Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 630
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Деми, дано някой чете тук и се включи с лично мнение, много българи има в района там, знаеш. Иначе, слушай си инстинкта за детето Hug, преценете си какво е за бюджета ви един преглед, който може да и е без резултат... Оставам с впечатлението, че това, за което се притесняваш е нещо отдавна.

А, докато пиша има мнение. И, да, тук лекарите не бързат с антибиотиците, което е хубаво, но пък с кортикостероидите са много бързи.

# 331
  • Истински се вижда само със сърцето.
Моето дете беше на 4 месеца като направи алергия и разбира се ми дадоха кортикостероид, който не ползвсх. Проучих и си намерих лекар хомеопат от който съм много доволна. Не е евтино, но е важно детето да е здраво.
Най-добре да не ни се налага да посещаваме лекари  Praynig

# 332
Тя и тя беше на 5 м когато се влоши много тази екзема, дори на моменти сълзеше и кървеше. Сега е по-добре, но още има малмо и я чеше като я преобличам. Според мен е реакция към млечните продукти които аз ям, защото сега съм ги ограничила и е добре. Тя самата яде млечни, но и давам само бг сирене, кис мляко, тукашните не е яла.

# 333
Същата история Simple Smile когато аз ядях млечни правеше реакция, аз съответно спрях млечните, а и ако ям целувки пак правеше реакция, съответно и такова не ям (което е добре за кг те Wink ), но започна да ми прави други внезапни обриви понякога и после отминаваха, а крачетата и бяха едни грапави такива. С хомеопатията, туширахме нещата, все още си взима гранулките, но на олекотена схема, а аз вече мога да си хапвам мляко или сирене когато реша без да има проблем. Още не съм я захранила с млечни и не знам каква ще и е реакцията. Кисело мляко смятам да си направя домашно, когато реша да и дам, а сирене и аз купувам БГ. Така или иначе все още изчаквам с въвеждането им Simple Smile

# 334
  • Оптимист по принуда
Ронка, много благодаря за мнението  Hug
Дано екземите отшумят при вас.
Илейн, дано и вие ги преборите съвсем.
Блу, много си права, всичко, което се случва с детето, аз проектирам през страх, насаден ми от 'кадърни' специалисти тук, в първата половин година от живота и'. И сега, опитвайки се да разсъждавам трезво, просто не ми се получава. И когато срещу мен виждам само едно любезно разтакаване и ми идва в повече.

# 335
  • Манчестър
Разгледах я тази клиника.
Ми аз няма да я посетя и то не заради цените.

Уж са лекари, а никой не си сложил кога, къде , какво е завършил.

Никой не е показал,че има регистрация в GMC за да има право да практикува като лекар в УК.

Всичиките им сертификати публикувани в саита са от Care Quality Commision....

# 336
  • Манчестър
Моя син имаше атопичен дерматит като бебе. Колкото и да отричат стероидите, от две намазвания се оправи и няма и помен от проблема.

Хомеопатията не се и напъвам да я разбирам, това е една голяма машина за пари. факт е, че не работи в повечето случай. Лично мнение и не ангажирам никой, Не случайно в Америка :

Homeopathy 'treatments' must be labelled to say they do not work, US government orders

# 337
  • UK
И аз, не сэм на 'ти' с хомеопатията,  но и не смятам, да я прилагам. Всичко под формата на хапчета, било то и хомеопатични, си е химия, все пак. Когато, има нужда лекуваме, не се опъваме.
Дано се намери решение на проблема ви demmy bouquet Честно казано, неразбрах от какъв характер е, а само, че датира отдавна.
Аз, съм се заровила, в едни "ofset" доклади и търся, 'най-доброто' , от добрите  Laughing

# 338
Аве, племенника ми с атопичен дерматит и солидно количество кортикостероиди го докара и до астматични пристъпи и пак не го оправиха, няма да описвам на какво приличаше. Оправи се с хомеопатия в продължение на години, сега е на 15.

Аз също не ангажирам никой с мнение Simple Smile моето лично е, че има лекари и лекари. Аз съм попаднала на моя човек и съм доволна (между другото е завършила медицина, с дълга практика и в момента е преподавател в Оксфорд, не е крайна и е въпрос на добро познаване на материята). А личните ми наблюдения са че АД с две намазвания с кортикостероид не минават.

# 339
  • Манчестър
Аве, племенника ми с атопичен дерматит и солидно количество кортикостероиди го докара и до астматични пристъпи и пак не го оправиха, няма да описвам на какво приличаше. Оправи се с хомеопатия в продължение на години, сега е на 15.

Аз също не ангажирам никой с мнение Simple Smile моето лично е, че има лекари и лекари. Аз съм попаднала на моя човек и съм доволна (между другото е завършила медицина, с дълга практика и в момента е преподавател в Оксфорд, не е крайна и е въпрос на добро познаване на материята). А личните ми наблюдения са че АД с две намазвания с кортикостероид не минават.

На сина ми му помогнаха, но след посещение при специалист кожен лекар която ни познава от години. Баба Ванга навремето пращаше при нея неизлечими уж случай, а тя го оправяше. Не помня точно какво беше ,но точно две намазвания бяха достатъчни.

