Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 330
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, как сте в наводнените райони?

# 301
  • Оптимист по принуда
Момичета, моля, припомнете как стоеше въпросът с подаръците за Коледа за учителките в нърсърито?
Искам да направя такъв лично за една от тях , за другите може би картички.

# 302
  • UK
Момичета, как сте в наводнените райони?

Кои са тези райони Rolling Eyes

# 303
  • York
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-devon-38049907

При нас беше доста ветровито вчера, а вечерта имаше светкавици, но поне наводнения нямаме този път. Миналата година ни бяха достатъчни.

# 304
# 305
Вали като из ведро и не спира, поне ние сме на високо и в наше село е добре. Иначе наводненията в близките градове. Июа дори такъв парадокс, че единия град е наводнен, а има река на 20 мили, която е я най- ниското си ниво.

Дано поне се поорави, защото четвъртък, петък ме чака доста каране, и то в тези области Sad

# 306
  • Истински се вижда само със сърцето.
Сега виждам новините от вас.... дано сте добре всички в такива райони   Hug

Ронка дано не е много зле там където се налага да шофирате.

# 307
  • постоянно
Вали като из ведро и не спира, поне ние сме на високо и в наше село е добре. Иначе наводненията в близките градове. Июа дори такъв парадокс, че единия град е наводнен, а има река на 20 мили, която е я най- ниското си ниво.

Дано поне се поорави, защото четвъртък, петък ме чака доста каране, и то в тези области Sad

наводняват се поради това , че отводнителните им системи са от Викторианско време  и не са годни за всичката тази вода. Много от преди полета , са сега застроени , което намалява площта на площ за поемане на излишната вода. Не си почистват редовно дъната на реките , на канавките ..... И почвата им на много места е глинеста.

Ние сме в Worcestershire и всяка година се наводняваме все някъде . Ето след вчерашният дъжд Avon  в Evesham  заля парка - всяка година без пропуск по няколко пъти.

Свикнах вече , ние сме на високо и сме ок , но като цяло районът се слави с преливания на реките .

Купих вчера билети от Уиз ( 20% намаление )  за февруари до Бургас- нямам търпение  Hug

Hug

# 308
Супер Хер Simple Smile честито ви билети Simple Smile

# 309
  • UK
Аз още не се ориентирам къде са тези области. Радвам се, че сте ок. her_76 честито билети.  bouquet

# 310
При нас има малко наводнения, но нищо кой знае какво - някоя и друга залята улицата, по която колите минават по-трудно. Миналата година общината завърши проект, свързан с превенция при наводнения, и се надявам да има ефект и да не стигнем до наводнения като тези по новините.

her, първо за теб се сетих. Радвам се, че сте на високо. Честито за билетите! Дано хванете хубаво време в България!

Ronka12, дано отшумят нещата идните дни и спокойно да шофираш!

# 311
  • Bristol

Merry- баща ми и той това ми казва, най-големите разходи по децата са от тинейджърските години до университета... да са ни яки д-петата Laughing

Живи и здрави да сме само, да можем да им дадем възможността да учат, ако имат желание и се надяваме после те да се възползват от този шанс и да уредят живота си. Синът търси сега година плейсмънт, преди последната година в унито, но при правото конкуренцията е много голяма. Дано има късмет! Интересното е, че дори и тази година, която ще работи и няма да учи, трябвало да плати 10% от таксата на унито, един вид, за да му пазят мястото.

Заради тези наводнения имам проблем с придвижването до и от офиса. Вчера 3 часа се прибирах в къщи, днес пак сме запецнали по средата на нищото. Предвидливо си тръгнах по-рано от офиса, колегите ми придвижващи се с влак също.

# 312
Благодаря на всички отзовали се на моето питане bouquet

Обобщавам: Синът ми е студент. Цяла година не намери време да си оправи нещата за записване при GP. Има всички необходими документи за записването и това не е проблем. Важно е да отбележа, че не беше посещавал на место съответните практики, които беше разглеждал. Обади се по телефона на три от тези които се появиха като близки по пощенски код и му харесваха. Отказаха, защото не живеел в техния район. Запознах се с това което писахте тук за отмяна на това определяне на райони, но явно нещо не е точно така след като му отказват. Не е ходил лично и да може да коментира в първо лице при GP, при което има право да се запише/най-близко до неговата квартира 0.1 миля и в непосредствена близост до университета/, но са лоши отзивите на други пациенти които са писали. В крайна сметка взе решение да се запише там, а в последствие ще се оглежда за промяна. И дано не му се налага да има необходимост да ги посещава.

# 313
Jhbd понякога лошите мнения не са определящи, може при него да няма проблем, а иначе му пожелавам да не му се налага изобщо да ги посещава Simple Smile

# 314
 Колкото и да са нелюбезни на рецепцията не могат с нищо да бият българската нелюбезност и отношение...За професионални качества вече е друга тема, за която ще ви оставя сами да си направите изводи, дано не се налага де. Но определено системата е различна, правят всичко по силите си безплатното лечение, което предлагат...

Общи условия

Активация на акаунт