Самоделни бижута 5

• 107 563
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
От Аврора хандмейд ми изпратиха наниза, който беше забравен и са ми сложили и подарък, така че ги похвалвам Simple Smile

Избрах да поръчам от тях, защото харесах един тренд на огърлици в Инстаграм - от този тип (снимката е от Гугъл):

А те имат много такива нанизи.

Това е възможно най-лесният модел за правене - само се нанизва и му се слага закопчалка. Сложното е да се намерят цветове (в случай че човек иска нещо по-необичайно или пък в цветовете на дъгата - има и такива в Етси).

# 301
Напоследък си правя ето такива гривни с чакри (камъните съответстват на чакрата, която е сложена) - харесват ми:

# 302
Супер са! Какви са камъните на лявата?

# 303
Аквамарин би трябвало да е. Може и да е боядисан кварц (поне съм сигурна, че е камък, а не някакъв изкуствен материал).

# 304
Много красиви, на ластиче ли са?

# 305
Благодаря Simple Smile
Едната е на ластична корда, другите на обикновена - малко трудно си провирам ръката, но става.
Обикновената корда ми изглежда по-здрава, затова я предпочитам, въпреки неудобството.

# 306
Мисля, че на тел ще стане най-здрава.

# 307
За нееластичните варианти ще трябва закопчалка сигурно.

# 308
Още една гривна - карнеол и коренната чакра, на ластична корда:

Остават три, за да си направя пълен комплект. Приготвила съм наниз лабрадорит за чакрата на третото око, но не ми хареса как се получи и я развалих веднъж. Сега се колебая дали да я направя отново или да избера друг камък.

# 309
Чакрата на третото око не е ли шеста чакра, Май беше лилава. Аметист, ако си намерите.

# 310
Така е, но според Гугъл и лабрадорит става:

# 311
Много харесвам лабрадорит, особено  ако има син fire♥️
Направете си герданче, да е по-близо и по- центрирано.

Общи условия

Активация на акаунт