Отговори
# 210
# 211
"Казусът с Крим е особен случай и трябва да гледаме реалността в очите. Над Крим в момента се вее руски флаг и откъде ще си извадим виза, когато искаме да отидем там - от Украйна или Русия"

тук

дано можете да четете с разбиране.

Да, а и като добавим и свалянето на граждански самолет с 300 души на борда и всичко си идва на място. Да не говорим и за препятстването на разследването.

# 212
  • София
Затова ли ЦЦ видя в руснаците с имоти по Черноморието потенциални окупатори?
Питайте произволен човек на улицата - за кого първо се сеща, ако става дума за анексия на част от България?

# 213
  • България
Затова ли ЦЦ видя в руснаците с имоти по Черноморието потенциални окупатори?
Питайте произволен човек на улицата - за кого първо се сеща, ако става дума за анексия на част от България?
  Ония "приятели", които подкрепят ГЕРБ?
Защото съм сигурна, че има едни странници, които си мислят за Русия  Mr. Green

# 214
С огрооомна мъка на сърцето ще се отправя към урната след малко. Толкова труден избор до сега май не е имало. Ще гласувам с омерзение. И към себе си. Другият избор е на им нарисувам нещо, ама пък не ме бива в изобразителното изкуство.

# 215
Аз пък не гласувам, защото са му много 9000 лв месечна заплата на президента.

# 216
С огрооомна мъка на сърцето ще се отправя към урната след малко. Толкова труден избор до сега май не е имало. Ще гласувам с омерзение. И към себе си. Другият избор е на им нарисувам нещо, ама пък не ме бива в изобразителното изкуство.

Ох, не знам и аз какво да правя. Пълен цайтнот. Пълен. Аз още не мога да се отправя натам. Майка ми щяла да пуска "не избирам никого", баща ми пък за генерала, мъжа ми тотално и ги отеба и няма да гласува. Не знам за кого да гласувам.

# 217
Другият избор е на им нарисувам нещо, ама пък не ме бива в изобразителното изкуство.
Бюлетините са без пликове и в момента на пускането може да се отвори. Не е лошо, защото ще могат да видят произведението ти. Mr. Green

ПП Ако урната е пълна повече от половината, ефекта на отваряне намалява.

# 218
Другият избор е да им нарисувам нещо, ама пък не ме бива в изобразителното изкуство.
Бюлетините са без пликове и в момента на пускането може да се отвори. Не е лошо, защото ще могат да видят произведението ти. Mr. Green

ПП Ако урната е пълна повече от половината, ефекта на отваряне намалява.

Лошото е, че ще го видят тези от комисията, а не онези, за които е предназначено  Laughing
П.П. Не рисувах.  Peace

# 219
  • София
В неделната сутрин пред урната се развихрили люти страсти, след като мъж и жена гласували в нея. Когато двамата един след друг се наредили, за да пуснат бланките, бюлетината на мъжа са отворила и станало ясно за кого е гласувал. Половинката му се изненадала неприятно, защото избрала другата кандидат-президентска двойка.
„Ти за кого си гласувал? Нали говорихме и се разбрахме кого ще подкрепим“, викнала срещу мъжа си пред слисаните членове на секционната комисия разгневената горнооряховка.
Мъжът за секунди се сконфузил, ала се окопитил и не й останал длъжен: „Ще гласувам за когото си искам! Няма ти да ми казваш!“.
После побързал да напусне секцията. Жена му очевидно била толкова изненадана и разлютена, че продължила да обяснява пред присъстващите: „Разбрахме се да гласуваме еднакво, а той ме е излъгал! Пуснал е за другия кандидат! Аз ще разбера кой го е накарал“.
   от ТУК
 Joy

# 220
В секцията:
Аз : -Давам рамо на един Мъж.
Позната от комисията:
- Кой това?

# 221
То сгъване, късане на номера, печати...
А накрая пуснатата бюлетина се отвори и вота лъсна пред всички. Що за глупост да няма пликове?!?!

# 222
То сгъване, късане на номера, печати...
А накрая пуснатата бюлетина се отвори и вота лъсна пред всички. Що за глупост да няма пликове?!?!

Да, много ме учуди и мен, че са без пликове.

# 223
  • Ямбол
В нашата секция сгъваха след втория печат още веднъж и така отварянето беше сведено до минимум и почти невъзможно.

# 224
Гласувах по обяд.
Хич не ми пука, ако ми се отвори бюлетината. Не ме е срам от избора си.
След малко взимам пуканките и сядам пред ТВ да чакам новия президент. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт