Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 276
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
За мен най-лек вариант се оказа родителите да идват тук за по 2 седмици, макар да сме на по-тясно. Но пък май на тях им е по-удобно ние да си ходим.

# 556
  • постоянно
Мери,
 украсихме и къщите и офисите . Подаръците са ми доставени , повечето вече опаковани. Само 2 ваучера ми остана да взема и Край !
Този уикенд ще си купя и повечето продукти за Коледната вечеря/обяд .

Обичам да планирам и организирам всичко во време . Не мога да се стресирам в последните дни когато е маднес по магазините .
 Stop Stop

# 557
  • Истински се вижда само със сърцето.
И ние украсихме Simple Smile Ще купим подарък само за детето, нашите си ги получихме по-рано Simple Smile

# 558
her_76, и аз съм като теб. Планирам всичко предварително и после ми е спокойно. Остана ми само да подбера още снимки за направата на фотокнига за роднините и направо ще им я доставят на адрес в Бг вместо да се ядосвам пак с превозвачите. Картичките са надписани и започвам да пращам и раздавам.

Днес времето ме изненада много приятно. Дано задържи така и почивните дни, когато ще ходим при белобрадия.

# 559
  • Истински се вижда само със сърцето.
Моите картички за БГ и други чужбини заминаха Simple Smile другата седмица ще изпратя тукашните.

За Коледа имам и аз част от продуктите, които са ми нужни, оставя да до купя някои неща още за нас и да поръчам месо за захранването на госпожицата Simple Smile

Памперс, къде поръчваш фотокнигата?

# 560
  • постоянно
И аз за книгата исках да попитам .  Hug

Картички тази година няма да пратя на никой ( освен на мама ) . Пиша , пиша фермани  с поздрави . Връща ми се  До .... От ......
Ще дам парите за картички и мастило на Бирмингам чилдрен Хоспитал - сигурна съм , че ще ги оползотворят по-добре от картички, а и ще опазим малко дървесина .

Отдавна се канех да го направя това с картичките , но все не се решавах . Тази година обаче enough is enough  Stop

# 561
  • York
Аз съм другата крайност, нищо не съм правила за Коледа още, дори и нищо не съм планирала. Реално и няма какво да планирам толкова, защото на 25-ти и 26-ти ще работя, а трапезата за 24-ти е ясна - традиционно постна със 7 или 9 вида храни.  Whistling
Другата седмица ще купя на дъщеря ми 1-2 подаръчета и това ще е. Със съпруга ми се разбрахме без подаръци тази година, а Януари - Февруари да си подарим една кола  Mr. Green

Блу, моите родители казаха, че били твърде заети да ни идват на гости, въпреки че майка ми е пенсионерка, и теснотията си е само за нас  Sunglasses

# 562
fotobook.bg - препоръча ми го приятелка

И аз предпочитам да ни идват на гости роднините, но не се намират желаещи  ooooh! То в Бг се виждахме веднъж на високосна, какво остава сега.

# 563
Зълва ми още не е идвала, обаче ние си траем, че е малко по-нахална тя, даже малко повече. Mr. Green

# 564
  • Оптимист по принуда
Украсихме още на 1ви.
Днес направихме меденки, хубави станаха.
Картички ще пишем само за градината.
Хер, мразя когато полагам усилие за нещо да се подмине съвсем или да не се уважи. Така бях правила едни чаши със снимка на детето, картички пак с нея за първата й Коледа. И като попитах получихте ли ги? Ми отговориха с 'ааа, да'. И тишина.  Все едно всеки ден получават такива неща. Няма благодаря, няма нищо. От тогава - край.

# 565
  • постоянно
Demmi ,
това " Аааа Да " е достатъчно и за мен.  Stop

Сега един работник при нас ми каза , че купил билет до СФ за £7  #Crazy За тези пари и до близкия град не мога да отида  hahaha

А за Февруарската ваканция съм супер радостна - миналата година не отидохме в БГ и ми е страшно домъчняло за мама . Отсега правя списъка с ястия , които искам да ми сготви- боб със зеле, крем карамел , пържоли с гъби хахаха И аз мога разбира се , но на село на печката на мама всичко има по-добър вкус.

# 566
  • Оптимист по принуда
Защо от Лутън или Станстед до София/Пловдив няма такива цени питам аз? Дискриминейшън.  Sunglasses
Her, на мен до близкия град ми е £8. Mr. Green
Ние вече две години се прибираме през февруари - детето има рд тогава. Много ни е хубаво.

# 567
  • постоянно
Демми,
 аз обикновено летя от Лутън до Бургас и НИКОГА откакто съществува тази линия не съм плащала под £500 за билети . Ако си ходим лятото винаги над £800, ако ли зимата може да съм падала под £400. Сега платих £ 270 с все чанти и места и се чувствам все едно съм спечелила от тотото. Даже не мога да си представя ситуация в която плащам £7 в едната посока . Ще летя всеки уикенд .
Моето дете е на 23 Февруари и тази година ще е на 10 , така че прекрасен повод да сме си в България с Баба.
 Hug

# 568
  • Оптимист по принуда
Моето на 26ти.  Heart Eyes

И аз ще си ходя всеки уикенд при такива цени. Досега сме намирали изгодни билети, защото не съм се съобразявала с училищни ваканции. Но живот и здраве Септември трябва да започва у-ще и прибирането в Б-я ще е...не ни се мисли.  #Crazy

# 569
  • Великобритания
Водя детето веднъж седмично на Play group и другата седмица ще имаме Коледно парти
за храната разбрах какво може да се носи , ама много ми се иска да занеса и картичка на възпитателките
ще може ли съвет какво да напиша , нещо по специално ли , или обикновенните коледни пожелания

Общи условия

Активация на акаунт