат един игрален филм  Peace
Скрит текст:

Hug Hug Hug Peace ама си много права  Peace

# 502

друго ми не остана  Joy Joy Joy
дай и аз да се изкефя на таз въртележка  Crazy  Rolling Eyes

# 503

Ето филмографията на батЮ и почва със сериала, който Чачи е гледал като малък и е Аресал батЮ, без да подозира, че един ден ще си станат близки  Party Party Party Joy странно нещо е живота ...

# 504

Ето филмографията на батЮ и почва със сериала, който Чачи е гледал като малък и е Аресал батЮ, без да подозира, че един ден ще си станат близки  Party Party Party Joy странно нещо е живота ...

и дето батЮ ходил огащен  Thinking   Mr. Green    hahaha hahaha hahaha

ама той много актьорствал бе  newsm78  аз знам само Езел и обущаря  Blush а, и един филм с Джансула  Heart Eyes Joy
Гале  Hug Hug  много дооообре  Laughing

# 505

и дето батЮ ходил огащен  Thinking   Mr. Green    hahaha hahaha hahaha

ама той много актьорствал бе  newsm78  аз знам само Езел и обущаря  Blush а, и един филм с Джансула  Heart Eyes Joy
Гале  Hug Hug  много дооообре  Laughing

ами снимал се е човека бе  Joy Joy Joy и Чачи след време ще има такава богата филмография  Party Party Party

вярно, че май в този сериал е бил огащен  Joy Joy

# 506
Айде и тия ми ти девойки, подфанаха гащите  Laughing Laughing ма моля ви съ, направо изтръпвам при мисълта  Joy Joy Joy тая вечер косева, чак ми го и показва  Laughing Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Туй за меееен

# 507
aaa, джадъ ги подхвана  Joy Joy

В Т са влюбени в профила на Чачо  Joy Joy Joy

искам да похваля един блог, който копира интервюта от нашия, но слага източник. цък и цък

# 508

вярно, че май в този сериал е бил огащен  Joy Joy

hahaha Не я слушайте Галка! Толкова години гледа маникени и пак не разбира от мода Joy Joy Joy Joy

И героят на Кенан в "Лудо сърце" е носил пръстен на същото място...но не мога да дзакна дали си приличат
Скрит текст:

# 509
Тоз на сета ли е Thinking да не влиза в роля

Мимче,  Hug Heart Eyesснимката е от спортния клуб Бужин на Бурак УУр, бивш боксьор.. Арас Булут и Берк Ерчер се потят в този клуб.. Керем също ходи да се боксува там. Peace Peace
Скрит текст:

Въобще почти всички известни актьори, че и актриси посещават този спортен клуб.. Керем и Берк се последваха по едно време в инстаграм..Вчера Керемчи лайкна тази снимка..

Исках да споделя още нещо с вас, свързано с Арас, но така и не ми остана време.. Миналата седмица той игра на благотворителен мач под надслова ,, Имам едно желание,, Средствата от този мач ще отидат за лечението на деца, болни от левкемия..
От стената във фейсбук на Гьонюл Peace Peace

https://www.facebook.com/gonul.dokgoz/videos/vb.677139033/101544 … ype=2&theater

Ани, миличка, на мен точно този момент с разминаването на часовете в епизода, описан от някакъв зрител и споделено от Юксел Айтугу ми направи  впечатление и ми стана криво, че някои не си гледат както трябва работата.. защото именно такива неприятни гафове ти развалят удоволствието Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт