Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 268
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • Манчестър
Липсва ми снега. Смятам от другия сезон да планирам две ски почивки.

Колата не стържа сутрин, слагам едно фолио, махам го сутринта, паля и тръгвам.

Би ли споделила линк към това фолио?

То аз му викам фолио,ама не това като на Хер. В БГ го слагат лятото вътре в колите да не напича dashboard.

# 541
  • Манчестър
Ние сме в БГ февруарската ваканция , но по принцип ходим където има сняг. - Италия, Австрия, Андора.

# 542
  • Bristol
Windscreen frost cover  Mr. Green
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=nb_sb_noss?k=windscreen+frost+covers

Много съм активна днес, сигурно защото имам много работа  Laughing

# 543
Здравейте, дъщеричката ми е на 3г5м и ме интересува дали е възможно онлайн да се подадат документите за училище? И въобще какъв е начинът и необходимите документи за това?
Благодаря ви предварително! Simple Smile
Да, през сайта на общината ви се прави.

Много благодаря!
Питам, защото информацията, която имам е, че по пощата трябва да се изпратят и червените паспорти на детето и на един от родителите  Thinking
Но преди няколко дена разбрах, че може и онлайн.

# 544

kokona20, във всяко левче (така им викам на Pound Land , Pound World ) ги има тези спрейове. По един паунд са.

# 545
  • York
Ние сме в БГ февруарската ваканция , но по принцип ходим където има сняг. - Италия, Австрия, Андора.
И ние с дъщеря ми ще се прибираме по това време. Дано успеем да видим някакъв сняг  във Варна или да отидем някъде наблизо да му се порадваме.  Laughing
Аз няма и да откажа да е 20 градуса също, както беше 2010 г  Mr. Green

# 546
  • постоянно
И ние ще сме в БГ през февруари. Нямам търпение  Crazy

# 547
  • UK
А какво правите в Бг през февруари, на ски ли ходите? Аз не си представям какво бих могла да правя февруари там освен да отидем на село при баба, децата да играят на снега на двора, ние на бумтящата печка вътре. 

# 548
Уиз днес имат 20% намаление на полети до и от България, но не съм следила дати и нямам представа дали не са завишени преди това цените.

# 549
  • постоянно
А какво правите в Бг през февруари, на ски ли ходите? Аз не си представям какво бих могла да правя февруари там освен да отидем на село при баба, децата да играят на снега на двора, ние на бумтящата печка вътре. 

Точно това и правим - на село (5км от  Бургас ) голям двор , топла къща , Баба -  Heart Eyes Heart Eyes Какво друго му трябва на човек. . . Като искаме в града - палим колата и кино, боулинг, лайзер, край морето , по улиците  ... каквото ти душа пожелае.

# 550
  • Манчестър
Ние ще сме на ски почивка,иначе не ходим зимата в БГ.

# 551
  • UK
di_pi ще го потърся там. Благодаря  bouquet
Аз, смятам лятото да си отидем с децата в бг . Наумила сэм си, да карам, шофъорския курс  Crazy пэк и лято,  слънце,  моренце,  плаж  Laughing друга работа.  Сл зима живот и здраве и ние, някъде на сняг  Laughing

# 552
  • York
Дъщеря ми има в този период рожден ден и ще има парти със старите приятели.  Tada
Така или иначе лятото няма да се прибираме. Може би чак Октомврийската ваканция, а пък може би не, кой знае  Laughing

# 553
Признавам си, не ми се прибира нито зимата, нито лятото. Завиждам ви за ски ентусиазма и да сте по пътищата в зимното време.

Благодаря на включилите се за фолиото-ще се пробва.

# 554
  • Bristol
И на мен много не ми се прибира, но иначе няма как да видим родителите си. Лятото по-може да се съчетае море и да изкараме заедно времето, но зимата да ги мъкнем с нас по пистите не става  Rolling Eyes Хем с тях да се видим, хем ски да караме, не ни се получава много. Накрая нито едното, нито другото сме направили качествено. Затова зимата сменихме дестинацията. Алпите са ни по-близо, има повече сняг и изжвяването е по-пълноценно. Въпреки че за седмица на мен лично ми идва натоварващо и като се прибера, още две седмици не знам къде съм, докато се възстановя от пътуването и емоциите  Laughing

Как върви подготовката за Коледа? Украсихте ли елхите, пакетирахте ли подаръците  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт