благодаря!
тенкю за новото ни дворче

.... Добре де как Йо тогава да се нахъсана да се бори за любимата си ако няма достоен конкурент, а и Памир му каза, че не обича усложненията и сериозните връзки, а това че има интерес към Дафа ми супер, още някой я оценява а кого тя ще избере това е друг въпрос. И Ани е права за това, че когато са разделени и има интриги рейтинга е много по-добър отколкото когато се обичат и натискат по ъглите
. гледаме една влюбена Дефа, глупава, подскачаща и говореща на себе си и един Йо който само се подсмива и мнооооого пълнеж с Нера и Кориша
на същото мнение съм...

благодаря!

.... Добре де как Йо тогава да се нахъсана да се бори за любимата си ако няма достоен конкурент, а и Памир му каза, че не обича усложненията и сериозните връзки, а това че има интерес към Дафа ми супер, още някой я оценява а кого тя ще избере това е друг въпрос. И Ани е права за това, че когато са разделени и има интриги рейтинга е много по-добър отколкото когато се обичат и натискат по ъглите
. гледаме една влюбена Дефа, глупава, подскачаща и говореща на себе си и един Йо който само се подсмива и мнооооого пълнеж с Нера и Кориша
на същото мнение съм... 

.... Добре де как Йо тогава да се нахъсана да се бори за любимата си ако няма достоен конкурент, а и Памир му каза, че не обича усложненията и сериозните връзки, а това че има интерес към Дафа ми супер, още някой я оценява а кого тя ще избере това е друг въпрос. И Ани е права за това, че
. гледаме една влюбена Дефа, глупава, подскачаща и говореща на себе си и един Йо който само се подсмива и мнооооого пълнеж с Нера и Кориша [/b]

с най-голямо удоволствие ви чета , но не винаги мога да пиша

, щастливка, с децата и хубаво събитие
Затова си я прибира с мръсна газ.
и аз се чудя...

Препоръчани теми