# 340
Радвам се Simple Smile

Племенника ми също беше воден при специалисти дерматолози, всеки случай е сам за себе си. Аз не отричам конвенционалната медицина, но съм на мнение, че там където мога да я избегна ще го направя и то при положение, че имам вяра на лекаря. Дано не ми се налага разбира се да ползвам услугите на какъвто и де лекар скоро.

# 341
По мое наблюдение във всички райони водата е различна. В нашия е хубава и пием от чешмата. За повече от година нямам дори едно петънце котлен камък в каната-голям кеф. В Бг на 10 дни от варненската вода махах поне 3-4мм наслоен такъв.

Предвид дребния и проблемите му (заради които постоянно сме по болници) от тукашната система и доктори съм стократно по-доволна отколкото българските. Чакането ми е еднакво и в двете държави за специалист и не намирам разлика. А тук на личен, който сам да се опитва да ни лекува, не съм попадала-веднага ни препращат на специалист. В понеделник направо в спешното ни пратиха за по-бърза консултация и ако се наложи веднага да му пуснат изследвания без да чакаме. Даже им се обади по телефона и им подготви каквито документи искаха.

АД в повечето случаи се влияе от прием на млечни храни (както и много други болести). Но в 70% е заради алергия и според тукашните процедури е така и трябва да ви препращат за изследвания. А има ли действаща алергия, в най-добрия случай ще стигнете до астма.И единственото, което помага за алергиите е пълна липса на алергена. Като цяло и аз съм негативно настроена към тези хомеопатии и въобще не са безобидни повечето от тях-пак си е медикаментозно лечение, а пък другите са плацебо ефект или нещата минават отсамосебе си, но заслугата се преписва на флакончето. И за така излекувани алергии съм чувала, което е пълен абсурд.

В останалите 30% АД е просто автоимунно и се влияе от ползваните мазила.  

И аз имам приятелка, която няколко години не спря да плюе тукашната здравна система докато не смени практиката-сега е на моето мнение и тя. Бяха в БГ за лятото - там до лежане в болница бяха стигнали и такива лекарства изписаха на дребния, че тукашният лекар е останал меко казано шокиран. Спрял им всичко, вкл и антибиотиците, и имуностимулаторите, и за броени дни детето се оправи.

Пожелавам на всички мъници от сърце скоро да се оправят и да попаднете на читави лекари, от които да сте доволни! За жалост, некадърници има навсякъде.

Шофьорската книжка пристигна 1-2 дни след ЛК. Дано все пак вашите документи се намерят. Много е неприятно така.Успех с пътуването!

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 19:16 от Pampers

# 342
Август синът ми сменя шофьорска книжка и мина по този път. Книжката я получи на адрес. Паспортът/беше изпратил него, а не л.к./ до третия ден не беше получен на адрес. Точно тогава един от неговите съквартиранти получаваше колет в най- близкият до тях пощенски клон и там като са видяли адреса са му предали писмото с паспорта за синът ми. Съветът ми е да отидете до най- близкият до вас пощенски клон и да проверите писмото с личната карта дали не е още там. Късмет!

# 343
  • UK
Като подхванахме темата за здравеопазването им, да попитам. Ние се записахме в едно сърджари,  обясниха ни,че до седмица ще бъдем вкл . Обаче ние незнаем, все още, кой е лл, на нас 4 мата, той ,един и същ ли е? И трябва ли пак да отидем за да попитаме, също така след като си имаме лекарска практика, на зъболекар,  следва ли да се запишем и неговите услуги, платени ли ще са за мен и децата? От всички ни към момента, само съпруга ми е на трудов договор с всички осигуровки и пр. Аз, тепърва ще правя Нин, но, не се осигурявам кэм момента, това означава,  че за мен, всички тези услуги ще са платени, или

# 344
Kokona20, по принцип имате личен лекар, но не винаги ще е възможно да виждате точно него. Сигурно ще ви извикат за първоначален преглед, тогава питайте на рецепция към кой лекар ви водят, то това не е от особено значение, нещата не са като в Бг. Децата трябва да имат health visitor.
За мен здравната им система е една огромна въртележка , ако не попаднеш на някой който да се смили и да те прати на специалист, забрави да си решиш проблема. Толкова са раздробени и раздути функциите. От почти 2г имам една миома, искам да я махна тук, няма как да стоя в Бг дълго време заради бебето. Досега ми отказваха скан, най-накрая докторката в новата ми практика ме прати ( в частна клиника, платен от Nhs) , чаках 2 седмици, после пак трябваше да записвам час за джипито да обсъждаме резултата. Сега ще чакам от 6-10 седмици да ме види гинеколог, който сигурно пак ще ме гледа на ехограф. А дали ще се съгласи на операция, един Годпод знае . И кому е нужно това разкарване....от чакане може да се споминеш.  Tired При проблем с дете според мен се забързват и реагират по-адекватно. За бебето винаги са ми давали час за следващия или същия ден.

Общи условия

Активация на акаунт