Къде в Бургас? (49)

• 80 468
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Елхи има и в Лидл, но са в саксия, май. Добре изглеждаха.

# 586
  • Бургас
Предстои да получа пратка от чужбина. Ще дойде на митницата и понеже ми се иска да успея да я освободя преди празниците, моля ако някой може да ми каже къде точно е Митницата и какъв е реда за получаване.  Praynig

# 587
  • Пловдив
Предстои да получа пратка от чужбина. Ще дойде на митницата и понеже ми се иска да успея да я освободя преди празниците, моля ако някой може да ми каже къде точно е Митницата и какъв е реда за получаване.  Praynig

В Старата поща, носиш скрийншот на поръчката и банково извлечение за плащането.Може и Български пощи да те представляват срещу 12 лв май беше таксата им.

# 588
  • Бургас
Горгона  Hug
Опасявам се, че така ще стане по-бавно и понеже на знам кога ще дойде пратката, може да не успея преди Коледа.Има ли начин да я взема директно?

# 589
  • Бургас
Като влизаш в пристанището сградата в дясно след бариерата. Пада се преди автогарата. Вътре ще те насочат. Мен лично ме направиха луда да ме пращат от гише на гише. Надявам се ти да минеш бързо.

# 590
  • Бургас
miss july  bouquet
Като трябва да нося посоченото от  Горгона : скрийншот на поръчката и банково извлечение за плащането, така ли?

# 591
  • Пловдив
Горгона  Hug
Опасявам се, че така ще стане по-бавно и понеже на знам кога ще дойде пратката, може да не успея преди Коледа.Има ли начин да я взема директно?

Да, в Старата поща има Митническа служба, забравих да напиша,можеш и сама.

# 592
  • Бургас

EORI номер имаш ли? Ако не - извади го предварително от митницата до пристанището.

# 593
  • Бургас
Джулка,нали ти питаше за хубаво бельо за бременни?
Страхотни неща си бях купила от Мадър кеър,но го затвориха магазина за съжаление.Виж в сайта има,ако има възможност за поръчки.Заслужава си!

# 594
  • Бургас
Джулка,нали ти питаше за хубаво бельо за бременни?
Страхотни неща си бях купила от Мадър кеър,но го затвориха магазина за съжаление.Виж в сайта има,ако има възможност за поръчки.Заслужава си!
Мерси Славче, ще погледна  Hug

# 595
  • Бургас
Горгона  Hug
Последно като освобождавах, пратих по имейл направо исканите документи (има го в митническото известие, което се получава в пощата), както и декларация по техен образец, за да ме представляват и да не ходя да ме мотаят по 101 гишета. На другия ден ми звъннаха по телефона, че мога да ида да си взема пратката. Там на място си платих таксите и ДДС-то. Ама сега по празниците... не знам колко бързо биха действали Rolling Eyes

# 596
Виждала съм ги в този на Кирил и Методий, няколко бройки в плик. Мисля, че имаше и избор на размер.

# 597
  • Бургас
Момичета, много ви благодаря!  bouquet
Както винаги сте безкрайно полезни!

Ани, трябваше да те разпитам в петък на базара.

# 598
  • Бургас
Здравейте!
ДАйте ми идея от къде да взема маратонки,кецове за момче,които да издържат повече от 3 месеца?
На по нормални цени да са?
Вече в чудо се виждам?

# 599
От къде мога да закупя пресен хрян?

Общи условия

Активация на акаунт