Отговори
# 120
При така описаните неща в цитата "големи дивиденти, заплати, купони и пр." клоня към доволни.
И пак не ми е ясно, как разбират, че точно техните служители не са или са тези, които са подали глас за тях?

# 121
  • Ямбол
Никак не разбират. Потвърждавам, че има много бизнесмени, които са свързани с ГЕРБ, но съм и работила в едно от споменатите предприятия. Нищо не съм чула за партии, не е имало никакъв натиск.

Но има и много, които все още са на ключови места и са от старите комунисти.

# 122
Здравейте, благодаря, че се включвате толкова активно по тази съвсем немаловажна тема и евентуалните последици от един или друг начин на гласуване. Виждам, че общо събраните гласове не отговарят на 100% - къде се губят 2%? Чудя се техническа грешка ли е това и към кого да се обърна, за да бъде поправена. Администраторът на на групата не приема лични съобщения - какъв е начинът да стане това? Благодаря!

# 123
  • Ямбол
Заради закръглянето е. Например 8 от 210 не е 3%, а е 3,8%, при останалите също има десети, които не са отразени и така са станали 2%.

# 124
В нашия град е обществена "тайна" за кого работи шефът на посоченото в примера предприятие, което е държавно и с акционери, които имат дял. Ха, познайте кои взимат най-големите дивиденти и какво дават на бачкаторите, за които пак повтарям имат указания   свише как да гласуват.
А че има доволни, има. Само като им видите вилите за стотици хиляди в близка вилна зона, ще разберете кои са, какви са и откъде са паричките.
 Лиляна, за твое сведение, не са на бивши комунисти ,ами са си новобогаташи, забогатели "незнайно" как и за съвсем кратко време.
Ама Цецка не е ли бивша комунистка? При това положение трябва веднага да я изключиш от твоите опции за гласуване. Радев не е бивш, нито настоящ комунист и затова бива да го включиш, щом критерият ти за избор  е основан на  това.

# 125
Радев не е бивш, нито настоящ комунист и затова бива да го включиш, щом критерият ти за избор  е основан на  това.
Няма как да станеш генерал без да си част от бившата или от настоящата "комунистическа" номенклатура-дали формално или не е без значение.
 Но пък аз не ви казвам за кого да гласувате. За когото и да гласувате избирате едно и също нещо така или иначе.
 Упражнявайте се, щом ви е интересно.

# 126
На тези избори няма да гласувам по обективни причини, но и с облекчение.
Няма да гласувам, защото най-близката ми избирателна секция е много далече. До сега винаги съм гласувала по избори, защото в града ни винаги имаше секция - има активна българска общност, която се грижи и за избирателните ни права. Този път резнаха всички планувани секции в Германия извън посолства и консулства, та така хиляди българи няма да могат да упражнят вота си.
Няма да гласувам с облекчение, защото в кандидатите не припознавам моя човек, а не искам да гласувам с унищожена бюлетина или "за никой".
Смятам, че ГЕРБ направиха огромна грешка с този си кандидат, тепърва ще берат негативите от това. Останалите кандидати по партии и партийки са малко или много очаквани/предвидими.

# 127
Радев не е бивш, нито настоящ комунист и затова бива да го включиш, щом критерият ти за избор  е основан на  това.
Няма как да станеш генерал без да си част от бившата или от настоящата "комунистическа" номенклатура-дали формално или не е без значение.
 Но пък аз не ви казвам за кого да гласувате. За когото и да гласувате избирате едно и също нещо така или иначе.
 Упражнявайте се, щом ви е интересно.

Смятам, че с КАГ е безмислено да се спори. Тя хем жали по комунизма, хем сега изтъква, че Генералът е карал някакъв курс в САЩ, което по Тошово време нямаше как да се случи.

# 128
  • Ямбол
...
 Лиляна, за твое сведение, не са на бивши комунисти ,ами са си новобогаташи, забогатели "незнайно" как и за съвсем кратко време.
Ама Цецка не е ли бивша комунистка? При това положение трябва веднага да я изключиш от твоите опции за гласуване. Радев не е бивш, нито настоящ комунист и затова бива да го включиш, щом критерият ти за избор  е основан на  това.
За кои говориш, които не са бивши комунисти. Аз твърдя от личен опит, че все още има хора на ключови места, които са от партията.
Никъде не съм казала какъв е критерият ми за избор. Когато ще правя избор, той ще е за личността и начина му на работа и разсъждения. Ако е комунист, но си върши работата добре, както прави кметът на една ямболска община, няма да ме спре да го избера.

# 129
Мъртво роденото референдумче на Славчо, / което иска да бетонира властта в момента/  бавно и агонизиращо дава фира....  ooooh!

Квадратчето с "не гласувам".... е на път мажоритарно да завземе властта.... Joy Joy Joy  
На чело на държавата ще бъде избран кандидатът избран с гласовете на квадратчето ... не подкрепям никой...  Joy Joy Joy

Мажоритарното избиране ще доведе до един абсурд и нестабилност на Балканите и прецедент в демокрацията....  Naughty

Такава е мажоритарна  демокрация... Тя докара  и автобусите с бежанците и беднотията... Sick

Дърпайте си ушите хора!  
Гласувайте за да изгоним бежанците...  Това е най-важно за политиката на бъдещия Президент.

# 130
  • Варна

И пак не ми е ясно, как разбират, че точно техните служители не са или са тези, които са подали глас за тях?

И аз не разбирам това, а и никой не се е опитал да обясни. Странно.

# 131
Последна седмица, изборите вървят вяло... И по-добре.
Браво на решението за късните кандидатури, с това се спести времето на лайн...те ризи на кандидатите...  Confused

Почти 30години познаваме всички толкова добре, че вече не ни е интересно как ще ни манипулират и управляват. Механизма е един и същ- важното е  народа да се приспи или активно да го хранят с празни мечти за лотария, тъй като другите възможности са изчерпали...   

Аз ще гласувам за този, които обещава  бежанците да изчезнат от нашите земи.
Това е основното днес и за следващите години! 

-------------------------------------------------------------------------------------------
Референдума ще го прескоча. Няма да гласувам по неконституционни въпроси...
  Въпросите не са коректни и обществото не е достатъчно информирано и грамотно.
Това ще е края и на лошата демокрация, която имаме.
Затова НЪЦ....  Laughing

# 132
Моят фаворит не е българин, та се чудя дали да му напиша името, като протестен вот ....

# 133
Здравейте. Знам, че не по темата, но как мога да се запиша за наблюдател или член на комисия за изборите?

# 134
Здравейте. Знам, че не по темата, но как мога да се запиша за наблюдател или член на комисия за изборите?

Не знам каква е процедурата, но не е ли малко късно за тези неща?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт