Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 298
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Pampers, аз само веднъж съм поръчвала платове от Алиекспрес, така че не мога да препоръчам. Гледам ги, чета ревюта и снимки от потребители и така избирам. Не харча много, все пак може и да не пристигне или качеството да е незадоволително. В ибей има потребител thelittlefabricboutique, от тях също съм поръчвала и бяха хубави платовете, те са с ЮК адрес Peace

# 181
Имам спешно питане - колко горе-долу взимат childminders на час. Не в Лондон,ако има някакво значение.

# 182
  • Оптимист по принуда
Имам спешно питане - колко горе-долу взимат childminders на час. Не в Лондон,ако има някакво значение.
защо не потърсиш в гугъл по района, в който си?

# 183
По райони не можах да намеря,но горе-долу се ориентирах  Simple Smile

# 184
По райони не можах да намеря,но горе-долу се ориентирах  Simple Smile

На сайта на нашата община има списък с координатите на всички регистрирани и цените на някои от тях. Може да провериш, дали и на вашия сайт няма нещо подобно.

# 185
Здравейте.

В коя част на Великобритания сте и как стоят нещата с намиране на работа там? Лесно и бързо ли се случва, за колко работни оферти кандидатствате преди да ви приемат някъде, мотаят ли ви много по интервютата, често ли получавате интервюта и ако да, какъв е отговорът след тях? В сферата на какво работите? Аз примерно съм в North East и ситуацията с работата тук е плачевна. Наскоро разбрах, че това бил един от районите с най-висока безработица.  #Crazy За една работна позиция по-около 200, 300 човека е възможно да кандидатстват и отсяват само най-добрите! За останалите - да се спасяват. Лично аз съм изумена от работните изисквания, които пускат по обявите - изключително високи. Аз съм получавала отказ на няколко пъти дори за чистачка, камериерка и тем подобни неквалифицирани позиции с причината "not enough skills and experience", та дори и да си висшист #Crazy #Crazy #Crazy Подочух от познати, че на юг намирането на работа ставало супер лесно и бързо. Доколко е вярно това твърдение според вашия опит?

# 186
И аз съм в North East. Съпругът ми на първото интервю го върнаха заради грешка в теста по английски, който му бяха дали да попълва и му казаха след 2 месеца да им се обади пак. На второто интервю в друга фирма, на което отиде го взеха. Буквално за месец си намери работа.
Към мен имаше голям интерес, звъняха ми дори след като вече бях почнала работа, но при мен проблемите бяха два-липса на местен опит и това, че от 2г заради майчинство не съм работила(това е сериозна дупка). Освен това заради детето съм кандидатствала само за позиции с твърдо дневно работно време и на определно разстояние от дома.

На юг лесно се намира работа по фабрики, ако имаш познати да те дръпнат и теб(това поне наблюдавам аз при мой познати).

А що касае позиция чистачка-повярвай ми особено към фирми и институции толкова много изпити и познания стоят зад длъжността, не е само да забършеш праха и да хвърлиш кофата за боклук. Peace

Лично аз до сега нереални изисквания по обявите, които са ме вълнували не съм срещала. Но както казах-гледах само определени неща.

И не на последно място-всичко допира до късмет.Успех!

# 187
И аз съм в North East. Съпругът ми на първото интервю го върнаха заради грешка в теста по английски, който му бяха дали да попълва и му казаха след 2 месеца да им се обади пак.

За коя работна сфера се изисква и тест по Английски ако не е тайна? Поне за мойта сфера за такъв тест не бях чувала.

# 188
@Pampers: Може ли малко повече инфо какво освен забърсване на прах и изхвърляне на боклук включват задълженията на чистачката?

# 189
  • UK
Cumbria, ще ти отговоря и аз.  Grinning ...
Малко разчиствам след себе си,  заради личната информация. Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 13:17 от dejie

# 190
  • Оптимист по принуда
@Pampers: Може ли малко повече инфо какво освен забърсване на прах и изхвърляне на боклук включват задълженията на чистачката?
Ами малко тъпо да се обаждам, но примерно трябва да може да работи за време и качествено, да има някакво понятие от health and safety и infection control. Камериерската работа изобщо не е за подценяване.

# 191
Благодаря, demmy! Може ли да обясниш малко повече за "понятие от health and safety и infection control"?

# 192
  • Оптимист по принуда
Rios, естествено, че не навсякъде се изисква, но например работейки да кажем в един дом за възрастни хора, чистачът трябва да знае как да се движи в тази среда, да съблюдава безопасността на хората около него, както и своята собствена. Пример: включва прахосмукачка в единия край на коридора и кабелът пресича целия коридор. Минава някой и се спъва в кабела - последствията могат да са страшни ако е възрастен човек.
Inf.control - да знаеш как да работиш така, че да предотвратяваш разнасянето на инфекции. Не може с един парцал да забършеш мивката и после тоалетната.
Някои неща са common sense, но съм свидетел, че много хора го нямат.

# 193
Demmy., а как стои въпроса с почистването в къщите?

# 194
  • Оптимист по принуда
Demmy., а как стои въпроса с почистването в къщите?
Не знам. Ако си с фирма и колегите ти са разбрани, би трябвало да ти помогнат да се научиш. Ако не, караш както знаеш и според изискванията на клиента, знам ли..

Общи условия

Активация на акаунт