Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 266
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
И моето е на 23.02, тазгодишна реколта  Laughing

# 571
  • Манчестър
Демми,
 аз обикновено летя от Лутън до Бургас и НИКОГА откакто съществува тази линия не съм плащала под £500 за билети . Ако си ходим лятото винаги над £800, ако ли зимата може да съм падала под £400. Сега платих £ 270 с все чанти и места и се чувствам все едно съм спечелила от тотото. Даже не мога да си представя ситуация в която плащам £7 в едната посока . Ще летя всеки уикенд .
Моето дете е на 23 Февруари и тази година ще е на 10 , така че прекрасен повод да сме си в България с Баба.
 Hug

Февруарската ваканция от Донкастър до София return ми струва 37 лири на човек.

Миналия месец с Раянеър пътувах за 25 лири ретърн.

# 572
  • UK
Ехааа, че хубави цени, идеми и аз, да 'хвръкна'  Joy
И ние успяхме засега да се доредим до бг парти в петък. Дано, нещо не ни възпрепятства, само.
Аз чакам др седмица татко ми да дойде. И нямам търпение, да идва юни, че да си ходим с децата . Отсега, имам поръчки за кофички с Мики Маус и с мини маус,  че с големи лъжички и с малки, да си бъркали в пясъка  Joy

# 573
И аз така съм се затъжила за бг, не дме се прибирали от 2,г

Окрасата е готова, сега сме на вълна първи рожден ден, беше в понеделник, но сега в неделя ще празнуваме с дечурлига.

# 574
  • York
Дъщеря ми е на 20-ти Февруари. Ще бъде на 7 тази година.

Ave, традицията повелява билетите до Варна и Бургас да са двойно по-скъпи от тези до София, заради високите летищни такси, които иска оператора. А и wizz  ни режат главите.  ooooh!
Аз платих 20 и няколко на отиване и 40 и няколко за връщане  Peace

# 575
  • Bristol
Бристол до София и обратно, лятото ги гледах над 150 на човек с ръчен багаж само. Ако сега искам да летя обаче, има по 10на паунда  Mr. Green

# 576
  • Истински се вижда само със сърцето.
Момичета имам въпрос Simple Smile Скоро се преместихме в друг град. Записах ни в нова джи пи практика и си мислех че те ще се свържат с хелт визитър. Оказа се че не е така и ми дадоха телефон на който да се обадя, там за сега не мога да се свържа.

Та въпросът ми е какъв е всъщност реда, за да знам как да действам Simple Smile

# 577
  • UK
Този хелт визитор за децата ли е, моите изобщо, не получиха писма от практиката и дори, незнам, кой им е лл (аз и мм получихме, но пак, не пише име, а само номера, под който се водим Shocked)
Какво сиропче за кашлица вземате от boots за 2-3 години дете?

# 578
Не пише име на личния лекар в писмата обикновенно, ако има няколко в практиката, може да се случите при всеки на преглед, поне при нас е така Simple Smile За детето не знам, тя има номер още от болницата, тук е записана. В началото си ни пое хелт визитър на старото място след като ни изписаха, но там най - вероятно си имаха данните от болницата, а за сега не ми е ясно как се действа Simple Smile

# 579
  • UK
Ами, чета в една група във фб, там бяха мисля писали,  че получават писма с имената  newsm78 затова се учудих, може би, не съм ги разбрала  hahaha

# 580
Може в някои практики и така да е Simple Smile
 Сега се сетих, иди до лекарската практика и ги питай за децата и им кажи, че нямат и червени книжки - това са им личните картони так ада се каже тук. В книжката трябва да сложат етикет с името на практиката,лекар и името на детето, както и персоналния му  NHS номер. Там се записват ваксинации, прегледи, всичко. http://www.healthforallchildren.com/the-pchr/

# 581
В нашите писма пише и името на лекаря, при който се водим, но всеки път ни преглежда който се падне. Може да попиташ и на рецепцията. Аз веднъж им звънях като ми трябваше за някаква бланка.

При нас веднага след записването в поликлиниката получихме писмо от хелт визиторката кога ще дойде на първо посещение. Тя донесе червения картон.

Сироп за кашлица не давам. При децата често води до усложнения. Като гледам и тук не ги изписват личните. Ако все пак държиш да пие, консултирай се в самата аптека и опиши каква е кашлицата. Като цяло са на глицеринова основа. Продават и бабиния илач глицерин с мед и лимон. С или без сироп ще продължи до 3 седмици. Инхалациите дори над тенджера с вода помагат в пъти повече.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 17:13 от Pampers

# 582
  • York
Илейн, може би това е валидно за бебета или децата до определена възраст, защото моята дъщеря няма нищо подобно, нито е викана на някакви прегледи, нито е посещавала до сега лекар (чук- чук на кратунка все така да е Simple Smile)

# 583
Ами моята е само на 8 месеца и половина и до сега си ходихме всеки месец при хелт визитър на консултация, за това сега търся на новото място как ще се случат нещата Simple Smile

# 584
  • UK
Аз, пък давам и аз съм отгледана с хиляди сиропи, нищо не ми е усложнено.  Давам синекод, от бг,  но ще ми свърши скоро.
За тези книжки за 1 път чувам, а децата, имат ли, такъв номер, как следва да го получат?
Памперсче, то хубаво инхация, ама та моите двете, не можах, нищо подобно да им приложа. И в този ни случай ни се разминава и бг партито утре вечер. Не искаме и др деца да изпозаразим  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт