Отговори
# 150

Никого за никого не убеждавам да гласува, просто не разбирам какво се влага в понятията ляв/десен.

Това е отживелица...  по стара и от новата ни "демокрИтична" история.... 
Те отдавна се прегърнаха леви и десни и смучат ли смучат....ама на кой му пука в тая шибана държава.... 
  newsm07

# 151
  • Sofia
На доста места в чужбина Трайчо Трайков печели със сериозна разлика.
А после някои ще ми кажат, че не била важна средата.

Някой протестъри са концентрирани и в чужди държави - да не забравяме...

# 152
Старите основни партии  СДС и БСП... са се изчерпали идейно,  за цялостно развитие на страната.
Само се делят като амеби и се кръщават. То не беше блокове, движения и алтернативи, комитети ... Все мъртвородени проекти...     ooooh!

# 153
На доста места в чужбина Трайчо Трайков печели със сериозна разлика.
А после някои ще ми кажат, че не била важна средата.

Някой протестъри са концентрирани и в чужди държави - да не забравяме...

И ще се завърнат ли като спечели Трайчо.  Да се върнат, да поживеят  с Трайчо и ББ. Ние  също сме навън и искаме да се завърнем , но  не ми изглежда Трайчо човекът, който ще ни привлече обратно. Приказката за бардака ми идва  веднага.

# 154
Ох, какво говорите за Трайчо като той вече е бита карта, както се казва.
Въпросът е Цецка или Румен!
Радев, сега последно, иска да ни махне от НАТО ли? newsm78 И има хора, които го подкрепят ли?

# 155
Стига глупости, как ще ни маха от НАТО.
Този човек като командир на ВВС е минал през всякакви проверки по линия на НАТО и е получил до допуск до класифицирана информация в НАТО, която сигурно са нямали и министрите на отбраната.
Мислите ли, че някой ще се заниммава с него ако има и капчица съмнение, че е антинатовец!

Опитват се да ви накарат да изтерясате в близките дни, като ви облъчват с откровени лъжи и неистини. Peace

# 156
  • София
Някой питаше как са гласували в чужбина, затова намесих Трайчо.

А генералът смята, че Русия е имала право да влезе в Крим с военна сила. Само това е достатъчно, за да го презра завинаги.

Не че Тетка ми е приятна Sick

# 157
А генералът смята, че Русия е имала право да влезе в Крим с военна сила. Само това е достатъчно, за да го презра завинаги.

Сериозно ли така е казал? Не съм го чула, но вчера в интервюто, което слушах, се позова на Кисинджър, което  според мен е позицията на здравия разум.

# 158
Радев, сега последно, иска да ни махне от НАТО ли? newsm78 И има хора, които го подкрепят ли?

Разбира се, че ще ни махне от НАТО! И от ЕС! И от Земята! Ще ни засели на Марс, нали е Червената планета...
Абе, за толкова прости ли ни мислите, или вие самите сте прости? По-сериозно, моля.
Кажи си като човек – не ме кефи Радев, защото така и така... Дори доводът да е, че ще ти спре санирането на панелката. Ама с такива доводи само отблъсквате евентуалните гласоподаватели на Цецка.
Чак ми стана жал за ББ – с такива приятели врагове не му трябват.

# 159

Някой питаше как са гласували в чужбина, затова намесих Трайчо.

Не че Тетка ми е приятна Sick
 Не ме интересува  Крим. Те си гласуваха да са в Русия - там са.  Не помня Русия да е влизала с военна сила.И в Украйна да бяха останали , все ми е тая. А ЕС и тяхното послушно протеже  ГЕРБ като ни карат да приемаме тези орди от Африка и Азия и залагат с това огромни етнически , религиозни и социални проблеми. Не знам докъде ще стигнат в Европа мигрантите, но нашата държава и земята ни са на много проветриво място в тази криза. И на кого да разчитаме  - управляващите са като зомбирани. И не вярвам, да е от милосърдие.  НАТО дали ще ни опази,  като  е военната организация на тези , които ги канят на корем, ама не ги искат   у дома си . От наша територия щели да си подбират. Ненчев днес се сетил , че щял да пази границите - а дано, но не вярвам. Предизборно ще изпрати някой да се разходи дотам , да види как върви . Да няма някой хремав от пристигащите. Честно казано мисля,че ако е решено да се пълним, ще се пълним . И Радев вероятно няма да може да стопира процесът. Засега поне на думи обещава да направи нещо. На  Цецка и сие доблестта им видяхме.

# 160
Как Сийке, сериозно питам. Не се опитвам да внушавам нищо или не знам и аз какво намекваш.

# 161
  • Сред мелниците

И мен ме беше яд на тези хора. Винаги съм гласувала и съм се чувствала горда от това. Но също така, като една видна патриотка, съм искала да остана в страната и да се боря за нея. Знаете ли какво стана? Забременях. И се замислих. Къде ще го родя това дете? Добрите ни лекари емигрираха. Къде ще го образовам това дете? В държавното училище, където наричат Левски престъпник?! Къде това дете ще учи висше? В университетите, където изпити се взимат с пари, скъпо уиски и бонбони? Къде ще работи това дете? Как ще изгради семейство? Как ще живее пълноценно?

Ето така, стигнах до едни изводи - без значение за кого съм гласувала, резултатът е все по-плачевен. Затова, тази година съм за гъби. Догодина, ще си търся късмета там, където гласът ми ще бъде чут. Ако не, то поне имат добри лекари, учители и качествено образование. Защото моята собствена държава иска детето ми да се превърне в неграмотен гласоподавател без мнение.

И те такива екзистенциални неща.  Peace

И аз смених нагласите. Преди винаги съм си мечтала да живея в истински демократична държава. Където лекарите , учителите и университетите  са добри.  
Като не стана, защото имаше желязна завеса, почнах да мечтая за децата си.

Те да отидат при добрите лекари, учители и ведрите усмихнати хора, които си рециклират боклука.

Но знаеш ли какво се случи?
 Европа я налазиха от всички посоки,  най-вече от Афганистан, Сомалия, Ирак и др. такива. (Формално всичките са сирийци, ако това има значение.... )

И като видях, че от Прекрасните страни  помощ не идва , а напротив - цензура, двоен аршин и лицемерие , се замислих .
Къде да ходят децата ми, (защото аз остарях вече) ?
Дали пък да не останат да си оправим кочината?

Затова , гласувам. Някой път с отвращение.  Сега гласувах за най-квалифицирания , въпреки, че като политическа принадлежност не ми допадаше. Но поне ерудит, с езици, с опит в ЕС. Но не мина.

Сега пак ще гласувам. Защото косата ми настръхва  Sick

# 162
Как Сийке, сериозно питам. Не се опитвам да внушавам нищо или не знам и аз какво намекваш.
 Вярно ли е сериозно? Ми то това плашило се развява на всички избори. Нали печели Станишев , останахме във всички съюзи , дори и той стана европолитик на високо ниво. И на Радев може да помогнем - хвалят го от НАТО.

# 163

Откъде е това хрумване, че ще ни вади от НАТО, някоя негова реплика навежда ли на тази мисъл?

# 164
Ами и аз не знам. Днес с колегите коментирахме изборите и стана въпрос, че е възможно, за да угажда на Русия, да започне да ни дърпа навън от съюзите. Поне за ЕС се видя, че когато управляваха БСП и ДПС, ни спряха парите по еврофондовете, което беше върхът на глупостта-кое не му е изгодното да сме в ЕС, България има нужда от ЕС. Та, всичко може да очакваме.
Нямах възможност да гледам дебатите по телевизията, ако там е казал нещо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт