Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 170 144
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Как ще го забързвам, той в нормално състояние ми е 90, ти още искаш да го забързвам. Crazy Crazy

# 391
Аз съм с ниско кръвно. Без две кафеварки и физ зарядка съм парцал отвсякъде.

# 392
То и аз съм с ниско кръвно, но и с висок пулс. Simple Smile

# 393
  • Бургас
Как ще го забързвам, той в нормално състояние ми е 90, ти още искаш да го забързвам. Crazy Crazy
Изследвала ли си функцията на щитовидната жлеза?

# 394
При мен проблемът е с ел.инсталацията, правена ми е аблация на сърцето. Преди аблацията стигаше до 240. Rolling Eyes
Сега съм добре с 90. Sunglasses

# 395
Хахаммм...трябва да се внимава с честотата на сърцето. По-добре е да не се забързва, а да си бие нормално.
Дева, знам какво е алкохолна аблация. Работя на място, където правим и това.

Аз изкарах поредния обилен цикъл. Плаша се вече, затова ще припкам към гинеколога. Иначе онова поруменяване на лицето, за което споделих, не се е повявявало повече от 10 дни. Тревожи ме неизвестното.Anguished

# 396
  • Добрич
На мен гинеколог ми предписа таблетки за намаляване на "течовете". Вземам само в силните дни. Предните два месеца ги ползвах - има ефект. Съмнявам се за странични ефекти, но да видим как ще е този месец.

# 397
При условие, че има таблетки, и моя приятелка в чужбина пие, защо при такива оплаквания предлагат спирала Мирена. А някои и премахване на матката.
В какви странични ефекти се съмняваш?

# 398
  • Добрич
Пила съм само за два цикъла, но забелязах болка в областта на стомаха и яйчниците през дните на приема. По време на менструацията много рядко ми се е случвало да изпитвам болка. Вторият месец беше по-слабо изразена. Сега ще видим как е през този.

Таблетките се приемат след храна. Единия път реших, че една ябълка също е храна, обаче за лекарството май не беше достатъчно.

# 399
Вела, какви са тези таблетки?

# 400
Хахаммм...трябва да се внимава с честотата на сърцето. По-добре е да не се забързва, а да си бие нормално.

Алкохолна??? Shocked
Не знам какво искаш да кажеш?
Аблацията е радиофреквентна и няма никаква връзка с алкохол. Naughty
Прави се при хора с вродени аномалии на проводната система на сърцето.

# 401

Алкохолна??? Shocked
Не знам какво искаш да кажеш?
Аблацията е радиофреквентна и няма никаква връзка с алкохол. Naughty
Прави се при хора с вродени аномалии на проводната система на сърцето.

Нормално е на този свят човек да не знае всичко. Да, има алкохолна аблация и да, всичко свързано  със съответното лечение ако мога така да го нарека с етанол при тези проблеми , може да подобри качеството на живот на човек  с кардиомиопатия..

# 402
Възможно е да има, не споря. Но за ритъмни нарушения е друга.

# 403
  • Добрич
Вела, какви са тези таблетки?

Метергин. Струват само два и нещо, но се отпускат с рецепта. Мога да приемам до 3 пъти на ден през 4 часа.

Скрит текст:

Обикновено избягвам синтетичните лекарства, с много странични ефекти, обаче в случая реших, че за два дена в месеца ще ги вземам, защото обилното кръвотечение ми причинява изключителен дискомфорт.

# 404
  • на острова на мечтите
При мен нещата започват да се нормализират. Сега съм започнала едно прочистване на организма със зелени смутита и излишните кг,които много ме тормозят , започнаха да слизат плавно надолу.
Вълните се нормализираха. Не са изчезнали,но не са толкова агресивни.
Практикувам една техника на Луиз Хей от книгата - Животът те обича и мисля,че и тя ми е от полза Blush

Общи условия

Активация на акаунт